Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telewizoor

Widziecie rózniece pomiędzy

Polecane posty

Gość telewizoor

telewizorem led full hd, a lcd full hd? Czy to się w ogole czymś różni w obrazie?

Gość Gośka,,,,
gołym okiem -żadnej . na razie nie ma co kupować ledów.

Gość telewizoor
wie ktos?

Gość telewizoor
mój mąż jest maniakiem jeżeli chodzi o nowości w sprzecie pol roku temu kupil sobie leda, a ja sie z nim kłóce tzn. drocze :P że miedzy tv lcd full hd, a led full hd nie ma róznicy w obrazie Chciałam zapytać jak wy to widziecie?:PP

szczerze? to różnicę zobaczysz dopiero tylko przy full hd a i tak nie będzie ona znaczna ;) no chyba że uda ci się dostać plazmę ale te telewizory lubią się psuć (szkoda że zaprzestano rozwijać intensywnie tą technologię)

Gość Gośka,,,,
obecne ledy to pic na wodę:D

Gość telewizoor
Ty wyżej - spadaj :PP

Gość telewizoor
czyli mam racje :P kurcze nie mogę przeboleć,że można było kupic cos tańszego z takim samym obrazem, no ale trudno , jak facet na punkcie takich rzeczy ma bzika to co zrobi :))

Są 2 rodzaje LEDów: - LED Full HD - FULL LED Full HD Pierwszy ma tylko krawędzie podświetlane ledami i obraz właściwie niczym nie różni się od zwykłego LCD Full HD. Drugi ledami ma podświetlaną całą matrycę i tutaj różnice już widać, zwłaszcza przy obrazie Full HD.

Gość telewizoor
aa, to ja nie wiem aż tak dokładnie jaki mamy, wiem tylko że led :P

Gość telewizoor
ja nie wiem czy to pierwszy czy nie, ale tani to on nie był bo kosztował 8 tys, nie wiem dokładnie jaki to model firma samsung 46 cali

Gość telewizoor
ale watpię żeby mąż kupił shit :P bo zna się

Gość telewizoor
fakt - obraz jest piękny, ale jak ide do mojej mamy która ma full hd ale nie led to nie widze róznicy i wtedy tak sobie myslę,że szkoda było tyle pieniedzy wydać no ale może kobiety "widzą" to inaczej :P

Gość Gośka,,,,
od mojego telewizora to nawet ten na korbkę byłby lepszy:P :D też przymierzam sie do zakupu TV w tym roku:D

Gość telewozoor
ja się teraz "napaliłam" na te 3D, ale najpierw musimy zużyć:P led-a bo to już byłby grzech tak szybko zmienic i tak chyba nie ma telewizji ,która nadaje w 3D ?

Gość Gośka,,,,
po co ci 3D ?!? nigdy w życiu tego czegoś nie kupię!

Bo to jeszcze zależy od źródła obrazu. Jak postawisz jeden obok drugiego i podłączysz kablówkę czy zwykłą antenę - różnice będą minimalne albo żadne.

Gość telewizoor
wielbiciel 70B .... jakbym mojego meża słyszała :) dzieki za wypowiedzi, już nie bedę mu dokuczać, bo zawsze się złościł :P i nie mógł pojąć jak ja mogę nie widzieć różnicy :-)

Gość telewizoor
Gośka... bo to fajna rzecz w oglądaniu 3D :) ale na razie nie zamierzam zmieniać

3D póki co po jest do doopy. Raz, że nie ma za bardzo czego oglądać w 3D i jeszcze przez parę lat się to nie zmieni. Dwa, i tak trzeba mieć okulary. Trzy, po seansie w okularach podobno łeb boli niemiłosiernie. Cztery, okularki kosztują 300-400 zł x ilość oglądających = :D

Gość telewizoor
fakt - lepiej pójść do kina :)