Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Levviatan

Polecane posty

Gość szukam levviatana
leviatan jest sprawa. zgodzisz się być moim prawnikiem? jestem oskarżona o przemyt narkotyków, zabójstwo i podszywanie się na kafeterii a wiem, że ty jako jedyny tutaj pozjadałeś wszystkie rozumy. zapłacę, jeśli trzeba ale wiem, że zwykłeś udzielać porad na wszelkie możliwe tematy pro bono :D🖐️

Gość szukam levviatana
jedno drugiego nie wyklucza :)

Oczywiście, że nie. Ale zauważ, że prawnik brzmi dumniej niż prawik - ma pani prawo do własnego prawika:o

Gość szukam levviatana
ja chcę 2w1, dlatego decyduję się na omnibusa levviatana

Wygląda tak, zakładam temat o tobie i patrzę, jak się rozwija. Mam wyniki - twoja popularność spada na łeb, na szyję:p

a moze te dzieciaki co sie podszywaja i mysla ze pisza smieszne teksty nie chca mnie juz tak bardzo atakowac abym im nie pokazal jak nie potrafia czytac/rozumiec tego co sie pisze na kafe i udowodnij jak bardza maja ograniczone poglady ;p

Może:) Bardzo się cieszę twoim optymizmem. Ale mam inne zdanie na ten temat. A czy ja dobrze zauważyłam? Chyba ostatnio obraziłeś się na kafe?

to co napisalem to nie teza tylko przypuszczenie ;) a fakt ostatnio mniej przebywam na kafe ale to sie pewnie zmieni :p

Oblubienica - bo ostatni ogolnie mniej siedze przy kompie bo mam czas na to "ograniczony"

Idę na zabieg w lutym wycięcię guzka kostnego, ale muszę mieć na już zaświadczenie o szczepieniu, dopiero 2 tyg po dawce mogę polożyć się na stół 😭 Mój ortopeda chce zaświadczenie na już , bo ma akurat wolny termin w lutym..

W jakich odstępach? Idę prywatnie, chcą zaświadczenie lub jakiś dowód, kartę szczepień,że przyjmowałam trzy dawki a ja nie mam tego :O Proponują mi badanie na obecność przeciwciał , jak będzie wysoka zaszczepią mnie ale to kwestia nawet 5 dni.

Między pierwszy a drugim jakieś 2 miesiące. Drugi raz był w sierpniu. I wiem, że dwa razy starcza do operacji.