Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuskaszenka

madre slowa o Tusku

Polecane posty

Gość tuskaszenka

Tusk to cynik, jego chorobliwą ambicję, po przegranych wyborach prezydenckich, wykorzystał Putin. Będzie nim grał do momentu aż osiągnie swój cel, wasalizacja Polski.Potem Tuska przygarnie lewacka Europa.

Gość a nie jest chora?
a tam...

Gość tuskaszenka
Tyle wiem, ile zjem. Chu­ja jem, chu­ja wiem.

Gość jakaś madre coś o Tusku mówi
madre Tereza?

teraz na niego naskakujecie ale on wygrał wybory. To był wybór znacznej części polaków.... więc teraz cicho siedzieć i wielbić premiera;)

Gość gość...
Jestem w szoku dzisiaj po jego wystapieniu!!! Dla mnie to kompromitacja rządu i narodu na oczach swiata!!! Premier jeszcze w grudniu mówił, że ten raport jest nie do przyjęcia, a dziś, nawet nie śmiał wątpić w zarzuty, jakie nam postawiono!! Jego rażąco - tendencyjna postawa, asekuracyjna bardzo, jest wyrazem obaw, jak z komunistycznych czasów, chociaż właśnie w czasach komuny, kiedy rozbiła się kasa (bodajże), wtedy nawet Polacy zdołali obronić swą godność, Polską godność. A dziś dla premiera i prezydenta ważniejsze są dobre relacje z Rosją, złudne relację, bo ten raport to nic innego, jak wymierzony policzek prosto w twarz!! Aż dziw bierze, kto prowadzi nasz kraj, przecież, tam zginęli ludzie, nasi ludzie, których honoru trzeba bronić za wszelką cenę. Generał Błasik, został wyniesiony rosyjską windą na światową arenę, jako cyrkowiec, aż ból serce ściska, za krzywdy nam przez to zadane, nie mówiąc o rodzinie, nie mówiąc o ofiarach, a pokora premiera wobec tego skandalu jest porażająca! Premier swoim działaniem powinien dać do zrozumienia nie tylko Rosji, ale także innym krajom, że my, nasz naród, nasz rząd nigdy nie pozwolimy szargać honoru i pamięci ludzi, którzy wnieśli chwałę patriotyczną do kart naszej historii!!

Gość znacznej części????????????
mniej niz 25%!!!!!! haha

Gość gfgfgfgdfgfd
ej, ale co on ma zrobić? pamiętacie co było po jego grudniowym wystąpieniu? Miedwiediew mówił przekonująco że podnóżek u stóp jego boga się pomylił, że wcale nie to co powiedział miał na myśli, że musiał być w kiepskiej dyspozycji, że kierował się emocjami. I co miał zrobić podnóżek? tylko przytaknąć. Dlaczego? dlatego, że wie iż jego życie leży w rękach putina. A putin udowodnił mu to aż nadto 10 kwietnia 2010r.

Gość gość...
Na bycie podnóżkiem jeden się godzi, a inny nie, to zwykła taktyka, którą sie podejmuje lub nie!!