Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda 24

czy mnie oszukuje?

Polecane posty

Gość jagoda 24

poznałam chłopaka który jest o 7 lat strszy ode mnie. jestem z nim już rok. na początku naszej znajomości powiedział mi że wogóle nie zdaje się z byłą i żebym ja tez sie nie zadawała z byłym. ostatnio wzięłam jego telefon i zobaczyłam ze on kontaktuje się z byłą, był od niego sms z zyczeniami urodzinowymi plus buziaczek, a ona ze dzwoniła do niego ale były to nieodebrane ołączenia. pogadałam z nim na ten temat i stwierdził że on nie zdrdza ani nie kontaktuje sie z nią tylko ona wydzania, a to ze wysłal smsa to nic. Ale dla mnie to dziwne że wysłał buziaka.co o tym sądzicie?aha a w telefonie miał zapisaną ją nie jako ją ale kolega.

Gość tak, oszukuje skoro
Ci o tym nie powiedzial. tylko dopiero po fakcie jak sama sie zorientowalas.

Gość such is life
wysyła jej buziaczki, ukrywa jej istnienie przed toba i na dodatek z jakis chorych powodód zabrania ci kontaktowania z twoimi byłymi? :} Czuje sie zagrozony ze zrobisz cos co on robi??? :} Boi sie ze bedziesz swoiemu byłemu wysyłac buzki, zyczenia i ukrywac jego istnienie a na dodatek okłamywac go w zywe oczy? hmmmmmm kim bys była robiac tak? ciekawe...

Gość naatalkaaa
Haha najpierw mówi, że zero kontaktu z byłą, a potem wysyła życzenia? W jakim celu? A co powiedział na to, że miał ją zapisaną pod innym imieniem? Też że "to nic"? Śmiechu warte. Tak to się właśnie zaczyna, a kończy się płaczem po dłuższym czasie. bo jesteśmy zbyt głupie, żeby takie sygnały uznać za coś niepokojącego. Znam to. Niestety

Gość pląsająca
oczywiscie ze ma cos na sumieniu. inaczej mialby ja zapisaną pod normalnym imieniem.. aha, skad wiedzialas ze on(kolega) to ona? znasz jej nr na pamiec?

Gość jagoda 24
nie znam jej numeru ale jak przeglądnełam smsy to mnie zdziwiły te zyczenia i zadzoniłam do niej z numeru anonimowego i to była diewczyna.

Gość such is life
Moze kolezanka a nie koniecznie była?

Gość jagoda 24
jest mi smutno ja sie jemu zwierzyłam, dlaczego zerwałam z byłym itd. a on mnie tak oszukuje:(.mam ochote zadzwonic do tej dziewczyny i sie jej zapytac co ona od niego chce

Gość jagoda 24
jest mi smutno ja sie jemu zwierzyłam, dlaczego zerwałam z byłym itd. a on mnie tak oszukuje:(.mam ochote zadzwonic do tej dziewczyny i sie jej zapytac co ona od niego chce

Gość jagoda 24
to jest była, jak się zdenerwowałam i zaczelismy rozmawiac to opowiedział mi całą historie jak to z nimi było, ale teraz czy to prawda?czy chlopak który został zraniony zostawiony przez byłą wysłałby jej zyczenia urodzinowe z buziaczkiem??czy nawet jesli chciałby byc miły czy to normalne?

Gość MatyldaS
Miałam to samo, ja nie mogłam mieć kontaktów, okazało się, ze sam nie wywiązuje się ze swoich "poleceń", przydupas flirtował na prawo i lewo. A jak miał wpisaną byłą jako kolega to już w ogóle śmierdzi. Ogólnie świetlanej przyszłości wam nie wróżę...

Gość such is life
a powiedz mu to.

Gość naatalkaaa
Nie no nie ma nic złego w życzeniach urodzinowych dla byłej. Ale jak zabronił Ci się kontaktować z byłym, to już sprawa mocno śmierdząca jest. Pytałaś go o to czemu miał ją zapisaną innym imieniem?

Gość jagoda 24
powiedział że kiedyś to był numer jej brata i dodał tylko pierwszą litere jej imienia do imienia brata w nazwie. poza tym powiedział ze nic złego nie zrobił i nie musi się tłumaczyc.

Gość jagoda 24
przy okazji dowiedziałam sie ze ma swietny kontak z jej matką, że koleguje się z jej bratem

Gość jagoda 24
przy okazji dowiedziałam sie ze ma swietny kontak z jej matką, że koleguje się z jej bratem

Gość naatalkaaa
Całkiem prawdopodobne to jego tłumaczenie. Ja bym po prostu teraz uważnie go obserwowała.

Gość naatalkaaa
O kurde, tego bym chyba nie przeżyła:/ Super kontakt z matką byłej? Ciekawe po co mu ten superkontakt?

Po czymś takim myślę, że teraz będziesz ciagle nie pewna, będziesz się zastanawiała co robi i z kim. Będziesz Go sprawdzać, a związek raczej na tym nie polega. Na Twoim miejscu zastanowiłabym się, czy nie lepiej odejść, ale wiem z własnego doświadczenia, że jak się kocha, to przymyka się oczy na różne rzeczy. ja tak właśnie kiedyś zrobiłam i to był mój błąd, facet wiedział, że i tak będę z Nim, więc robił co chciał, aż wkońcu jak już mu się znudziłam to mnie rzucił. Dziwne jest to, że ma Ją zapisaną pod jakimś niby kolegą!!!!!!!!! I jeszcze jedno, On uważa, że nic się nie stało, to jest najgorsze. Daj sobie z Nim spokój, nie zasługuje na Ciebie, może to wkońcu zrozumie i będzie próbował się zmienić.

Gość jagoda 24
powiedziałam mu wprost ze jak mam mu teraz zaufac. powiedziałam mu ze kiedy spał dzwoniła jego była i ja odebrałam,chwile z nią rozmawiałam i dlatego zerknęłam w jego telefon i zobaczyłąm smsa, ale przy okazji zobaczyłam smsa od niej ale nie wiem zbytnio co miał znaczyc ale wydaje mi sie ze moze on do niej dzwonił.i on w to uwierzył ze ja z nią rozmawiałam i przez przypadek wykasowałam w rejestrze, następnego dnia powiedział mi ze penie go sciemnia ze nie rozmawiałam z nia (nagle taki pewny ze nie rozmawiałam z nią). a ja dalej swoje. w kazdym razie tresc jej smsa do niego,może wy wiecie o co chodzi :"zadzwoń proszę jutro, już nie przytne i jego numer telefonu". wiecie o co chodzi z tym przytne??

Gość chinota
No cóż poznalaś chłopaka który ma jakąś swoją historię, ludzi się nie wyrzuca jak śmieci tylko oni gdzieś nadal żyją, jego była żyje, jej brat i matka też, co z tego że ma z nimi dobry kontakt? To raczej dobrze o nim świadczy. On do byłej nie wydzwania, tylko nie odbiera jej telefonów. On jest z tobą i chce z tobą być. I skoro przeszukujesz jego telefon to nie dziwne że ustawia sobie jej namiary pod innym imieniem, myślę że każdy ma prawo do odrobiny prywatności - nie wiem jak długo się spotykacie ale daj mu trochę czasu. On jest z tobą z własnej woli, a nie dlatego że mu zabronisz kontaktować sie z byłą.

Gość naatalkaaa
No jak ona prosi żeby zadzwonił to przecież mają ze sobą kontakt. Jezu w żywe oczy tak perfidnie łgać, co za dupek:/

Gość chinota
prawda jest taka że to ty jego oszukujesz, ściemniasz mu jakieś historie ktore w ogóle się nie zdarzyły, że z nią rozmawiałaś i niechcący wykasowałaś jej nr? SORY ALE KTO W TO UWIERZY choć masz prawo czuc się oszukana ale powiem ci NIE TĘDY DROGA jeżeli ci nie pasuje to olej go i zajmij sie swoimi sprawami, niech wraca do byłej skoro go kręci, a jak chce być z tobą to niech sie postara

Gość chinota
tak naprawdę to myślę że ty sama wywołałaś teraz ich kontakt, bo powiedziałaś mu że z ni ą rozmawiałaś, i on może ją zapytał czy to prawda , i w ten sposób odnowili kontakt. On teraz może nie mieć do ciebie zaufania, sory. A za jednego buziaczka wysłanego w urodziny do byłej ty już robisz takie akcje??

Gość jagoda 24
ja nie kręce, a czasami jak prawdę chce sie usłyszec to trzeba troche pościemniac.pza tym ja nie sprawdzałam nigdy jego telefonu,ostatnio mial dzwięki wyciszone to mi sie wydało pdejrzane więc....dwa to on na samym początku tak mi sprawdzał telefon ze byłam w szoku,

Gość such is life
widzisz "nie zadawaj sie z debilem, bo zrówna cie do swojeo poziomu i pokona doswiadczeniem" cie załatwił :P

Gość naatalkaaa
Kochana, nie musisz się tłumaczyć. Ja Ciebie rozumiem, mnie by też to zaniepokoiło, kto nie był nigdy oszukiwany to nie zrozumie jak to jest się bać, że ktoś komuś może za plecami robic co innego a patrząc prosto w oczy kłamać. Dwa, że nie chciałabym się dowiedzieć, że mój chłopak ma taki super kontakt z rodziną byłej dziewczyny. A jak sprawdza tak i od razu na początku zabrania kontaktu z byłym a potem wychodzą takei buty, to widać jak na dłoni, że coś tu nie gra. Nie wiem czy jest sens ciagnąć to. Musisz się zastanowić.

Gość jagoda 24
wiesz,ja nie wysylam kolegom zadnych buziaczków z zyczeniami a poza tym jesli były np.mnie skrzywdził ze przezywałabym to to naewno nawet zadnych zyczen bym mu nie wysłała.poza tym nie pierwszy raz mnie oszukał. a mowie mu specjalnie ze z ną rozmawiałam bo przynajmnie wydaje mi sie ze zadzwonił do niej skoro był pewny ze sciemniam, bo gdyby bylo mu obojętne to

Gość jagoda 24
nie dzwoniłby do niej

Gość such is life
w tej sytuacji to ja bym chyba wolała zeby sobie do niej poszedł i mnie zostawił w spokoju.