Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopppres1234

CO sadzicie o zachowaniu szwagierki jak to?

Polecane posty

Gość kopppres1234

Od niedawna mieszka z nami (tzn ze mną i moją żoną) siostra żony . Nawiasem mówiąc jest atrakcyjną 23 latką. Zamieszkała u nas , bo szuka pracy w naszym mieście i tak na początek chcemy jej pomóc - jakby nie było koszty utrzymania obniżą się o wynajęcie mieszkania. Jednak jest pewien temat, który mnie intryguje. Szwagierka czuje się w naszym mieszkaniu swobodnie (oczywiście cieszę się z tego), ale momentami wydaje mi się, że próbuje mnie prowokować. Zdarza sie, że chodzi po mieszkaniu w samej bieliźnie (widziałem już chyba wszystkie jej majteczki , albo rano tylko w koszulce nocnej bez biustonosza. Nie wierzę, że przechadzając się w koronkowych stringach i koszulce nie ma świadomości, że mnie prowokuje. Nieraz tez zaklada ciuchy swojej siostry czyli mojej kobiety (ze niby za jej pozwoleniem) Co o tym sądzicie?

Gość kopppres1234
a ja sadze, ze slaby poziom inteligencji wykazujesz, skoro nie wiesz, ze nazwa nicku byla juz na tym forum - zas dolaczenie kolejno po sobie nastepujacych cyfr - nie. niemniej jednak, nie to jest tematem postu.

Widać że mu pała sterczy na jej widok... Gdyby tak nie było to by się tak intensywnie nie gapił :D A jak już wiemy to faceci myślą małym...