Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tAKAtAMoLA

MOJ MAZ CALY CZAS CHODZI Z TEL.PRZY DUPIE.ZDRADZA MNIE?

Polecane posty

Gość czy ja wiem to co ty?
Sama mam kochanka i tez pilnuje komory zeby maz mi jej nie dorwal bo bylby dym;) Ale to nic groznego,takie flirty tylko ktore i tak sie zakoncza.Uwierz jakby chcial sie z toba rozwiezc i mial cie w dupie to nie pilnowal by tel.byloby mu to obojetne ze sobie edemeski poczytasz:p

Gość znaczek z polski
a ja bym nie zapytała i nie jest to czcze gadanie przeżyłam już podobną sytuację rok temu po prostu poczekałam sobie na odpowiedni moment, trochę to trwało sytuacja wyglądała trochę drastyczniej niż noszenie telefonu w kieszeni mogę powiedzieć, że od tamtego czasu dopiero teraz wszystko wraca do normy

Gość pewnie juz sie zali swojej
teraz juz jest za poznio bo autorka zapytala ja tez bym probowala dorwac sie jakos do tej komory

Gość weffdfweef
powiem ci cos..moj tez sie zachowywal podobnie, kom zawsze przy sobie, jak sie kompie tez, do kibla, zawsze trzymal w kieszeni...a raz nawet schowal go pod poduszke, to mnie zainrygowalo. W nocy wzielam, przetrzepalam a tam kilka wsow do innej o wiadomej tresci. Przejrzalam wiec billing na necie i ciagle ten nr sie powtarzal, najczesciej jak byl w pracy, analizowalam i odkrylam ze jak sie szedl kapac tez z nia pisal, jak mnie nie bylo w domu tez....to dluga historia i odkad minelo tamto maz rzuca kom gdzie popadnie i juz jej nie pilnuje wcale a wcale...twoj musi miec cos na sumieniu jesli tak wczesniej nie robil a zaczal dopiero jakis czas temu

Gość pijokIżul
musisz koniecznie dorwac jego telefon,nie ma na co czekac

Gość igafiga
faceci powinni byc odcieci od komorek i komputerow:P

Gość kurdeeeeeeeeeee
ja tez mam taki problem jak Ty:o

Gość jak widac wiele kobiet ma taki
PROBLEM .MASAKRA!!!!!