Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PLOTKA(taka rybka)

Dziewczyny zmeczone bezskutecznymi staraniami o dziecko!

Polecane posty

Immunologia? Hmm... Szczerze mowiac to nie wiem. Odkad trafilam do kliniki nieplodnosci to przebadali juz wszystko - tak twierdza! W piatek rano mamy wizyte podsumowujaca wszystko i ustalimy najprawdopodobniej termin laparoskopii. Wiem ze oprocz jajowodow wszystko niby ok. Po obszernej genetyce, wszystko negatywne wiec tez plus. Na czym polega ta immunologia? Mimo wszystko caly czas pije mieszanke nr 1 Klimuszki i mam nadzieje ze mi pomoze.

Immunologia? Hmm... Szczerze mowiac to nie wiem. Odkad trafilam do kliniki nieplodnosci to przebadali juz wszystko - tak twierdza! W piatek rano mamy wizyte podsumowujaca wszystko i ustalimy najprawdopodobniej termin laparoskopii. Wiem ze oprocz jajowodow wszystko niby ok. Po obszernej genetyce, wszystko negatywne wiec tez plus. Na czym polega ta immunologia? Mimo wszystko caly czas pije mieszanke nr 1 Klimuszki i mam nadzieje ze mi pomoze.

prinzesska, Z tym gg i skype'm to u mnie ciezko. Mialam kiedys i to i to, ale ja nawet nie mam kiedy i z kim konwersowac. W pracy nie moge, a jak ja jestem po pracy to w polsce juz "swieta noc" wiec jedyne co mnie laczy z druga strona oceanu to email i nk hahaha A @ przyszla w nocy i obolala jestem dzis jak chole.. U ciebie cisza?

Gość Prinzesska_der
Dostalam w 45dc. Zaczelam brac antyki na wyregulowanie cyklu a tu po 2 tyg znow dostalam krwawienia. Musze zalatwic w koncu inne tabletki.

Witam, mam do odsprzedania ww. leki: 1 opakowanie Clostilbegyt (10 tab) data ważności do 06. 2015 r - cena z apteki 15,02 zł - sprzedam za 10 zł, 2 opakowania Parlodelu (po 30 tab) data ważności do 07. 2013 r - cena z apteki 73,20 zł za opakowanie- sprzedam za 50 zł za szt, 3 ampułki Menipuru (fiolki z proszkiem i rozpuszczalnikiem) data ważności do 05. 2013 r - cena z apteki 110,0 zł za ampułkę (razem 330zł) - sprzedam wszystkie 3 za 250 zł. Proszę o kontakt pod nr gg 2623262

Gość do angellll
tu rzadko kto zaglada a temat dotyczy osob które bardzo dlugo nie moga zjasc w ciaze albo sie lecza

W sumie nasze starania są bez nacisku, bardzo marzymy o dziecku ale nie chcemy na razie panikować. Choć zaczynam mieć niestety prawne obawy ze coś jest ze mną nie tak jak być powinno, mija już ok roku i nic, przestałam już mierzyć temp. aby nie myśleć o tym tyle ale i tak bez skutecznie, boję się bo niedawno w moim życiu zaszły pewne zmiany co niestety (jak przypuszczam)odbiło się trochę na moim zdrowiu . Nie chce panikować ale nie daje mi to spokoju- a najbardziej boli jak widzę malutkie dzieci na mieście:(

Gość do angellll
ok roku to jeszcze nie jest dlugo tu sa dziewczyny ktore sie staraja po 3 lata albo wiecej tak jak princeska kupe lat ok roku to nie jest wclae tak duzo nic praktycznie

Właśnie teraz żałuję ze nie poszłam z tym wcześniej do gina, obecnie muszę trochę z tym poczekać bo jestem za granicą. Muszę się tutaj odnaleźć. W tym miesiącu już wiem ze nic nie wyjdzie- odkąd tutaj przyjechałam mój organizm świruje :(

Wiem my też mamy znajomych którzy są juz małżeństwem z kilkuletnim stażem a mimo to nic. Ale ja nie chce się z nikim licytować po prostu marzymy o dziecku, aby było nas troje i tyle.:)

Kurcze czyli muszę jednak znaleźć dobrego gina, pisze może któraś z Was z Londynu??;)

Gość Tarot kochani zapraszam !!!!
ZAPRASZAM NA KORZYSTANIE Z TEJ O TO WROZBY!!!! TAROT 10pytań +analiza problemu+tarot na miesiąc http://allegro.pl/tarot-10pytan-analiza-problemu-tarot-na-miesiac-i1909437393.html TAROT 15 ANALIZ Bardzo Obszernie Moje Podsumowanie http://allegro.pl/tarot-15-analiz-bardzo-obszernie-moje-podsumowanie-i1912906078.html

Witaj Angel!!! nie zwracaj uwagi na zbedne komentarze, nie wazne ile sie starasz, temat jest o bezskutecznych staraniach (niekoniecznie dlugich :) ) Oby okazaly sie dla Ciebie jak najkrotsze. Nie wiem co sie stalo z tym topikiem, na poczatku bylo nas nawet sporo, pozniej jedna z dziewczyn zaszla w ciaze i inne zaczely sie wycofywac. Szkoda. Prinzesska, Kurcze juz myslalam, ze moze Tobie sie w koncu udalo :( Ja z dwoma niedroznymi jajowodami to za duzo nie zdzialam. Invitro narazie odpada wiec zostaja ziola i oczekiwanie na cud :) A jak tam sprawa z ubezpieczeniem? Cos sie ruszylo?

A nie myslalas o operacji mikrochirurgicznej na jajowodach? Nie mowie tu o laparoskopowym udraznianiu tylko o plastyce... W srode mamy termin.

Wiesz co... ja mam wrazenie ze ta klinika do ktorej chodze widzi tylko invitro, bo maja z tego kase. Co prawda zgodzili sie sprawdzic jeszcze raz jajowody, ale to tez tylko celem potwierdzenia tego hydrosalpinxa, bo jesli go mam to nawet invitro sie nie powiedzie i musieliby podwiazac ten jajowod lub zupelnie usunac zanim czegos sie podejma. A na czym polega ta operacja? Fajnie by bylo, zeby sie dziewczyny odezwaly. Mama urwisa napewno juz urodzila do tej pory, a Dziubasek pewnie juz duuuuza :)