Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weaaaa

Pomóżcie bo nie długo oszaleje w domu.

Polecane posty

okropnie mi się nudzi. Nie mam pracy. A tak mi się nudzi że szok. Studiuję zaocznie.

Gość magda l.
a co lubisz robić? jakieś hobby? co sprawia Ci przyjemność?

hobby swojego to nie mam. Lubie koty. Mam w domu 2. Ciągle z nimi siedzieć to staję się nudne.

Ale chyba sama najlepiej wiesz co lubisz robić,bądź co Ci sprawia przyjemność :)

kupowanie sobie ubrań, chodzenie na dyskoteki ale tego nie da się robić często. wszystko zależy od pieniędzy...

Gość ja sie pytam
czy jestes tepa?

Gość zmartwiona452352
poczytaj sobie gazety , krzyzowki rob , ogladaj film jedzac np; czekoladki , pocwicz sobie , zrob kapiel i masuj cialo jakims balsamem , zrob sobie cos pysznego , posluchaj muzyki lezac , a w necie to milkion rzecyz nie wiem gadaj z ludzmi , posmiej sie na youtube , poczytam wiadomosci , idz na spacer , pogadaj z kolezanka na dworze nawet na jedno piwko , pobiegaj sobie , pospij no nie wiemxD

szczerze mówiąc to nie. W dodatku mieszkam na wsi. Oglądam 2 telenowele które są po południu. Na internecie nie ma nic ciekawego.

śpie to aż za długo. dziś wstałam po 11. Nawet nie mam koleżanki na wsi. Wszyscy są w starszym wieku. Mają już dzieci:(

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
to po co co ci zaoczne??? było isc na dzienne i tyle, albo do miasta i do roboty do magdonalda!!!!!!!!!!!11dlaugo tam zamieraz gnic w tym peger??

sama jak bym mieszkala na wsi, to bym sobie postawila gdzies konia,i na nim jezdzila po okolicy. A tak- mozna zabijac czas,czytajac ksiazki- polecam S. kinga, rysujac, ogladajac tv, jak sie ma psa mozna isc na spacer. Swietnym zabijaczem czasu sa gry na kompa- kazdy by znalazl cos co mu odpowiada. Simsy, strzelanki, przygodowki, gdy strategiczne i sieciowe. Ja teraz probuje zalozyc stajnie wirtualna...

ze względów finansowych nie poszłam na dzienne. A za zaoczne sama sobie płace. pracowałam do końca października a teraz nie..

No właśnie,nie możesz poszukać pracy?Pieniądze jakieś własne byś miała i zajęcie....Poza tym...No nie moja sprawa ale jakie kupowanie ubrań i imprezy skoro pracy nie masz więc i pieniędzy?Trochę mało ambitne to wszystko.

do końca października pracowałam zarobiłam na szkołe i inne wydatki jako rachmistrz. Robiłam ankiety w spisie rolnym. u mnie jest bardzo cięzko o pracę. o staż pytałam w 4 miejscach i mnie mnie chcą. Do pracy pójdę dopiero od kwietnia. Też będe robić ankiety tylko że teraz w spisie powszechnym. Innej pracy i wcześniej nie da rady znaleźć.

Gość sjnuij
zacznij uczyc sie jakiegos jezyka, bo ze studiami zaocznymi i bez pracy kariery nie zrobisz:O

Gość p jebannnneeee
pupa z tym koniem to nie takie proste :D ale tez mi sie marzy.. pupa a skad sciagnac te the sims 2 ? :)

jakos torrentami, albo emule- ja akurat go uzywam. istalujesz program, musisz go skonfigurowac i podlaczyc... I ciagniesz... TYle ze potem trzeba go troche zhakowac- akurat Simsy sa mozno zabezpieczone, zeby w nie grac musi caly czas byc wlaczony specjalny program typu alkohol, Daemon Tool, itp. Mi sie juz tego nie chialo, kupilam b. okazyjnie uzywane na allegro bo za nowe chca taka kase ze szok w sklepach.