Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znartwionna straszniee

Proszę o szybką odpowiedź !!!

Polecane posty

Witam ! Dostałam plamienia tydzień po stosunku i jest to 5 dni przed tym jak powinnam dostać miesiączkę. Plamienie było raz dziennie przej jakieś 3 dni na początku było czerwone przy 3 dniu brązowe, dzisiaj jest 4 dzień i jest znów czerwone i mam od rana, dodatkowo boli mnie podbrzusze przez te wszystkie dni. Biorę tabletki antykoncepcyjne tylko ostatnio zdarzało mi się pić alkohol i brać tabletki raz o 20 a raz o 22. Czy to może być krwawienie intamplacyjne? czy jestem w ciąży ? i czy mogę zrobić teraz test?? Prosze pomóżcie

Po pierwsze: nie panikuj!! Alkohol nie koliduje z i tabletkami- chyba, że je zwymiotowałaś. Krwawienie może być innego rodzaju, niekoniczne implatacyjne - to raczej rzadko sie zdarza. Byc może przyszła wcześniej miesiączka?? Nie piszesz czy to Twoje pierwsz etabletki czy tez juz bierzesz je jakis czas. Z doswiadczenia wiem, że przy horemonach cykl sie stabilizuje i cykl jest równy. Może miałaś jakiegoś krwiaczka, nadżerkę.. Może pękł jakis pęcherzyk... To jest normalne, choć oczywiście niepokojace. Test najlepiej zrobić w dniu przewidywanej miesiączki - więc poczekaj do ostatniej tabletki. Nie martw się!! To bardzo wazne. szkoda zdrowia :) Pozdrawiam

tablrtki biore od 6 miesiecy juz

Gość jejejejejejejejejeje
to rozumiem ze dostslas krwawienia w ostatnim tygodniu brania,wiec nic sie nie martw w ciazy nie jestes na pewno ja tez tak mialam to jest po prostu spadek hormonow ale wszystko jest ok :) moze bralas antybiotyki albo inne leki albojakis stres duyzo czynnikwo ma na to wplyw

stresu to troche miałam a antybiotkównie brałam, tylko dziwne jesst to dla mnie bo nidgy czegos takiego nie miałam

A! Jest jeszcze jeden ważny problem... nie wiem kto mnie dymał... to się stało na imprezie szkolnej. :( Jak to sprawdzić? Prosze pomóżcie