Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TVN UWAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Katowany KOTEK,Oglądajcie dziś TVN UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

dzis bedzie o tych sadystach co katowali tego biednego kotaka:(

tvn

Gość sdsdfasfsfd
chrzanic kotka dajcie spokoj!

Gość tk tak dalej
zajmijcie się sprawą kotka czy tam innego pieska. to jest przecież bardzo ważne.

moze was to nie interesuje ale na szczescie sa ludzie ktorych los im nie ejst obojetny:-O co za znieczulica...:(

Gość sdsdfasfsfd
tu nie chodzi o znieczulicie. ppopierdoleni jestescie. kotek piesek srotek. wkurza mnie to. znieczulica? kiedy dalas ostatnio 100zł biednemu? albo cos dla biednych dzieci? wkurza mnie glupota ludzi ktorzy starja sie przy kotkach i pieskach a obok glodnego dziecka przechodza obojetnie. wiec nie pierdol.

Gość sjnuij
kiedy dalas ostatnio 100zł biednemu? a po chuja mam wspomagac ludzi, ktorym nie chce sie pracowac, albo rozmnazaja sie wsciekle, ze nawet pensja im nie starcza?:O:O Zwierzeta sa bezbronne i dlatego wole dac 100zl na kotka niz jakiemus czlowiekowi:O

Gość ta ci biedni
moi drodzy to chcą tylko Kasy! JAK PROPONUJESZ ODZIEŻ ALBO ŻARCIE TO SIE WYPINAJĄ DUPĄ! wiem bo próbowałam!

Gość a ja nie dam ani na kotka ani
na pieska zadnej fundacji ani groszą mogę nakarmic bezpanskiego psa na ulicy ale na fundację nie dam ponieważ napisałam x temu do pewnej fundacji mail ze mogę oddac do ich sklepiku coś i mnie olali

Mi łzy w oczach stają jak oglądam ten filmik. Z jednej strony nie powinnam tego oglądać , bo na punkcie katowanych zwierząt jestem przewrażliwiona , ale z drugiej strony jestem ciekawa jak ten sadysta będzie się tłumaczył z tego co robił. Jeny ten kotek był taki przerażony i bezbronny... ;( Kurde jestem dorosła, a zobaczę biednego kotka i zamieniam się w przygłupią gimnazjalistkę ;]

Gość sdsdfasfsfd
a ja daje biednym ktorzy nie prosza. sam im daje. kiedyw widzialam czlowieka ktory sie myl w kauzy, byl biedny. podeszlam i dalam kase mimo ze mowil ze nie trzeba. ty jestescie bez serca!

Gość Ewa tu była
sdsdfasfsfd racja! mnie też wkurza to słodziusie romemłanie przy kociach i piesiach i nie chodzi o to, że mnie to cierpienia kota nie poruszyło\ poruszyło, ale nie cierpię takiego roztkliwiania się zanim jeden z drugim zaczniesz ciumciać się po forum marnując czas lepiej zrób coś dobrego dla zwiarzaków, ludzi, ogólnie potrzebujących ciumkaniem i roztkliwianiem się kota nie nakarmisz

sdsdfasfsfd jestes iditka!! jesli rpzyjedzie potrzeba to pomoge i biednemu...i tak samo wzrusza mnie cierpienie ludzi jak i zwierząt...załamuje mnie takie podejscie do cierpienia zaerzat jak twoje bo to pokazuje jacy ludzie sa okropni!! nalezy pomagac wszystkim a zwierzakom tym bardziej bo sa zalezni tylko od naszego widzimisie...biedny uwiazany p[ies przy dziurawej budzie musi nieraz 3 dni czekac na miskę z jedzeniem:( czlowiek o tym powie a pies co ma zrobic?????

Gość sdsdfasfsfd
takie jestescie super??? ile macie w domu zwierzat ze schroniska?? jak pomagacie tym kotkom/pieskom??

ewa jakim trzebabyc czlowiekiem zeby nie interesowac sie ciepriacymi zwierzakami????:( w czym zwierze ejst gorsze od czlowieka???ona tak samo odczuwa bol i rpzerazenie!!!i nie moze niestety uciec od swojego oprawcy ani sie pożalić...czlowiek moze to zrobic wiec tu ma zdecydowana rpzewagę nad biednym zwierzakiem!!

sdsdfasfsfd zaskocze cie bo mam psa ze schroniska + drugi pies przybłeda+ kot przybłęda...i co glupio ci??:( tu nie chodzi o to zeby sie licytowac, chodzi o to zebysmy nie dbali tylko o swoje tyłki ale tez zainteresowali sie ciepiacymi zwierzętami ktore sa bezbronne wobec agresji czlowieka!!!

wiesz wczoraj ogladalam film jak smieciarze wrzucili do smieciary zywego psa i pies został zmiażdżony jak śmiec....czy to tez nie robi na tobie wrazenia???pewnie nie bo ty serca nie masz...:(

Gość sdsdfasfsfd
czy ja mowie ze nie pomagam zwierzętom? pomagam tylko o tym nie pierdole i nie rozckliwiam sie. mysle smarkulo ze bardziej pomagam niz ty ale nie pierdole na lewo i prawo. ile masz zwierzat w domu ze schroniska??????????????????? no jak pomagasz??

Gość klakierka
to jakiś k*rwa sadysta !!!

Gość sdsdfasfsfd
nie, nie glupio mi. glupia to jestes ty:)

a ja popieram przedmowczynie pare postow wyzej z kazdej strony net autobusy radio tv i inne srodki masowego przekazu wolaja o pomoc dla dzieci bezdomnych rmonych itd mowi ze glodny a jak mu dasz chleb z szynka to rzuci nim za toba albo laduje to w koszu. mnoza sie chuje jak kroliki zebraja z kazdej strony nie bede dawala na bachory bo wkurwia mnie zebracto fundacja wosp tvn itd noz kurwa do pracy a nie mnozyc sie jak kroliki bez opamietania i zebrac a zwierze jest bezbronne nie powie ze je cos boli ze jest mu zle ze jes glodne a tego p.i,erd,ol.oneg.o chu.j.a. co tak sie zneca nad zwierzetami zabilabym zwierzeciu zawsze pomoge a naciagaczom chujom zebrakom i bachorom ktore swietnie wykorzystuja swoja sytuacje mowie nie nie i nie bo mety za moje podatki zyja na ktore ja ciezko zachrzaniam i odpuscie sobie wxty o dzieciach bo nie dziala to na ,nie calkowicie

tego małego skurwysyna to powinni do klatki z tygrysami rzucić a tego starszego przywiazac do sznurka porzucac nim o sciane i potem rozstrzelac

sdsdfasfs wiesz zeby cos zrobic trzeba pierdolic!!!bo najlepiej to siedziec cicho wedlug ciebie co????a wlasnie ze nie, wlasnie trzeba mowic o tym glosno bo zwierzeta zasluguja na to zeby im pomagac...

Gość Wole mandarynki
A gówno was to obchodzi czy daje kase na biednych czy nie. Chciał tylko poinformować o tym że zwierzęta też są katowane a wy tylko najeżdżacie. Dobrze ja cie popieram

Gość mnie żal tylko zwierząt
bo cierpią przez ludzi

Gość tutek-srutek
a mnie tego dzieciaka szkolonego na sadyste zal jeszcze bardziej, niz tego kociaka. Powaznie- przez glupote starszego braciszka i zaniedbanie rodzicow rosnie taki, ktoremu nikt nie podskoczy. W szkole bedzie robil jatke, a nauczyciel nie bedzie mial slowa do powiedzenia, i tak bedzie przez dalsza czesc jego zycia. Szkoda dzieciaka, juz jest zwichrowany...

mało jest fundacji wspierajacych luidzie w ciezkiej sytuacji?????? a ile ejst tych co walcza o dobro zwierząt????? skatowane zwierze jest warte wedlug sadu 300 zł grzywny to jest kpina!!!prawo w polsce jest nieudolne w tej sprawie i o to nalezy walczyc aby kary były duzo surowsze, Bo gdyby taki debil dosyał kary 5000 zł to już by sie zastanowil czy warto ryzykowac i wyzywac sie na malym zwierzęciu!! najabrdziej przeraza mnie ze jest pelno ludzi takich jak sdsdfasfsfd ktorzy bulwersuja sie ze inni interwesuja sie losem zwierząt bo to pokazuje jak ludzie maja za NIC zweirzęta:(