Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SamanthaJones

Witam. Pytanie.

Polecane posty

Tak jak w temacie, mam pytanie. To nie jest kolejny z topiców 'całowałam się, czy jestem w ciąży?' Otóż, ostatnią regularną miesiączkę miałam 24.10.2010-30.10.2010. Później dostałam dopiero 2.12.2010-6.12.2010r. Zrobiłam test i był negatywny. Od tamtej pory nie mam miesiączki, i pamiętam ze około 2 tyg temu miałam plamienia. Mam bardzo twarde piersi, bardzo czułe sutki, przytyłam 2,5 kg. Jutro robię kolejny test.

Gość serena bler
gdzie zatem to pytanie?

Gość paulana
no my ci brzuszka nie zbadamy :) musisz isc do ginekologa :)

Gość paulana
wiesz ciaza jest zawsze mozliwa ale jesli juz zrobilas test ktory wyszedl negatywny to pewnie problemem sa hormony, czy tak czy inaczej musisz isc do ginekologa i poprosic o badanie hormonow. Takie problemy jak u ciebie ja mam kazdego lata. Okazalo sie ze mam policystyczne zapalenie jajników, teraz lecze sie hormonalnie. tyle ze moje objawy nie liczac nieregolarnej lub zbyt czestej miesiaczki byly oslabienia, problemy z oddychaniem, problemy z cera.

Tak czy siak bardzo się boję. Nie wiem jak ja wytrzymam do soboty :) Mi się takie coś pierwszy raz zdarzyło dlatego zapytałam tutaj :)

Gość paulana
ponow test jezeli bedzie negatywny to z pewnoscia w ciazy nie jestes. i si enie dnerwuj bo to tez wplywa na nasz organizm, hormony itp :) pozdrawiam