Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiat_bez_nadziei_na_lepsze_ju

Zostawić go?? Czy to wyjście?? Pomożcie !!!

Polecane posty

Niby mu zalezy , niby chce zwiazku , ale jego słowa nie pokrywają się czynami , są zupełnie puste...miał przyjechac do mnie wczoraj , nie przyjechał , miał przyjechac dzisiaj nie przyjechał...ciągle to samo , ciagle te same wymówki , jesli ja sie nie pofatyguje aby do niego pojechac on nie przyjedzie...najpierw obiecuje , ze bedzie potem cos wymysla , udaje , ze sie zle czuje , ze ma milion spraw do załatwienia , ze nie zarejestrował samochodu (w sumie od 5 miesiecy nie moze go zarejestrować ;) )...ciagle jest coś...czasami sie odezwie , czasami nie ..zaczyna sie starac ( góra jeden dzień) , gdy zaczynam nim "potrząsać"... no ale ile tak jeszcze pociagne?? ! le mozna prosic , błagać , krzyczec , robic awantury , w kolko to samo...puste słowa:( odejść??

aha , dodam , że rozmowy nic nie dają , tak jak juz pisałam on sie zmienia na jeden dzien , potem znowu jakies wahania natroju (gorzej niz baba) , potem jest ok i znowu jakies grymasy etc...

czizas---> czasami tak , czasami nie...mowi , ze zadzwoni i tego nie robi...no ale zdarza się , że ma sie odezwac i rzeczywiscie sie odzywa...no najgorsze są te spotkania własnie , nie wiem co mam robić..naprawde..sam proponuje , ze przyjedzie a potem i tak słowa nie dotrzymuje...eh

a najgorsze jest to , że go kocham :(

Gość kevin 321
olej dziada

też tak własnie myśle , zeby odejsc...bo co to za zwiazek oparty na pustych i nic nie wartych słowach...wiecie najgorsze jest to , że naprawde nie jestem ani zaborcza ani zazdrosna , w sumie nasz zwiazek jest dosc otwartym zwiazkiem bez zadnych zakazów...jestem dosc tolerancyjna kobieta jesli chodzi o tą kwestie...no ale jesli juz partner nie dotrzymuje danego słowa , nie potrafie przymknąć na to oka , tym bardziej, że brakuje mi go , mam ochote sie poprzytulać , spedzic z nim czas...eh

juz sama nie wiem co mam o tym wszystkim myślec...

podnoszę !!

zadam ci pytanie :P czy osoba która kocha robi cos takiego? "miał przyjechac do mnie wczoraj , nie przyjechał , miał przyjechac dzisiaj nie przyjechał...ciągle to samo , ciagle te same wymówki , jesli ja sie nie pofatyguje aby do niego pojechac on nie przyjedzie...najpierw obiecuje , ze bedzie potem cos wymysla , udaje , ze sie zle czuje , ze ma milion spraw do załatwienia , ze nie zarejestrował samochodu (w sumie od 5 miesiecy nie moze go zarejestrować )...ciagle jest coś..."

such is life---->ja nie powiedziałam , ze on kocha...tylko , ze niby mu zalezy...nie jestesmy na tyle długo aby mogl mi powiedziec, że kocha...ale masz racje , facet , któremy niby zalezy nie zachowuje się tak...

Mam straszną ochote zadzwonić do niego i zjeb*ć go jak psa;) dosłownie... powiedziec mu jakim jest zakłamanym człowiekiem , jak bardzo niesłownym..ale wiem , ze tylko idiotke z siebie zrobie więc milcze;)

up up !!

powiedz mu "huj ci w dupe" i odejdz...szkoda czasu ...mzoe sie jakos ogarnie bo widze ze normlane rozmowy po ludzku z nim nie działaj :/ Dobra rada dla niego "huj ci w dupe " :} :P

Gość Euklides
Jak długo jesteście razem? Jak daleko od siebie mieszkacie?

Nie wytrzymałam , zadzwoniłam i......nieodebrał !!!

Euklides , jestesmy ze soba od niedawna , juz drugi raz...kilka miesiecy temu sie rozstalismy no ale teraz znowu do siebie wrocilismy , takie to troche zakrecone...ile nas dzieli??zaledwie 15 km... nie bierze pod uwage tego , ze ide na przystanek autobusowy 1.5 km , bo nie mam auta i dojezdzam autobusem ...on w ogole nie przyjezdza !!!

Gość słońce 23
jakbym czytała o sobie... bylam z nim 5 lat....... tez niby mu zalezalo, a po nowym roku jednak stwierdzil,ze to nie to... odejdz i badz twarda, nie ma co marnowac czasu na kogos kto w ogole nie szanuje ciebie i twojego czasu... teraz sama to wiem...

Gość remedium456
pisac tu

jest mi straszie smutno !!!!

Gość słońce 23
i bedzie ci smutno jeszcze przez dlugi czas... ale jesli on na samym poczatku zwiazku nie ma czasu (a początki są przeciez takie piekne :/), to co bedzie pozniej??

właśnie zadzwonił przed chwilą i powiedziałam mu o tym , ze mnie olewa etc , on na to , że źle czuje bo mnie nie olewa , tylko po prostu ostatnimi dniami nie ma czasu , ze jest zalatany etc :( na koniec dodał , ze na pewno pozniej zadzwoni bo teraz gadac nie może :( juz ku*wa nic nie rozumiem !!!

Gość Euklides
Ja mam to samo, ale z drugiej strony. Dziewczyna ciągle mi wypomina, że za mało się staram, a przecież widzimy się 2-3 razy w tygodniu, jeżdżę do niej, a pracuję na etacie i mam mało czasu. W dodatku ciągle mnie naciska na wyznawanie głębokich uczuć, a jesteśmy razem zaledwie 3 miesiące :(

jakies 12 lat temu (dopiero komórki wchodziły) też miałam takiego chłopaka. Zawsze był słowny, jak się spóźniał to dzwonił, ale raz nie przyjechał. Nie zadzwoniłam, nie zapytałam. Olałam. I dobrze, bo wyszło na to, ze już mu nie zalezy.

ja swojego nie naciskam , nigdy nie zapytałam czy kocha , co do mnie czuje...wiem , ze gdyby chciał sam by mi o tym powiedział...nie zabraniam mu niczego , nie robie mu afer , staram się jak najwiecej rozmawiać..ale dobijają mnie te jego niedotrzymane obietnice..tym bardziej ,ze w niedziele wyjezdza w delegacje..ufam mu , nie kontroluje go ...naprawde sie staram..:(

z jednej strony mysle , ze gdyby mu naprawde nie zalezało , to w ogole by sie nie odezwał n a jak tylko wysłałam mu smsa , ze niepodoba mi sie jego zachowanie natychmiast zadzwonił :( naprawde teraz sie zakreciłam

Gość słońce 23
powiem ci jak bedzie: on przyjdzie, sie usmiechnie, przytuli i juz cie ma w garsci :) a ty bedziesz w siodmym niebie, bo laskawie poswieca tobie swoj cenny czas... ale widocznie musisz sama to przezyc...

słońce wiem wiem , mam tego pełną swiadomosc , czasami sama go usprawiedliwiam ...chociaz wiem , ze zle robie , ze jego zachowania nic nie usprawiedliwia...eh