Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

17latek

Moje zycie sie sypie, pomozcie

Polecane posty

Otoz cale zycie jestem bardzo samotny, ale od jakiegos miesiaca mam takiego dola jak nigdy :( Chyba popadam w depresje. Zaczalem zadawac sie z roznymi dziwnymi ludzmi, palic trawke, szkole olalem juz totalnie choc zawsze bylem dobrym uczniem. Zawsze marzylem o gitarze a gdy juz mam srodki na zakup i realizacje swojej pasji to nie moge sie zebrac do kupna. Na rodzicow nigdy nie moglem liczyc, czuje do nich bardziej nienawisc niz milosc :( Moje zycie jest zalosne ale chce to zmienic... tylko jak.Zyc sie odechciewa

Nikt nie pogada ze mna? Tylko ja na kafe jestem taki samotny? Moze znajdzie sie jakas bratnia dusza

Gość ollllllol
chlopie, mlody jestes, wez sie w garsc-do nauki, kup gitare i odsun sie od szkodliwych znajomych-szkoda zycia

Gość no o co chodzi
pogadam z Tobą, co się stało, że tak się zmieniłeś?

Gość no o co chodzi
kup tę gitarę, to przecież Twoje życie jest!!

Gość khagern
gitarka fajna sprawa sam mam i pogrywam w domu czasem ,napewno pomaga przed jakimis dolami itp

Gość no o co chodzi
chłopak z gitarą, byłby dla mnie parą!! Znasz to, chociaż ja nie dla Ciebie jestem!!, za dużo lat. Chłopak z gitarą to jest gość, w czym problem. I dlaczego nie lubisz rodziców?

Od miesiaca takiego dola mam, jedyna osoba na ktorej mi zalezalo skrzywdzila mnie i sie pozbierac nie moge

Gość no o co chodzi
znam ten problem z rodzicami, dlatego moje dziecko wychowuję inaczej, a jest w Twoim wieku.

Gość no o co chodzi
dziewczyna? przestań, takiego kwiatu, to pół światu, dodam, że teraz więcej kobiet niż facetów więc jesteś górą!!

Tyle ze teraz znowu jestem sam :/ Nie mam przyjaciol na ktorych zawsze moglbym liczyc :(

jeżeli to dziewczyna Cię zraniła to rozumiem twój ból. jest Ci do dupy i nic nie ma większego znaczenia, nie? ale uwierz mi, dołowanie się nie pomoże. Paląc blanty pomożesz sobie chwilowo, a przy tym tak zryjesz mózg, ze nie odwrócisz potem czasu.. gram na gitarze juz z 6 lat? to jest wspaniała sprawa. jak mam jakąs depreche to to jest jednyny sposób zeby się usmiechnąć. słuchasz reggae? jak nie to zacznij. nawet jesli nie lubisz muzyki tego typu. wsluchaj sie w tekst. uwierz w to, ze tyle przed Tobą wspanialych chwil. Jesli dasz rade to oddal sie powoli od tego zlego towarzystwa. Zielska tez nie pal, gówno uwierz mi.. dasz rade..

Gość Kinga.
nie ładuj się w używki bo to nie jest dobra droga.. może tylko na krótki okres pociesza, ale nic nie zmienia, problem się nie rozwiązuje. Proponuje kupić gitare, zacząć grać i wtedy wszystko jakoś samo odejdzie. Może masz początki depresji.. Ta choroba za 10 lat będzie dotyczyła 60% naszego społeczeństwa. Zaraz po chorobach serca

slucham metalu i tez pomaga, ale najgorzej jest jak juz trzeba isc spac itd :( Czesto tak mam ze przespie moze z 2 godziny

Gość khagern
chlopie jak mialem 18 lat kupilem pierwsza gitare i tylko to sie liczylo dla mnie laski dla mnie nie istnialy, nie uzalaj sie nad soba bo korzysci zadnych nie bedziesz mial z tego, jak lazilem na proby to nawet niewiedzialem ze laski sie mna interesuja i ze komus sie podobam bo ja myslalem tylko o graniu. Dzis gram dla przyjemnosci i mam swoja druga polowke i ucz sie od najlepszych http://www.youtube.com/watch?v=asUQBl1DTDA&feature=related

oglądaj komedie wieczorami i pij melise.. spróbuj myslec tylko o tych dobrych wydarzeniach..

Watpie zeby jakas normalna dziewczyna mogla sie mna zainteresowac Szkoda ze tych milych chwil tak malo przezylem do tej pory

nie szukaj teraz dziewczyny.. sama przyjdzie. ;) mało takich chwil przeżyles bo sobie pewnie wmawiasz na okrągło, ze jestes bez sensu, ze wszytsko co Cie otacza jest beznadziejne " cokolwiek umysł potrafi stworzyc, potrafi tez osiągnąć " pamiętaj, Twoje życie jest odzwierciedleniem twoich mysli.

Gość maja11
jestem mamą 17-latka, gdy zauważyłam że syn zamiast gdzieś wyjść całe dnie spędzał w domu przy kompie, namówiłam go na jak najwięcej dodatkowych po szkole zajęć np. siłownia, gra na instrumencie, roznoszenie gazetek, kurs prawa jazdy, jeśli rodzice ci pomogą finansowo to zrób coś z powyższych lub zainwestuj w inne hobby, Syn miał też dziewczyn kilka poznanych przez neta ale na tym się skonczyło, było to tylko wirtualne zainteresowanie, widziałam że jest podłamany, ale rozmowa wiele może, tylko trzeba się gdzieś wygadać, wyźalić, nawet przez kafeterię, chociaż przyjaciel/przyjaciółka też są jakimś rozwiązaniem

Ciezko jest myslec pozytywnie jak niemal wszystko co mnie otacza przypomina smutne dla mnie chwile. Chcialbym sie wyrwac ale musze jeszcze skonczyc liceum. Chcialbym juz to zrobic, zapomniec o przeszlosci ale tak sie nie da niestety

Przez internet milosci to ja nie szukam, co najwyzej przyjaciela/przyjaciolki choc w to ze znajde taka osobe tez nie wierze :(

Nie że się nie da, tylko Ty sam zamknąłeś się w klatce, pozbawiasz się marzeń. Wmówiłeś sobie, ze taki już Twój los, a teraz się z tym poprostu godzisz zamiast zmieniać stopniowo życie na lepsze. Masz wiele możliwości, musisz nauczyc sie korzystac z tego co dał Ci Bog.

Bo marze o osobie ktora okarze mi choc odrobine ciepla, o osobie ktora mnie zrozumie. A praktycznie wszyscy ktorych znam sa plytcy i falszywi :(