Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qazokoa

Rzucił sięna mnie żonaty facet

Polecane posty

Gość K.a.k.a.o.
Rozumiem że to o sobie napisałaś... Bo chyba nie o mnie... Ktoś ci prawdę powiedział, nie możesz tego znieść. Po prostu nie lubię ludzi którzy o sobie mówią bez grama skromności. A tak btw, to wg jakiego wzoru policzyłaś że jesteś 100 razy ładniejsza od swojej rywalki?! Trochę pokory dziewczyno

Gość qazokoa
jestem bardzo skromna, a takie jak ty zawsze próbują obniżyć samoocenę innym, dla lepszego samopoczucia. To że jestem ładniejsza to po prostu obiektywny fakt. Takie jak ty zawsze rzucają kamieniami w ładniejsze z zazdrości

Gość K.a.k.a.o.
Jak mogę być zazdrosna o twoją urodę skoro cię nie widziałam? "jestem skromna"to słowa osoby którą chwilę wcześniej piszę że jest "miła, ładna, lubi dobry seks, a to widać". To się trochę kłóci ze sobą. A mnie denerwuje taka postawa. Jaka ty jesteś cudowna, ona jest straszna i obleśna. Ale to z nią się ożenił, nawet jeśli teraz chciałby się z tobą przespać to nie jest to dla ciebie żaden powód do dumy. Ok, to jest miłe jak cię facet podrywa, ale ty trochę przesądzasz. Skoro ma brzydką żonę to szuka odskoczni i zaliczyłby każdą, nawet innego paszteta, bo widać ma kiepski gust ten koleś startuje do ciebie a ty się tym podniecasz...

Gość ninijajajanij
k.a.k.a.o ....zgadzam się z Tobą w 100% autorko jesteś pustą kretynka zapatrzona w siebie i jeszcze pewnie widzisz zdecydowanie więcej niż jest w rzeczywistości heheh nie mogę z takich ludzi... a i jak byś miała jakieś pytania to ja mam 24lata!!!!

Gość hgjyhgjhg
autorka jest załosna... najpierw pyta sie co ma zrobic, czyli wszyscy zrozumielismy ze musi z nim przebywac i nie wie jak go odpedzic a po chwili dodaje ze on tez sie jej podoba....:O pierwszy post pokazuje rozżalenie a kolejne chwalenie.... to zwykły tepy pustak co to swojego rzekomego wysokiego IQ nie potrafi wykorzystac, az w majtach sie jej slini ze zonaty ją podrywa... jak jego baba jest kalafiorem to kazda ładniejsza by podrywał frajerko, biedactwo nie wie co ma począc... wie tylko tyle ze przed snem wyobraza sobie jak ów zonaty penetruje jej wszystkie wieksze otwory 🖐️

Gość WUJEK D0BRA RADA
Daj mu dupy i po sprawie!