Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TVN UWAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Katowany KOTEK,Oglądajcie dziś TVN UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

zdziwisz sie pomagam w domu dwa kotki w tym jedna znajdla codziennie wynosze jedzonko przed blok i przed prace dla bezdomnych psow i kotow do schroniska wplacam co miesiac tyle ile moge kupuje tam tez zarcie i leki o mam mozliwosci taniej i wiem ze robie dobrze i nie chce za to aplauzu\ ani poklasku robie to dla tych zwiezatek a zebrzacym bekartomowie nie bo mnie wkurwia to zerowanie na ludzkirj glupocie policz sobie ile bys musiala zarabiac gdyby dziennie kazdej organizacji zajmujacej sie bachorami ah jakie one chore na kazda przypadlosc musiala dac symboliczna zlotowke na ile kasy by starczylo??

Gość pokaali nass
pokazali kafeterie:P:P:P

Gość asdefrgthyju
nie moge słuchac tego co ojciec tych zwyrodnialców gada,ze nic sie kotu przeciez nie stało!!!!!!!!!!szok!!!!!!!!!!!!1

Gość widzieliscie to
pokazali kafe w uwadze :p

Gość gfdgg
wspolczuje rodzicom

Gość widzieliscie to
ja mam andzieje ze ten psycholog to za ich prywatną kase a nie z anszych podatków nie bede harowała na popapranców :-0

jak bym tego chu.j.a dorwala zrobilabym mu to samo co on kotkowi slowo daje

Gość gfdgg
powinien isc do poprawczaka

akurat rodzice widac ze sa przejeci cała sytuacja i maja ogromny zal ze starszy syn wykorzystal mlodszego. Widac ze kochaja zwierzęta. Uwazam ze ojciec ma dobre podjescie bo chce zeby jego syn poniosl kare i ja tez uwazam ze kara powinna byc surowa np 5000 zł kary i obowiazkowe leczenie z psychjologiem!!

mnie brak slow a ojciec pie.rd.oli ze kochaja zwierzeta zajebalabym cala ta zwyrodniala rodzine i zrobilabym to samo im wszystkim co oni kotkowi tu potrzebny jest oboz pracy dla lamasow a nie psycholog tatus sie kur.w.a zali ze sa zaszczuci ch.u.j.e zasluzyli sobie na to za malo ich zaszczuli

na miejscu tych rodziców juz nigdy w zyciu nie przygarnelabym zadnego zwierzaka. Mam nadzije ze beda na tyle odpowiedzialni ze zabronią dzieciakom przynoszenie zwierząt do domu!! w oglole sady w takich rpzypadkach powinni wnosic karę zakazu posiadania zwierząt dozywotnio!

Gość ale sciema ze strony
nastolatka: teraz do niego dociera, że kot mógł umrzeć... "jasne"

to co mowil ten 15 latek to sciema po to zeby sad sie nad nim ulitował. Dla takiego sadysty potrzeby jest psychiatra bo to normalne nie jest i nikt normalny by tak okrutny nie był wobec bezbronnego kota!