Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emma86

Decyzja zapadła - prześpię się z żonatym..

Polecane posty

Gość Tysiajus
Ja tez mam zonatego kochanka od niedawna,i jestem z tego bardzo zadowolona :-) Jak ktos juz wspomnial,trzeba sie pilnować,zeby zbytnio sie nie zaangazowac,to by moglo skomplikowac sprawe. Ale mnie taki uklad odpowiada. Jest bosko.

Gość maxxxxxxaa
Dziwki nie ma wolnych facetow? Szukajcie tych nie zajetych,a nie do cucdzego meza sie klejcie.. Jak mi ktoras by tknela mojego to zabije kurwy. Takie to tepic trzeba

Gość jak tu sie nie zalamac
trezba sie szanowac autorko, wstydu nie masz?co na to twoi rodzice, co rodzina powie...:)poszukaj singla a nie rodzine rozwalasz, pstro w glowie, ile lat masz...15?

Gość jak macie za mężów
kurwiarzy to trudno, takie życie , taka dola

Gość Tysiajus
O,rety... Wy myslicie,ze kazda kochanka leci do rodziców i całej rodziny,i sie chwali kochankiem zonatym ? :-D Co rodzinie do tego? Poza tym na sile kobieta kochanka do łóżka nie zaciąga. Tak sie za wspólną chęcią składa,i tyle. Jeśli jemu nie przeszkadza,ze zdradza zonę,to czemu mnie by miało przeszkadzać? To tylko sex,i miło spędzony czas.

Gość maxxxxxxaa
Facet to tylko facet wiec to kobiety powinny trzymac sie z dla od zajetych. Bierzcie wolnych dziwkiiiiiiiii

Gość kobiety kobietom
gotują taki los :O

Gość Tysiajus
Dobre :-D 'Facet to tylko facet'. Owszem. A kobieta to kobieta,i jesli kobieta ma ochote na zajetego faceta,to co wtedy? Niech ja ten niewinny facet powstrzyma jakos,skoro taki bez winy.