Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tAKAtAMoLA

MOJ MAZ CALY CZAS CHODZI Z TEL.PRZY DUPIE.ZDRADZA MNIE?

Polecane posty

Gość tAKAtAMoLA

Moj maz od jakiegos czasu dziwnie sie zachowuje,to znaczy to zachowanie jest zwiazane z telefonem.Kiedys komorka poniewierala sie po calym mieszkaniu,a teraz nosi ja tylko przy sobie.W nocy kladzie ja pod poduszka,strasznie jej pilnuje.Czy on z kims pisze? Zdradza mnie?:(

Szczerze to zakręciłabym sie obok tej komórki, jak np się kąpie. Podejrzane to rzeczywiscie!

Gość tAKAtAMoLA
A może to dlatego, że ostanio przez 14 godzin rozmawiałam z jego komórki ze swoją psiapsiółką mieszkającą w Pekinie ? :(

Gość hmlipa
hmmm rzeczywiście troche to dziwne , jakis powód musi tego być, a zawsze wiąże się to z jakąs kobietą przy takim zachowaniu, przecież nie robiłby tak gdyby nie miał nic do ukrycia Nie piszę tutaj od razu że zdradził , ale może coś w tym kierunku idzie.. badz czujna

Gość haha dobre z tymi wlosami u
pewnie jak sie kapie to komorka lezy w lazience, zdziwilabym sie jesli nie!!

Gość tAKAtAMoLA
Tak,zabiera ja ze soba gdy idzie sie kapac,praktycznie sie z nia nie rozstaje.Ostatnio w nocy probowalam wyciagnac ja spod poduszki,ale sie nie udalo bo trzymal ja w rece:(

Gość Gośka,,,,
daj mu cos na sen jak dla konia:D zaśnie to mu wyciągnij komórkę z pod poduchy i poczytaj:)

Gość tAKAtAMoLA
Z drugiej strony strasznie boje sie do niej zajrzec bo nie wiem co mnie czeka

Gość ma cos za uszami
z tego co opisujesz - nie jest za ciekawie, mąż ma coś za "uszami" lepiej sprawdz jak najszybciej to nie jest normalne zachowanie Twojego męża

Gość tAKAtAMoLA
Pytalam co tak chodzi wszedzie z ta komorka,to mi powiedzial ze sie boi zeby jej nasz maly synek nie dorwal i nie zniszczyl.Fakt,poprzednia wrzucil do szklanki z cola,ale czy to jest wytlumaczenie?

Gość Gośka,,,,
nie ma sie czego bać , dowiesz sie prawdy i zdążysz się przygotować:D na to co nie uniknione:D zbieraj dowody i w sądzie udup gnoja:P

Gość prosze zrobcie porzadek z
a wyciszona ma komorke??

Gość ananana
przecież to PROWO!!! :P

Gość tAKAtAMoLA
oj roznie,raz ma wlaczony dzwiek,raz wyciszony,zawsze sie tlumaczy ze musial wyciszyc np.w pracy,a potem zapomnial wlaczyc dzwiek:o

Gość pewnie juz sie zali swojej
taaaaaaa, mnie sie do zdarza raz na pare miesiecy, ze zapomne przelaczyc z Cicho na Normalny jak wychodze z pracy.

Gość tAKAtAMoLA
ja wiem,ze to jest tylko glupi telefon,ale mam wrazenie ze szykuje sie dla mnie jakas niemila niespodzianka:(:(

zapewne intuicja cie nie myli....

Gość tAKAtAMoLA
pewnie juz sie zali swojej niestety u mojego meza zdarza sie to dosc czesto.A raz bylo tak ze mial wlaczony,a po pieciu minutach juz wylaczony,byl wtedy w domu,nie mial sie jak wytlumaczyc,to powiedzial ze chyba mu sie tel.psuje.

Gość tAKAtAMoLA
jesli z kims kreci na boku,to nie wiem co zrobie,zawsze mi sie wydawalo ze jestesmy szczesliwi

Gość piniasz
Komorka to rzecz prywatna,wiec nic ci do tego jak twoj maz sie z nia obchodzi furiatko!!!!

jakby sie bal ze dziecko dorwie to by polozyl na jakiejs wysokiej polce a nie nosil!

Gość tAKAtAMoLA
probuje go tlumaczyc,ze to moze takie glupie przyzwyczajenie,ale chyba sama siebie oszukuje

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to nie tylko głupi telefon!! zachowanie Twojego meza świadczy o tym ze z kims flirtuje i to na 100% , dorwij ten telefon i zrób z nim porzadek bo moze to tylko flirt, działaj zanim dojdzie do zdrady A wytłumaczenie ze chowa telefon przed dzieckiem jest smieszne, gdyby tak było połozyłby go na szafie czy lodówce gdzies gdzie dziecko nie dosiegnie a nie nosił przy dupie non stop

Gość TrolasM
Co wy wszystkie takie pewne jestesci???? To facet juz nie moze nosic przy sobie komorki bo od razu to oznaczac bedzie ze zdradza???? Idiotki jestescie:D

Gość Gośka,,,,
pewne to mało powiedziane:P ty rób to samo co on , tez łaź ze swoją komórką ciągle przy dupie i udawaj ,że ukradkiem wysyłasz eski , ale tak żeby to widział:D

Gość Gośka,,,,
facet co sam ma coś na sumieniu swoją żone pilnuje jak pies budy:P

Gość nkjn
nawet jesli to prowo, to niestety bardzo zyciowe, bo wiekszosc facetow zaczynajacych swoja przygode ze zdrada zachowuje sie dokladnie w ten sam sposob:D

hehe telefon mu sie psuje i mu sie przelacza sam na Cicho tak?? Wow!! ewidentnie cos kreci szczegolnie jesli wczesniej telefon sie walal po domu

Gość RENCISTA AREK
Kiedys nie bylo komorek,komputerow i ludzie zyli normalnie.A teraz przez to wszystko to sie tylko malzenstwa rozpadaja.