Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qazokoa

Rzucił sięna mnie żonaty facet

Polecane posty

Gość qazokoa

porządny ,poukładany z dwójką dzieci. Nie wiem co robić, podrywa mnie w obecności żony, usmiecha się, żartuje, widać że jest podniecony. I to nie jest taki typ, on po prostu zwariował,wiem że jestem 100 razy ładniejsza od jego żony on jest przystojny. Nie wiem jak się zachować, to on zaczyna ja go nie podrywam.

Gość Bleblelele
Powiedz mu grzecznie ze nie jestes zainteresowana i jak bedzie cie zaczepial badz ZNIESMACZONA I MU TO POKAZ

Gość qazokoa
ale on mi się podoba, ja się tylko popatrzę a on wariuje,ciągle tylko chce mi w czymś pomagać, otwiera drzwi, dał mi płytę, ostatnio chciał mnie podrzucić do domu chociaż czekała na niego żona

Gość qazokoa
tzn ja rozumiem że brakuje mu seksu skoro ożenił się z kalafiorem. Aja nie jestem dupodają

Gość nigdy bym sobie czegoś takiego
piszesz w tytule że się rzucił na ciebie, a potem, że jest dla ciebie po prostu uprzejmy... To z twoją wyobraźnią coś nie tak

Gość qazokoa
rzucił się, czuje to, pożera mnie wzrokiem, robi wszystko żeby mnie dotknąć, ręce mu się trzęsą, śmieje się do mnie cały czas

Gość K.a.k.a.o.
Ty nie jesteś kalafiorem. Ty jesteś kapustą. Kurva jak ja nie lubie takich ludzi jak TY! Jak jesteś 100 razy ładniejsza od jego żony to idź kurva startuj w wyborach miss warzyw...tępa dzida

Gość qazokoa
to nie jest uprzejmość, jeśeli ktoś leci 20 metrów żeby mi otworzyć drzwi

Gość ja mam bardzo podobna sytuacje
tylko ze ja z tym,,moim,,facetem widzimy sie raz w roku przez miesiac.jego zona jest pare lat starsza od niego i widac te roznice cholernie

Gość qazokoa
po prostu brak seksu ,bo jego żona wygląda na oziębłą,chamską, niemiłą,nadętą babę, ja jestem miła ,uśmiechnięta i lubię dobry seks a to się czuje. On wygląda trochę jak Staliński a jego żona jak niezgoda ufarbowana na bląd

Gość qazokoa
blond

Gość ja mam bardzo podobna sytuacje
no u mnie znow identycznie!on jest mlody przystojny a ona taka mocnoooo przecietna!

Gość qazokoa
w dodatku jest mała, szersza niz dłuższa i ma takie krótkie nóżki

Gość qazokoa
nie rozumiem tego, po co im takie zony,zero seksu, zero przyjemności z patrzenia, z rozmawiania....

Gość K.a.k.a.o.
A ty masz mały mózg i jesteś tępa a że masz fajniejszą dupę niż jego żona to facet do ciebie zarywa bo chce cię zaliczyć. A ty jesteś z tego dumna i się chwalisz...

przestancie sie baby podniecac, ze jakis facet sie na was napala. Wiem, ze to przyjemne, ale jakby tego nie robil, pewnie autorka w ogole nie zwrocilaby na niego uwagi. To takie dzialanie na proznosc. Gosc co podrywa w obecnosci zony nie jest warty uwagi. Na szczescie spoleczenstwo juz toleruje, ze tez kobiety moga podrywac. Moim zdaniem jest to lepsze, niz czekanie, jaki to paszczur, czy inny zajety desperat, zacznie sie nami interesowac.

Gość qazokoa
No ja wiem że to desperat, nie dziwię się, zastanawia mnie tylko po co ,PO CO zmarnował sobie życie, teraz do końca życia z taką babą

Gość qazokoa
nie no ,musiałby się rozwieść najpierw żeby mnie zaliczyć

Gość qazokoa
poza tym nie jestem tępa i mam inteligencję powyżej przeciętnej, robiłam sobie badania

chyba za bardzo wszystkich sadzisz po wygladzie, moze charakter ma fajny.... Co rozbisz za 20 lat jak sama bedziesz paszczurem? Powiesisz sie? :p

Gość qazokoa
dobranie pierdol o charakterze, bo koleś ma mega chcicę, jakby miała charakter to by ją pukał dzień w dzień

Gość K.a.k.a.o.
Masz inteligencję ponad przeciętnego poziomu? Robiłaś test w bravo girl?? Klasyczna inteligencja może i ok, ale emocjonalna: poniżej przeciętnej. I nie trzeba do tego badań. Bo to widać.jak nie wiesz co to jest EQ to poczytaj sobie, nie masz za grosz empatii

Gość qazokoa
nie czytam bravo girl, i przestań mnie atakować, empatię mam bardzo wysoką, zapewne jesteś jakąś zazdrosną żoną, pełną kompleksów

Gość qazokoa
nie wczuwam się w ludzi których nie lubię, to jest asertywność, zwisa mi co myśli sobie jego żona

Gość p jebannnneeee
kakao kocham cie :D ❤️🖐️

Gość K.a.k.a.o.
Jestem panną, mam 22 lata i nie mogę zrozumieć twojego podejścia do świata. Jak masz problem z tym że cię atakuję to po co piszesz takie rzeczy na forum? Prawda w oczy kole jesteś zapatrzona w siebie, masz zawyżone poczucie własnej wartości. Ty też kiedyś będziesz pasztetem, przypomnisz sobie wtedy siebie przed paru lat. Aha, i nie pierdól że jesteś inteligentna i wrażliwa, bo to tak jakbyś napisała: jestem mondra

Gość qazokoa
masz 22 lata a pitolisz jak babcia moherowa, jak to możliwe?

Gość K.a.k.a.o.
A ty masz trochę wiecej lat a myślisz jak dwunastolatka. Jak to możliwe??

Gość qazokoa
tak własnie myślałam stara baba z móżdżkiem dziecka