Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjslajdlj

Pomocy ! Błagam ! ;//

Polecane posty

Gość lkjslajdlj

Opryszczka. Mam ją od poniedziałku rano, od wtorku rano stosuję sonol, ale nie widzę zmian ! ;/ w sobote studniówka, co z tym zrobic ? ;/ Błagam pomozcie ;//

Gość aaagnieee
w tv reklamowali taki plaster na opryszczke, kupisz go sobie i nakleisz, na wierzch pomadka i nic nie bedzie widać ;) na opryszczke jest dobry krem nivea :)

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
znam ten syfilis:O ja na swoja studniowke mialam wielkosci 5zl😭 dzisiaj ja zasusz.potrzymaj z 3 min wacik ze spirytusem,potem przekrojony ząbek czosnku kilka minut.pali jak cholera ale zalezy nam na tym aby zasuszyla sie ile da.zostaw w spokoju do poludnia jutro.przykladaj tylko na chwilke spirytus. jutro nawal na to kremu i czekaj z 30 min.potem kilka razy umyj to miejsce woda z mydlem,osusz i zostaw az skora wyschnie (sciągnie sie) teraz zacznij obierac co sie da-skorki,strupki itp. dbaj o czystosc i uzywaj chusteczek hig. myj mydlem i ciągaj strupki.potem przylkladaj ciepla torebke z herbata na 10 min.nie wystrasz sie kolorem tego miejsca bo stanie sie ciemne.:P zobaczysz jak sie zmniejszy plac po opryszczce. potem przykladaj czesto rumianek.zmniejszy zapalenie i rozjasni skore. reszte zalatwi korektor(jezeli na skorze)lub pomadka

Gość lkjslajdlj
obrzydliwe ! ;/ nie wiem jak ja sie pokaze, znalazłam masc cynkowa, i smaruje nia i na zmiane sonolem, i ide zaraz po spirytus ;/ piszcie jak kos cos jeszcze wie

Gość wielka mi
mnie zdecydowanie pomaga przemywanie spirytusem, no ale zdecydowanie lepiej zaczac od pierwszych objawow. ale poki co rob tak jak ci pisza, a w sobote przyklej ten plasterek i pomaluj usta

Gość wielka mi
a duza masz te opryszczke? bo wiesz, nie przejmuj sie nia tak bardzo, tak naprawde tylko ty bedziesz na nia zwracac taka uwage

Gość lkjslajdlj
gruba jest, na gornej wardze, na samym srodku :(