Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila sz. szsz.

mojsyn kczyl 2 latai wi yrazy

Polecane posty

Gość kamila sz. szsz.

w tym tadardowe mamat, ta-ta ( na ptaszka) i eko na mleko, i to wszystko, duzo mu tlumacze, rozmawiam duzo, a on nic nie łapie, zyje jakby na jawie, o tym ze sie nie slucha juz nie wspomne, mam wraznie ze nic do niego nie trafia, ze chodzi po tym swiecie bo chodzi a nic niczym nie jest ainteresowany poza stukaniem we wszystko, coraz glosniej i zerkanie na mnie czy slysze i kiedy bedzie ochrzan :( Mamy dwulatkow ktore nie mowily- piszcie

Gość Zbadaj go pod katem
autyzmu lepiej...

Gość a rozumie twoje polecenia
bo czasem jest tak ze dziecko rozumie ale nie chce polecen wykonywac - dzieci czesto tak maja .

Gość wkrótce rodzaca 1 raz
a interesuja go jakies zabawki potrafi sie skupic nad czyms przez chwile , u mojej kuzynki sytuacja była identyczna dzieci zaczeły mówic ok 3 roku zycia , ale potrafiły sie bawic same, czyms zajać

Gość kamila sz. szsz.
rozumieduzo, ale setki azy moge sie pytac: chcesz mleko? to ni odpwe taK tylo jeczy (to znaczy ze tak bardzo che) :( jk mowe mu zebyos mi przyniosl to przynosikilka rczy: pilota :D , samochód, telefon... nie jest takirozbrykanyjak te rozdarte autystyczne zieci, bez przesay :) on malo mowi, japobudzic jego mowe> zeby powtarzal?

Gość mój ma 19 miesięcy
i mówi tylko "daje" i pokazuje co chce dostać .... poza tym gada po "chińsku" ....ale rozumie wszystko - bo np mąż pyta gdzie czekolada, mówię schowałam za TV - to mały od razu biegnie i zaczyna szukać za TV ... mówię musze zadzwonic- to przynosi mi komórkę.... myślę że to normalne, szczególnie u chłopców, że zaczynają mówić później, co prawda starszy syn zaczął mówić wcześniej, ale ja się na razie nie martwię, myślę że tak do 3 latek ma jeszcze czas.

Gość gośka co ma ktośka
kobieto.....litosci,pisz troche bardziej sensownie i patrz na twoje porazajace literówki bo oslepnac mozna jak sie to czyta:O

Gość kamila sz. szsz.
i biedna gosiu widzisz jaki masz straszny problem? :D dziewczyy rozumieja to co pisze tylk ty bidulko nie :( moze szybki kurs czytania heeee?

Gość kamila sz. szsz.
19 miesiecy, a nie mowi mama tata? tylko to jedno slówko? pr\zy naszych czterech to tylko hihi :)

Gość gośka co ma ktośka
no widzisz....a myslalam ze moze porada pedagoga ze specjalizacja oligofrenopedagogika ci sie przyda:O skoro nie, to trudno...swoja droga dziecko ma problemy z mowieniem ale to nic,nauczy sie ale ty masz problemy i z pisaniem i to spore :O wspolczuje :O

Gość kamila sz. szsz.
ty oligope cos tam obejdzi sie bez twoich wypocin

Gość kamila sz. szsz.
mam klawiture bezprzeodowa i slabo lapie to o kliam stad te pozjjadane litery. myslisz ze przy takiej pisowni, potrafilabm wogle tu wpisac adre kafe?

Gość wioooooooooooooooooo
jak on ma ładnie mówic jak ma matke analfabetke co nawet pisac nie umie :D:D piekny tytul :D

Gość skubidibiduuujaa
mojsyn kczyl 2 latai wi yrazy tego się nie da czytać. :O jak ty tak mówisz dodziecka jak piszesz, to się nie dziwię, że nie powtarza. ogarnij się kobieto, bo to wstyd.

Gość gośka co ma ktośka
zenada :O szkoda dziecka bo przy tobie to za mądre nie będzie :O

Gość kamila sz. szsz.
szkoda ze wszytskie te ostatnie posty sa z jednego IP.. do kasacji pomaranczo

Gość kamila sz. szsz.
te goska ty sie lepiej ta swoja pedagogika zajmij :D

Gość kamila sz. szsz.
dziwne wszyscy na tym topiku maja takie samo ip jak ja... czyzbym pisala same ze soba? nie, to niezmoliwe, wy istniejecie prawda???!!!

Gość kamila sz. szsz.
ostatni post to podszyw z tego samegop ip, dobrej zabawy goska

Gość kamila sz. szsz.
najadłam sie wlasnbie wczorajszych gowienek meza :classic_cool:

Gość kamila sz. szsz.
i tak sie nie zaczernie, pani z kafeteri. nie podwyzsze wam liczby zarejestrowanych byscie mieli wieksze zyski z reklam, eheheh

Gość mało wiesz o dzieciach
autystycznych skoro piszesz z sa rozdarte , ale mniejsza o to mow do dziecka jak najwiecej tłumacz pokazuj , moj chrzesniak zaczal mowic jak skonczył 3 latka i jest zdrowym inteligentnym dzieckiem jego mlodszy brat ma teraz 2,5 latka i tez nic nie mowi a rozwija sie prawidłowo po konsultacji lekarkiej, wiec nie mozna od razu zakładac ze dzieci które pozniej zaczynaja mowic zle sie rozwijaja czy sa opóznione , dajcie sobie jeszcze troche czasu a na konsultacje zawsze mozesz isc jesli jestes zaniepokojona

Gość kamila sz. sszsz.
dziekuje ze napisalas, z konsultacja poczekam ok pol roku jeszcze. a co do rodartych dzieci, to wiem ze sa chore i stad sie dra jak szalone. wiem ze taka jestnatura tej choroby. moj synek nie zachowuje sie jak dracy sie w nieboglosy dzieciak z adhd dlatego tak porownalam

Gość kamila sz. szczy.
podniosles kafeteri liczbe zarejestrowanych a co za tym idzie maja wieksze zyski z reklam,

Gość mało wiesz o dzieciach
na pewno wszystko jest ok , jesli rozumie co do niego mówisz wykonuje twoje polecenia nie ma powodu zeby sie martwic , poczekajcie jeszcze trochu a komentarze ze twój dzieciak jest taki czy siaki ignoruj po prostu ,

Gość gośka co ma ktośka
autorko w domu wszyscy zdrowi czy tylko tobie poryło dekiel?

dziewczyno, uszanuj czytających, sprawdzaj co piszesz, co sie wklikuje a co nie. nie da sie zrozumiec tytulu topiku a masz pretensje do innych. a dziecko rozwija sie w swoim tempie, jesli cos cie niepokoi to idzcie do specjalisty, mały miał bilans dwulatkal?

Gość kamila sz. szczy.
marystuart spierdalaj do swojego obsranego bachora