Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfyugrf

Ludziom to już w tych durnych łbach się poprzewracało - komunia!

Polecane posty

Gość gfyugrf

Mam chrześniaka, zawsze o nim pamiętam i urodziny czy święta ma ode mnie prezent. Nie stać mnie na drogie prezenty ale jednorazowo tak na prezent ok. 100 - 200zł wydaję. W niedziele mnie odwiedzili bo w tym roku komunia.I co? Z oświadczeniem przyszli że byli w sklepie, oglądali i chrześniak chce quada. I to nie byle jakiego i nawet nie takiego dla dzieci bo twierdzą, ze jak kupować to dobrego i takiego z którego skorzysta tez za parę lat. Jaki problem? Że oni chcę konkretny model który kosztuję 15 tyś zł. Tłumaczyłam, że nie mam takich pieniędzy i że to przesada, że komunia jest chyba w innym celu niż aby dostac prezenty, itd. Ani gadaj... Kazali mi się zastanowić a jak nie pójdę na ich ugodę to oni sobie poszukają 'lepszej' chrzestnej która nie szkoduję dziecku prezentu... Dziś dzwonili się upomnieć, powiedziałam, że mnie nie stac na taki prezent. Usłyszałam, że jestem parszywa, wredna, skąpa i że oni znajdą dziecku kogoś kto zechce spełnić jego marzenia....Ludziom już chyba się w dupach poprzewracało z nieróbstwa!

Gość google nie parzy, nie gryzie
no to niech znajda, i problem z głowy

Gość jateznie wierze
hgg

Gość ja też nie wierze a jeśli
to prawda to nie rozumiem w czym problem , ode mnie by usłyszeli na do widzenia spierdalac i z głowy

Gość gfyugrf
Chrzestny kilka lat temu wyjechał gdzieś za granice i kontakt z nim się urwał...

Gość weughagjhajgnalg
jeśli to prawda, a nie prowokacja,to nieźle porąbani ci rodzice tego Twojego chrześniaka.....Naprawdę nieźle porąbani i zachłanni.

Gość odpowiem też .......
też jakoś mi się nie chce wierzyć żeby rodzice wysuwali takie roszczenia wobec chrzestnej odnośnie prezentu na komunię ....a jeśli to prawda to przyznaję że głupota ludzka nie zna granic ...jak chcę sobie znaleźć inną chrzestna to droga wolna będziesz miała z głowy ....a co oni zamierzają raz jeszcze urządzać chrzciny ?

Gość to chyba jakiś
żart:O

Gość bhuiokjhg
wymysl lepsze prowo......................

Gość brombrała
Tez nie wierzę. Nie wierzę, ze ktoś mógłby być az takim chamem. Ale jesli to prawda - to powiedz państwu, ze chetnie przystaniesz na propozycję - niech znajdą sobie inna chrzestą. Tak nawiasem mówiąc - jak to sie znajduje inna chrzestną? Rozwiazuje się chrzest i urzadza sie nowy?

Gość a powiedzcie mi jak Wy
prowo, tylko glupi w to uwierzy

Gość customer service
dobry pomysl na provo ,ale przesadzilas z tymi 15000. wielu ludzi by sie nabralo jakbys napsial ,ze chca cos za 1000zl a nie 15000...

Gość gfyugrf
Jesli dla kogo to co pisze to kłamstwo - wystarczy kliknąć na ten biały krzyżyk w czerwonym kwadraciku u góry ekranu z prawej strony i po kłopocie. Ja po prostu nie pojmuje jak można uczyć dzieci takiego materializmu...No ja jeszcze byłabym skłonna zrozumiec prośbe o rower, o zegarek, może o jakąś komórkę ale w granicach zdrowego rozsądku.

dokładnie, nie wyszło ci prowo :p trzeba bylo wymyślić coś tańszego to może by uwierzyli :)

Gość mama xxx
jesli to prawda to powiedzialabym im "to szukajcie innej chrzestnej" a na komunie przyszlabym do Kosciola z prezentem na jaki mnie stac

weź się już nie ośmieszaj 😴 Nawet najwiekszy materialista nie prosiłby o taki prezent dla dziecka na komunie, najwyżej gdyby w kopercie było mało to obgadałby go przed rodziną więc nie ściemniaj już

Gość dokładnie0000
jaka niepowazna prowokacja! 15 tysięcy trzeba było zejsć nizej a i tak pewnie nikt by nie uwierzył szkoda czasu na takie tematy

Gość bezpieczna mama
Chyba prowokacja, normalni ludzie nie mają takich roszczeń w stosunku do chrzestnych.Owszem, coś za kilkaset złoty, tysiąc,no nawet weźmy te 2-3 tysiące, żeby np. się zrzucić na coś większego razem z chrzestnym, w to jeszcze można uwierzyć, ale żaden zdrowy psychicznie człowiek nie będzie żądał od chrzestnej prezentu za 15 tys. zł.

Gość gfyugrf
To nie czytajcie, jaki macie problem?

Gość paplopek
No chyba że autorko zarabiasz jakieś 50 tys. miesięcznie, to może dlatego żądają takiej kwoty.Nie napisałaś o swoich zarobkach. Ale racja, prowokacja jak nic.....

Gość paplopek
Takie prowokacje możesz sobie w tyłek wsadzić, i racja, nikt tego już nie będzie czytał.

Gość Anusienieczka
Ha ha ha ha , co za nieudana prowokacja !!!!!!!!!

Komunia nie powinna polegać na lansie i na drogich prezentach , tylko powinna sie skupić na przyjmowaniu sakramentu. Dla mnie to chore co sie wyprawia. Limuzyny, prezenty typu quad, bale na 200 osób...

Gość gfyugrf
Zarabiam 900zł miesięcznie więc nawet te 100zł to dla mnie dużo.

Gość hahaha glupia prowokacja
juz sie nie osmieszaj bo i tak nikt nie wierzy a ty dalej pierdolisz glupoty