Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malarka Swiata Uludy

Szczesliwe? Zdradzane zony.

Polecane posty

Gość Malarka Swiata Uludy

Mam pytanie. Czy sa tu takie zdradzone zony, byle zony, narzeczone, wieloletnie partnerki, ktorych druga polowka miala dlugotrwaly romans zakonczony odejsciem i do ostatniej chwili nic nie wskazywalo, ze cos jest nie tak? Albo wrecz przeciwnie, nie bylo zadnych widocznych problemow, utarczek, klotni, staralyscie sie byc dobre i wyrozumiale, dbalyscie o siebie i swojego faceta i do ostatniej chwili partner zapewnial, ze kocha, jest szczesliwy, sex byl udany i czulyscie sie w pelni szczesliwe i spokojne? A po jego odejsciu porozpowiadal wspolnym znajomym, ze jestescie zolzami, ze sie z Wami meczyl?

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[URL=http://www.geloo.pl/start/23640435/auction/britney_spears_believe_50_ml_edp_d_23153564.html]twoja treść w linku chciałam Wam polecić super stronkę na której można za kilka zł a czasem nawet za kilka groszy kupic markowy perfum, super sprzęt czy bizuterię, ja własnie kupiłam perfum któy wkleiłam z linku :) Polecam Wa ta zajebista strone :)

Gość KDONF
NIe ty pierwsza:D Problem stary jak świat. Nic na to nie poradzisz, zyj dalej :D