Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotkarosłapolna

Imię dla synka?

Polecane posty

Gość stokrotkarosłapolna

jakie są Wasze opinie na temat imienia OLIWIER? ...bo tak właśnie chce, aby miał na imię mój synek.....

Nie jest polskie. Trudne do wymówienia. Trudne do zdrobnienia. Badania dowdza, że dzieci o rzadkich, skomplikowanych imionach to najczęściej łobuziak, mające trudności w nauce i skupieniu się oraz są wytykane wśród rówieśników. MI sie nie podoba :) ale to Twoje dziecko i jego życie.

Gość kamila sz. szsz.
okropne, polowa chlopcow teraz sie tak nazywa. to i tak pol biedy bo przegieciem jest Oliwer wedlug mnie, mamusie na sile chca byc modne i dawac wymyslne imiona. zenujace naprawde. Takie moje zdanie jest ciekawe co inne mamy napisza, ale polowa mam z tad pewnie tak dzieci nazwa wiec co maja napisac ze brzydkie. zaraz lunie lawina: ładnie, super imie, tak ma na imie moj synek :P :D

Gość kamila sz. szsz.
cedrynka a dlatego aj atakie problemy we wszystkim bo przewaznie sa z patologicznych rodzin, nie widzicie ze wymyslne imiona nadawane sa wlasnie w patologicznych rodzinach np: oliwia, julia, nikola, ??

Gość barrryłeczka
Mnie sie to imie bardzo ale to bardzo nie podoba.

Gość OKROPNEEEDR56
PRZEPRASZAM ZA SZCZEROSC: ALE ZALATUJE WSIA TO IMIE, I NIZINAMI SPOLECZNYMI

Nie podoba mi się... ale ty tu podejmujesz decyzje

Gość nvkaVN
Juli to idiotko jak najbardziej proste polskie imie.

Gość OKROPNEEEDR56
NAPISALAM WSIA I NIEZINAMI SPOLECZNYMI . WIDZISZ "i" POMIEDZY?

Gość A tak w ogóle
Kamila kup sobie słownik bo na razie to ty wyglądasz na kogoś z rodziny patologicznej

Gość stokrotkarosłapolna
Nie tworzymy patologicznej rodziny :) ja i mój mąż jesteśmy po studiach....... mamy dobre prace przynoszące niezłe pieniądze.... a imię jest ładne naszym zdaniem:) nigdy nie miałam problemów w szkole, zawsze miałam świadectwo z czerwonym paskiem także nie wiem czy imię odgrywa tu decydująca rolę nad zachowaniem dziecka...... chyba zależy to od podejścia i wychowania dziecka przez rodziców........

Gość asasasasaq
teraz co drugi chlopiec ma na imie oliwier. co druga dziewczynka oliwia. mi sie nie podoba, nie ma jak zdrobnic, nie polskie

Gość stokrotkarosłapolna
zapytałam z ciekawości :) a podjęłam dalsza dyskusje, ponieważ zainteresowały mnie opinie, że dzieci z takimi imionami mają jakieś personalne problemy:) to ciekawe nie uważasz?

Gość stokrotkarosłapolna
podoba nam się także imię Michał i Mateusz, ale z czystej ciekawości zapytałam o Oliwiera :)bo to dość ,,wymyślne" imię:)

Gość asasasasaq
personalne problemy ma/bedzie mialo 90% dzieciakow nowobogackich i nie ma to nic wspolnego z imieniem. no chyba ze ma sie imiona jak dzieci wisniewskiego ja dam synkowi na imie Tomek.

okropne te imie wez daj mu juz lepiej Pwel na imie normalnie chociaz mi to sie podoba Miłosz Sebastian i Adrian

Ja znam dzieci z dużo bardziej wymyślnymi imionami i żadne z nich nie ma problemów. Nie wspominając tu o patologii... Pojęcia nie mam skąd wzięła się taka bzdura, bo ja tego u siebie nie zauważyłam. Ale może te wszystkie takie poinformowane obracają się w środowisku patologicznym i same robią te "statystyki". Trzeba być nieźle szurniętym, żeby każdego dzieciaka wrzucać do wora z patologią, bo ma imię inne niż Staś, Krzyś i Tomek :o

Gość stokrotkarosłapolna
Moja pechowa trzynastka -> popieram

nadal nie pojmuję, jak imię może "zalatywać" Ci wsią? ludzie mieszkający na wsi mają określone imiona? w takim razie jakie imiona mają ludzie z miasta?

Gość kamila sz. szczy.
fabienne, Xavier, to sa dzieci wisniewskiego i bynajmniej nie jest to patologiczna rodzina, i sa to dzieci przedewszystkim z bogatej rodziny. wiec nie ma reguly

Gość stokrotkarosłapolna
ktoś napisał, że Oliwier ma na imię teraz co 2 chłopiec.......... a ja w swoim otoczeniu nie spotkałam się z żadnym............

Mam synka Oliwiera i uważam że nie jest to jakoś super wymyślne imię, dodam że syn jest grzeczny i nie ma problemów z nauką jak sugerowały tu dziewczyny! Dla mnie to dopiero głupota pisać że imię świadczy o tym czy dziecko będzie grzeczne albo jak się będzie uczyć w przyszłości. Rozumiem że np. Michał, czy Tomasz będą prymusami w szkole a Oliwier czy Gracjan to matoły ze względu na imię:)) ŚMIESZNE!!!!!!!!!11

Gość stokrotkarosłapolna
i mamy przykład dobrego, normalnego zachowania od osoby, która wie najlepiej...czyli od samej mamy Oliwiera:)

Gość kamila sz. szczy.
walsnie rysiek chylinskiej to dziecko z wyzzych sfer, nie porownuj ryszarda do oliwiera bo to smieszne, ryszard, timasz, mateusz takimi imionami pokazujesie klase, a nie krystianami, oliwierami, tymoteuszami,maxami

Gość Dionizos Wódkopij