Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KropeczkaNad_I

Ciąża a waga

Polecane posty

Gość KropeczkaNad_I

Witam. Mam pytanie do mamuś. Obecnie jestem na półmetku ciąży, w 22 tygodniu i moja waga ani drgnie :( Ważę tyle samo co przed ciążą, czyli 60kg. Czuję się dobrze, staram się jeść, choć apetyt mi nie dopisuje, dużo spaceruję. Wyniki wszystkie mam w normie, na USG (połówkowe jeszcze przede mną) jak do tej pory wszystko było bardzo dobrze. Czy któraś z Was również na tym etapie ciąży nie przybrała na wadze, a jeśli tak, to kiedy ta waga wzrosła. Czy są może takie mamy które nie przybrały na wadze z jakiegoś konkretnego powodu o którym może nie mam pojęcia. Martwię się tym.

Gość KropeczkaNad_I
Zapomniałam że dzieci teraz buszują po necie. Szkoda że nikt nie odpowiedział sensownie :(

Niczym się nie przejmuj :) najważniejsze,że dbasz o siebie i o Waszego nienarodzonego jeszcze dzidziusia....badania ok ,spacery ,prawidłowe odżywianie,czego chcieć więcej?Waga wzrośnie...spokojnie,nie powinnaś w ciąży niczym się denerwować.Dla Waszego dobra oczywiście....Życzę spokojnych dni ....

Gość KropeczkaNad_I
Dziękuję dziewczyny, uspokoiłyście mnie. Hasmoto, naprawdę tylko tyle przytyłaś? Czuję że u mnie będzie podobnie. Dbam o siebie, jem zdrowo, ale nie przejadam się, dużo spaceruję, ogólnie czuję się świetnie i wyniki też dobre, to dopiero ciekawe że można tak mało przytyć w ciąży.

Gość KropeczkaNad_I
Przepraszam za przeinaczenie nicku.