Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiktoria Salamon

bezsennosc

Polecane posty

Witam! chcialabym tutaj opisac moj problem, mam nadzieje, ze ktoś pomoze mi go rozwiazac. otoz to cierpie na zaburzenie snu. Pojawilo sie ono pol roku temu, kiedy zerwal ze mna chlopak. po jakims czasie wydawalo mi sie, ze powoli sie z tym faktem godze, jednak wciaz bardzo mnie to boli i nie moge zapomniec, ciagle mam nadzieje, ze on wroci. nienawidze samotnosci, wszyscy znajomi sa "sparowani",nie moge sie pogodzic z tym, ze tylko ja jestem sama. chlopak byl dla mnie calym swiatem, nie wyobrazalam i nadal nie wyobrazam sobie zycia bez niego, chociaz tak bardzo mnie skrzywdzil. ciagle mysle o tym, ze jestem samotna i w moim zyciu nie pojawia sie nikt inny, kto moglby zabliznic ta rane po porzuceniu. bywaja chwile, ze zapominam, nawet czuje sie szczesliwa przez jakis czas, nie daje po sobie poznac, ze cos sie dzieje. ale zle samopoczucie wraca prawie codziennie. w dodatku od tamtego czasu mam podwyzszona temperature ciala 37,0-37,5 stopnia. temp nie spada w ciagu dnia do normy, utrzymuje sie cala dobe. do problemow dochodza tez klopoty na uczelni. mam problemy ze skupieniem sie, nauka slabo mi wychodzi... no i co do zaburzen snu... nie moge zasnac przed 3 rano, czasami nie spie do 4. od rozstania nie pamietam dnia, zebym zasnela wczesniej niz przed 1 w nocy, niezaleznie od tego, o ktorej godzinie pojde spac. nawet kiedy jestem zmeczona, kalde sie do lozka z nadzije , ze szybko zasne i nagle przestaje mi sie chciec spac. wczesniej jakos malo zwracalam uwage na ten problem snu, jednak minelo juz tyle czasu i nic sie nie zmienia, wiec chcialabym podjac jakies kroki przeciwdzialajace. jesli chodzi o podwyzszona temp ciala, mialam robione wszelkie badania, nie wykazaly zadnej przyczyny. prosze o jakas porade w tej sprawie. czy na podstawie tego, co napisalam moznaby wystawic jakas diagnoze i zaproponowac metoode leczenia? pozdawiam Ania

Gość woreczek bum bum bum
masuj sobie piczke to szybciej uśniesz