Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marina25:(prosze o pomoc

bardzo wczesna ciaza,plamienie,mdlosci..zle samopoczucie

Polecane posty

witam ..mam pytanie do Pan ktore znaja sie na temacie..wspolzylam 1 stycznia 2011 roku..od tametj pory nie dostalam okresu(spoznia sie ponad tydzien). dokladnie jakies 7 dni po stosunku zaczeluy sie u mnie okropne bole brzucha-jak na @ ktora jednak nie pojawila sie.bola mnie piersi(lekko podczas dotyku) sutki mam wrazliwe na dotyk, 10 dni po stosunku pojawilo sie u mnie brazowe plamienie z kropelka czerwonejj krwi. plamienie to trwa do dzis..co bardzo mnie martwi,bo nasila sie podczas chodzenia..mieszkam w uk,tu lekarze nie widza powodow do niepkoju kaza czekac jeszce tydzien i zrobic test:( nie zrobia mi takze bhcg z krwi bo wg nich to badanie robi sie tu tylko u kobiet po poronieniu by zobaczyc czy hcg spada...martwie sie bardzobo jesli jestem w ciazy i ma te plamienia to wiem ze w polsce daja progesteron..tu nic. zrobilam dzis test(13 dni po stosunku) i jest ujemny,nie wiem jednak czy to nie za wczesnie na wiarygodny wynik..prosze o jakas rade..

aha zapomnialam dodac ze te bole byly tez takie ciagnace...dziwne uvczucie i tak jakbym miala balon w woda w brzuszku

Jakbym czytała siebie, tylko nie mam plamień. My nie zabezpieczamy sie od ostatniego mojgo @, czyli pierwszy dzień cyklu a tym samy @ miałam 25.12 po @ współżyejmy prawie codziennie i bez zabiezpieczenie. Wczoraj miałam tak potworyn ból brzuch, jakby wszystko naraz: macica, szyjka macicy,pochawa jajniki-wszystko miało jeden wielki skurcz...Masakra1 Dzisiaj jade na wieczór do lekarza, bo nie qwiem co mi jest... Myslłam,że to może ciąża, ale zrobiłam dzisiaj rano tes i wyszedł negatywny... Może to za wczesnie na test, ale ja juz chcę wiedzieć. A dzisiejszej wizyty bnioje się tak jak nieczgo w zyciu...

ja tez sie boje..choc chcialabym dzidziusia...jestem wystraszona bo do tego wszytskiego od kilku dni mi niedobrze o czym chyba zapomnialam wspomniec. zginal apetyt-a ten-ojjjj mialam i to konkretny zawsze..boje sie tego ze jesli jestem w ciazy a tu nie chca pomoc ( oni nawet nie ratuja ciazy do 3 mies-przyjaciolka stracila dziecko bo odmowili jej pomoc i kazali isc z krwawieniem do domu -brakoalo jej tygodnia do 3 mies) to ja strace to dziecko:(..do tego ten cholerny test-albo nie jestem albo za wczesnie..juz sama nie wiem

Ja od poprzedniej soboty mam mdłości jakies dziwne (może urjone, juz sama nie wiem...), te bóle, test negatywny...:( chcemy to dziecko mieć, dlatego nie zabezpieczamy sie już wcale, nie sądziłam, że mogę tak oda razu zajśc w ciąże, ale co sie dzieiej z moim organizmem, to jakas masakra. mi się wydaje, że te testy sa nic nie warte, jest za wczesnie, żeby wykryły, a z tego co wiem, to lekarz jest w stanie ciąże zdiagnozować dopiero po ok. 4 tygodniach iod zapłodnienia... nie wiem, tyle tgo czytam,, że juz mi sie w głowie miesza... Ja najbardziej boję sie, ze zamiast ciąz mam jakies mięśniaki albo raka ... :(:(:( Normalnie z godziny na godzine stres jest coraz wiekszy. Ale trzymam kciuki za Ciebie, że wszystko sie unormuję ;) Może udaj sie do innego lekarza na "kontrolną" wizytę, może on cos dostrzeże?

Ja sie nastawiam na najgorsze, zeby potem nie mieć żalu do nikogo, a wiem, że na tym ucierpiałby najbardziej mój mąż...:(:(:( Nie wiem nic na temat takich plamien co Ty masz, ale nie chce cie martwic, to wyobraźnia płata ci figle, na pewno test nie wykaże po niespełna dwóch tygodniach od stosunku ciązy, bynajmniej ja w to nie wierzę... Ja bym na Twoim miesjcu poszła do innego lekarza i powiedizła, że masz plamienia, a nie powinnaś ich mieć. Ewentualnie w trakcie badania możesz powiedzieć cos na temat tgo, ze sie nie zabezpieczałaś ostatnio i kiedy miałas ost. @, kurcze on musi Ci pomóc, w końcu jest lekarzem, do czegos to zobowiążuje:O

Gość ale skoro @ miałaś dostać
tydzień temu, to nie ma cudów - nie mogłaś zajść w ciążę 1 stycznia

Gość hfsg
ja miałam podobnie, u mnie okazało się, że to ciąża a plamienia są spowodowane krwiakiem macicy. Dostałam krwotok i wylądowałam w szpitalu, dostałam progesteron. Udało się utrzymać ciążę. Powiem na pocieszenie, że podobno ten progesteron nie jest aż taki istotny, najważniejsze, żeby się oszczedzac i dużo leżeć (ja w sumie leżałam prawie 2 miesiące, z czego miesiąc plamiłam). Na początku miałam takie bóle jak przed mieisączką, a jak trafiłam do szpitala to zaczęły się właśnie takie ciągnące w dole brzucha.

widac malo douczona jestes..bo ja bralam diane35..ktora pozniej odstawilam .nie masz pojecia jakie sa cyrki z owulacja ..

dziewczsyny pomozcie! ostatni normalny okres 18 grundia teraz mam 2 dziwny maloobfity szybkokonczacy sie okres. zle sie czuje pali mnie zgaga zawroty glowy nie wymiotuje ale ogolnie zle sie czuje 4 testy negatywne roione miedzy 15-25 stycznia. czy to moze byc ciaza? naprawde dziownie sie czuje nie wiem co robic.

Gość Troche sie martwie
Nie wiem czy watek jest dalej aktywnym ale nie mialam do kogo sie zwrocic. Jestem nie cale 4miesiace po porodzie,3-4.08.2013 wspolzylam z chlopakiem, zabezpieczalismy sie i uwazalismy. 12.08.2013dostalam okres tak jak powinnam, dodam, ze od porodu mam regularna miesiaczke. @byla obfita i bolal mnie strasznie brzuch,a raczej okolice rodne.@a tak jak powinna byc tak byla czulam sie tak jak zawsze czyli slabo, zle i bylam ostaniona. Od wspolzycia minely 3tygodnie, a od @kilka dni,a ja zle sie czuje nadal, czasem pobolewa mnie brzuch, spadlam z wagi, pojawil sie ostatnio ziwlonkawo-zolty sluz zbity, pozniej pachnacy octem wodnisty, obawiam sie,ze to moze byc ciaza (mozecie sie smiac,ale jak zaszlam w ciaze pierwszy raz to czulam to, wiedzialam,a teraz...)albo takie samopoczucie moze byc spowodowane stresem,nerwami tym bardziej,ze 5wrzesnia tego roku mam sprawe w sadzie. Prosze o pomoc.

Gość Troche sie martwie
Zapomialam dopisac,ze czuje sie oslabiona jakis dluzszy czas, odczowam dreszcze, zimno mi, katar, jestem alergikiem, wiec moze ot byc poczatek choroby. No i zaczelam tez czuc znowu lekkie pieczenie w srodku pochwy. Prosilabym o rade,a nie o glupie komentarze.

Gość gość
może to jakaś infekcja??? Bo ten śluz taki mylący... i te dreszcze hmmm,a który to Twój dzień cyklu?

Gość gość
Witam kochałam się 13 stycznia . Biorę tabletki antykoncepcyjne i okres mam reguralny co 24 dni . Ostatni okres miałam od 24 do 28 i 2-3 dni później dostałam plamienia raczej miał kolor taki brązowawy i trwało przez cały dzień i noc a dzisiaj rano miałam mdłości . Od stosunku minęły 7 tygodni i dwa dni . Nigdy tak nie miałam. Czy mogę być w ciąży ?