Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

17latek

Moje zycie sie sypie, pomozcie

Polecane posty

tak, u mnie już wszystko okej od dłuższego czasu. Układa się wszystko tak jak tego chcę, myślę, że tak się dzieje za pomocą pozytywnego myślenia i nastawienia. Kiedy się dobijałam wszystko co mnie otaczało wydawało się beznadziejne.. Teraz kiedy uśmiecham się z byle powodu jest mi sto razy lepiej.. ;) mam nadzieję, ze tak juz pozostanie. Wgl musze zmienic struny w gitarze :P

Gość magdapink3
Nie zawsze nasze życie jest takie jakbyśmy tego chcieli, to nie MTV CRIBS. Sami musimy wyznaczyć sobie jakiś cel i do niego dążyć, owszem czasem potrzeba na to wiele czasu i energii, ale ile pociechy jeśli w końcu mała rzecz ci się uda. Nie szukaj przyjaźni i miłości na siłę, bo wtedy ona cię nie znajdzie, nie musisz też być taki sam jak inni, czasami warto odróżniać się od reszty.Jeśli zaczniesz robić cos pozytywnego i w tym kierunku poświęcać swoją energię (jest tyle różnych możliwości: sport, praca społeczna itd.)Jak zaczniesz dawać z siebie więcej to nawet rodzice to docenią i będą z ciebie dumni.Pamiętaj co cię nie zabije to cię wzmocni...

Gość drach1
Jezu, przeciez ty nie jestes debil, szkoda mi ciebie naprawde.Twoja samoocena....oj,oj.Nie daj sie , na pewno masz wspaniale cechy i ktos to zauwazy...jestes w liceum, tak? to juz cos, tzn. nie jestes glab jak mysla twoi rodzice...widzisz, malutkimi kroczkami musisz dojsc do tego ze jestes super jaki jestes...na pewno ktos cie mocno w zyciu pokocha...za wrazliwosc...itd.