Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temat topowo nowy

Czy chcielibyście komuś zniszczyć życie?

Polecane posty

Gość Bella Bella
facet ma 26 lat więc chyba nie ma dzieci, ale ma kobiete i to samo powinni jej zrobic

Gość Bella Bella
żeby poczuł to co czuja teraz rodzice tej dziewczynki zeby ona wiedział,że nie zrobiła nic ,aby temu zapobiec- i nie piszcie,że mogła nie wiedziec , jak sie mieszka z takim kimś,to zauważ asię ,że coś jest nie tak

Tego nie wiem, bo nie mieszkam z pedofilem. Wiem, ze ludzie potrafią się kamuflować i wśród zwykłych szaraczków chodzi mnóstwo lepszych aktorów niż ci oscarowi:)

Gość Bella Bella
dziewczynka zaginęła chyba 8 grudnia , facetowi zarzuty postawili dzisiaj przez ten czas coś musiało się z nim dziwnego dziać , i może nawet najbliżsi wiedzieli co zrobił, ale starali się to ukryć

To wszystko przypuszczenia. Znałam rodzinę, sytuacja autentyczna, małżeństwo , starsze, poukładani bardzo - mieszkali z dziećmi i wnukami, aż któregoś dnia ktoś rozpoznał w facecie kapo z obozu koncentracyjnego:) Jakaś ofiara - tyle lat... Żona, ta starsza kobieta, trafiła do szpitala dla nerwowo chorych:(

Gość a ja mogłabym zniszczyć
a ja uważam że każdy powinien odpowiadać tylko i wyłącznie za swoje czyny.i jest taka osoba którą mogłabym zniszczyć-mój były mąż.wiem o nim takie rzeczy że jakby się wydało to niemógłby pokazać się w swoim mieście.zasłużył na to za to co ze mną zrobił przez kilka lat małżeństwa.ale coś w tej sprawiedliwości jest-ja się pozbierałam i ułożyłam sobie życie na nowo,jestem szczęsliwa a on ...równia pochyła.więc napawam sie samą myślą że mogłabym ..jak zechcę.:)

Gość Bella Bella
W jego przypadku powinno być tak jak w "Symetrii"...

Gość jest taka osoba
która niszczy mnie na gruncie zawodowym i prywatnym- rozpowiadając jakieś masakryczne rzeczy na mój temat, w sposób niestety wielce przekonujący... na tyle przekonujący że mam teraz ogromne problemy w pracy a ludzie uważają mnie za szmatę- co nie jest prawdą, za to owa osobę uważają za anioła wręcz- a ten anioł ma romans z żonatym facetem. Ja nigdy nie spotykałam się z żonatym, w ogóle w kwestach damsko męskich jestem "mało aktywna", ale to ja uważana jestem za puszczalską dzięki niej, a ona za świętą, choć zdradzała każdego swojego faceta i miała kilku żonatych kochanków:) tak, tej osobie zdecydowanie chciałabym zniszczyć życie, w samoobronie

Gość Bella Bella
to pokaż się raz publicznie z dobra koleżanka i daj jej soczystego całusa tak,że by wszyscy widzieli

no a ja chciałabym zniszczyc zycie mojej babce i ojcu tak jak oni zniszczyli je mnie, rodzeństwu i mojej mamie. Moze niedługo się to uda i się wyprowadzimy, a oni zostaną z cała to swoją patologią we dwoje skoro tak się kochają no i pierwszy raz od ponad 20 lat zapłacą choc 1 rachunek . Oby tylko udało nam sie znalezc mieszkanie to skończy się ich pasożytniczy tryb życia

Gość jest taka osoba
Bella Bella to pokaż się raz publicznie z dobra koleżanka i daj jej soczystego całusa tak,że by wszyscy widzieli a jaki ma to sens??

Gość Bella Bella
zobaczą,że na pewno nie puszczasz sie z facetami...bo wolisz babki

Gość Bella Bella
skoro mają ci eza puszczalską to pokaż im coś takiego...

Gość jest taka osoba
świetny plan, nie dość że uważają ze jestem szmatą to w dodatku lesbijką... w polsce tak kochają lesbijki....do szykan z powodu rzekomego puszczalstwa dojdą szykany z powodu homoseksualizmu- nie no, rewelacja może od razu grób mam sobie wykopać?:O

Gość Bella Bella
a co jest dla ciebie gorsze mieć opinie lesbijki w stałym związku czy mieć opinie szmaty puszczajacej sie z kazdym, rozbijajacej zwiazki, czy dostajacej podwyzki za seks?

Gość Bella Bella
a co jets dla ciebie gorsze opinia lesbijki bedacej w stalym zwiazku czy opinia szmaty rozbijajacej zwiazki, puszczajacej sie za podwyzke?

Gość Bella Bella
oj cos mi dwa razy wkleiło

Gość jest taka osoba
żyjemy w Polsce- tu homoseksualistów się nienawidzi, szykanuje, tłucze na ulicach i rodziny się ich wyrzekają- nie wyobrażam sobie żeby ktokolwiek przy zdrowych zmysłach spreparował sam na swój temat plotkę że jest homo:O nie chce dostac w morde na ulicy i nie chce zostać wykluczona z rodziny:O co to w ogóle za rada???

Gość Bella Bella
wiesz, ja np. nic nie mam do homoseksualistów ale skoro ty masz to nie wiem co ci doradzić moja znajoma tez była posądzana o to co ty i zrobiła tak jak ci napisałam mordy sie pozamykały i teraz ma spokój a te które rozsiewały ploty wyszły na kretynki

Gość jest taka osoba
ja nic nie mam, ale zdaję sobie sprawę w jakim środowisku pracuję i mieszkam równie dobrze mogłabym puścić plotkę że w wolnym czasie morduje niemowlęta:O chociaż nie, lesbijka byłaby gorsza:)

Gość Bella Bella
to po prostu sie zwolnij

Gość jest taka osoba
czyli na sytuację-ktoś niszczy mi zycie- masz sposoby- zniszcz je sobie sama jeszcze bardziej tworząc nowe plotki, albo pozbaw się środków do życia i zwolnij się z pracy? nie no świetnie:) ja chyba jednak nauczona doświadczeniem spróbuję odbić piłeczkę- i zacznę od powiadomienia wszystkich żon z których mężami sypia moja "koleżanka" :)

Gość Bella Bella
juz dawno powinnas to zrobić

Gość pytam sie was
tak chcialabym i to zrobie, nawet kosztem wlasnego tak dla zasady..

Gość odanna fanka agi
Kartki pisac latwy sposob .wykonczyc kogos psyhicznie