Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pizkzzzjzznz

czy sa tu oosby ktore pobieraja dodatek mieszkaniowy?

Polecane posty

Gość pizkzzzjzznz

Czy jak taka babka z opieki przyjdzie to musi byc i zona i maz? Bo moj maz za granica a nie chce by sie wydalo

Gość skakoaka
Kolejna naciągaczka :O

Gość snns,snss,,s
ja kiedys bralam i bylam sama jak babka przyszla, ale uwazaj zeby sie nie wydalo bo bedziesz mial niperzyjemnosci

Gość pizkzzzjzznz
a dlaczego anciagaczka? Mam zajebisty cznsz 540 zl place, mam dowjke dzieic, maz za granica ale wlasnie rpace tam stracil, a ja nie mam pracy to co ? Nalezy sie rpzeciez

Gość q,qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
po to sa zasilki itp zeby z nich korzystac a jak ktos jest w ciezkiej sytuacji to korzysta

Gość wbfjwbf
pizkzzzjzznz szczerze mowiąc to dobrze by sie stało aby przyznano ci ten dodatek i aby sie to wydało i wtedy bedziesz musiała oddac nienaleznie pobrany dodatek w podwojnej sumie. Naciagaczka .Zrozum,ze te dodatki opłącaja wszyscy podatnicy w Polsce.

Gość kto kto kto pomoze
ja pierdoole jak moja matka tez by tylko sępiła od państwa , taa nalezy ci sie :O koorwa to dla biednych ludzi a nie , prace mąż ma a wyciągacie niektorzy nie mają gdzie mieszkac nic nie mają..

Gość wbfjwbf
Mięcho dzieki takim naciągaczom mamy w Polsce jak mamy.Nigdy do niczego Polska nie dojdzie,bo kazdy leser tylko kase od panstwa wyciaga.

o tym włąsnie mówię - krętacze zamiast wziąc się do uczciwej pracy tylko kombinują jak ukraść kolejny zasiłek :o winę za to ponosi państwo - jakby wszystkie zapomogi socjalne zlikwidowali, a leniom zajrzałby głód w oczy to moment wzieli by się do roboty :o 🖐️

Gość aurorkast
ja bylam sama w domu mozesz sciemniac ze maz u rodzicow albo szuka pracy