Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagmatwana sytuacja

Jak to jest z erekcją u faceta?

Polecane posty

Gość zagmatwana sytuacja

Czy erekcję macie tylko przy tych kobietach , które się wam podobają fizycznie? Czy jak powiedzmy oglądacie z koleżanką film... z koleżanką... ona siedzi obok na łóżku... wy macie erekcję bo obok leży kobieta...? nieważne czy jest ładna czy brzydka...? I czy jak ta kobieta już znajduje się obok was w łóżku... ale nie doszło do niczego... to chcecie się z nią kochać ... bo ona rzeczywiście wam się podoba... czy dlatego, ze to "szparka"? Przespalibyscie się z kobietą, która was nie podnieca?

Gość wertyhujiklswdefrhk
erekcje to ma facet na ogol z kazdym chyba ze baba bardzo nie w jego typie ale tak mocna erekcje na staly seks to ma tylko z ta z ktora ma dobra chemie i wtedy uwaaj bo poda duzo klamst w stylu ze kocha ze na zawsze itp (majac na mysli swego malego) i w ogole powie cokowliek a nawet kwiaty przyniesie oczywiscie i to znika i ewntualnie znajdzie inna z ktora tez ma erekcje i znowu jej powie to samo co poprzedniej http://www.youtube.com/watch?v=plPNOXGxV6s

Gość andrrrr
dokładnie tak.. będzie cię przytulał, całował, bzdury gadał bo od dłuższego czasu mu stoi..

Gość zagmatwane to jest tak
ze ja kiedys jak mi hormony napieprzaly tez bym sie bzykla z kazdym kto tylko zrobil maslane oczy i wiedzial kiedy pocalowac :P ostatecznie do niczego nie dochodzilo bo sie kontrolowalam, i facet tez sie potrafi kontrolowac ;) (naprawde istnieja romantycy, ktorzy nie skorzystaja z pierwszej okazji, jezeli nie sa pewni :P i sa tez faceci z glowa na karku, ze bez gumki ani rusz ;) ) koniec koncow: podniecenie to jedno, kobieta moze sie tak smao podniecic na filmie siedzac kolo kolegi jak facet ;)

Gość andrrrr
ale mówimy o chłopcach powyżej 18 r.ż.

Gość zagmatwane to jest tak
a gdzie jest roznica miedzy dziewczynami pow. 18 r. ż. ?

Gość andrrrr
taka że licealistą stoi jak koleżanka poda mu rękę

Gość andrrrr
licealistom

Gość no ale jak sam zauwazyles
mowimy tu o ludziach POWYZEJ 18 roku zycia, tak??? kobieta POWYZEJ 18 roku zycia, ba, stara babcia w wieku 35 lat wyobraz sobei, dziecko, TEZ MOZE sie podniecic ogladajac film obok kumpla!!

Gość andrrrr
serio? ja się nie podniecam przy każdym koledze, może masz jakieś zaburzenia

Gość tak jak pijesz specjalna
a kto pisze PRZY KAZDYM? moze dziecko idz na jakis kurs czytania ze zrozumieniem to bedziesz mogla zaczac dyskutowac, hmmm? to naprawde nie jest trudne.

Gość andrrrr
może ty najpierw się nauczysz czytać ze zrozumieniem ? wtedy będziesz wiedzieć że autorka się pyta czy przy każdej czy nie facet ma erekcje , to po pierwsze, po drugie nie określiłaś się nigdzie czy przy każdym czy nie więc jak mam zrozumieć? i dlaczego dziecko? aż taka dorosła się czujesz czy jakieś kompleksy czy co?

Gość tak jak pijesz specjalna
autorka sie pyta o erekcje, podniecenie lezac kolo facetya, ktory nie jest twoim facetem jest spotykane takze u kobiet to ty sobe dopowiedzialas KAZDEGO faceta :O podniecenie nie jest sprawa tylko i wylacznie meska a to sama autorka nie chciala zauwazyc pytajac sie o samych facetow :O u mnie ze zrozumieniem tematu nie ma problemu ale ty z kazdym postem pokazujesz ze masz cholerrny problem z tym, wtorny analfabeto :O

Gość ja myslęęęęę
ze jest roznica w tej sprawie miedzy facetami, a kobietami.. kobieta tez sie moze podniecic, ale wplyw maja na to inne czynniki pewnie. a odpowiadajac na temat no to chyba oczywiste, ze staje im na wskutek podniecenia, a podniecenie to tez sprawa indywidualna. nie mozna tak jednoznacznie odpowiedziec na to pytanie. sadze, ze kazdy by sie podniecil jakby lezala obok niego ladna dziewczyna skąpo ubrana.. co do reszty to juz indywidualnie.. jeden bedzie wyposzczony i bedzie sie podniecal na widok prawie kazdej panienki, ktora sie do niego usmiechnie, a innemu dopiero jak mu loda zrobi :P

Gość zagmatwana sytuacja
Właściwie, to ja chciałam zapytać, czy jeśli mężczyzna leżąc obok mnie ma erekcję, to czy podniecam go ja (pożąda mnie, chciałby się ze mną kochać, uważa mnie za atrakcyjną...) czy podnieca go sama sytuacja, to że leży obok kobiety. Jakiejkolwiek kobiety. Dodam, że ten facet to mój były, z którym byłam 4 lata temu... nie uprawialiśmy seksu, to była taka szczenięca miłość. Ja byłam w trzyletnim związku - były co jakiś czas się odzywał, mącił spokój, mówił, ze kocha... pół roku temu odeszłam od faceta... spotykamy się z byłym czasem jak kumple... ale... jak tak siedzimy u niego w tym łóżku, t nagle zaczynamy się całować, przytulać... ostatnio upeawialiśmy francuską miłość... zaprosił mnie na sylwka... jest szansa, że on coś do mnie czuje... że będąc ze mną pożąda właśnie mnie a nie tylko kobiety...?

Gość gość
Odpowiadając na pytanie odnośnie do erekcji, a właściwie jej braku, to moim zdaniem samo nastawienie nie wystarczy. Oczywiście psychika jest bardzo wazna, ale ona jest niewystarczająca. Trzeba o siebie zadbać, o aktywność fizyczną, o odpowiednią dietę, no i ja się jeszcze posiłkowalem suplementem erektim. Wszystko razem dało bardzo dobry efekt.

Gość gość
Rano jest zawsze ;-) Reszta jest mocno indywidualna i zależna od wieku i doświadczenia.

Gość gość
Zakładam że jesteście bardzo młodzi więc.....werble.....chce mu się bzykać i zwęszył Cię jako świeże mięsko po rozstaniu z chłopakiem wy zawsze wtedy jesteście podatne, że sie tak wyrażę na łatwy niezobowiązujący sex

Gość gość
Jest bardzo dobra historia, jak gość sobie poradził z kompleksem małego członka, co stosował, jak się leczył na www.drpenigreat.pl. Od tej historii zacząłem właśnie własną przemianę. Po prostu szukałem inspiracji, bo mam trochę mniej niż 13 cm. Chociaż 2 cm więcej by mi się przydało. Suplementacja działa i mógłbym się rozpisywać dość długo. Tabletki, jak stosujesz regularnie to po pewnym czasie widzisz, jak członek po prostu zyskuje większe ukrwienie.