Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaowe niebooooo...

rzućcie jakiś pomysł na poderwanie chłopaka

Polecane posty

jak wyżej :) chodzimy do jednej szkoły i chciałabym go poznać, zauważyłam, że ostatnio mi się przygląda, co prawda nie wiem dlaczego, może ja też wpadłam mu w oko...? co myślicie? jak mogę się z nim zapoznać?

pomoże ktoś?????

odezwie się ktoś????

Gość podczepie sie pod temat
jak bedzie zainteresowany to sam zagada

liczyłam na coś mniej typowego ;)

kkalalala - te rady to raczej dla facetów, w drugą stronę pewnie nie zadziałają :P

Gość może ja może nie ja
hmm...zawsze pomagałam facetom jak ją poderwac, działało;) Wiesz, jesli on sie patrzy a ty patrzysz to dla niego znak, że odwzajemniasz wzrok. I powinien zadziałac. Ja z imprez pamietam tyle, że wystarczyło kątem oka zerknac na 1 s, bo kolezanka mi mowi, ale sia gapi. I po 2 piosenkach facet juz stał przy nas i dopytywał sie gdzie toaleta, czy sie nie znamy z innej imprezy, czy nie znamy jego kolegi:) itp A nawet tak, że po imprezie widzac mnie na uczelni czy w drodze do niej normalnie w swiecie stawał przede mna czy obok mowil czesc ja jemu czesc i pytanie gdzie ide, czy mam wolne itp. Normalna gadka niby kumpelska; wiec stwierdzam, że jak bedzie chciał to cos sam zagada:)

niewiele :P chodzę do liceum, jestem strasznie nieśmiała ale podoba mi się jeden chłopak i chciałabym coś zrobić.... zerkałam na niego od czasu do czasu, uśmiechnęłam kiedy mijaliśmy się na schodach... to bylo już jakiś czas temu a wczoraj mijając jego i kolegów z którymi rozmawiał zauważyłam że dwóch odwróciło się, żeby na mnie popatrzeć, oprócz tego złapałam JEGO wzrok dlatego zastanawiam się czy może ja też mu wpadłam w oko...? Boję się, że zagadując do niego usłyszę coś w rodzaju: "wybacz, za wysokie progi". Do tej pory miałam tylko jednego chłopaka i nie wiem jak się zachować.

Czyli jeśli sam nie podejdzie to sobie odpuścić..? Może on też jest nieśmiały..?

???

może ktoś się wypowie???

Gość łaźnia zawsze........
skad ten peudonim kakaowe???

Gość może ja może nie ja
z opisu wynika ze pochwalił sie toba kolegom..wiec wpadłas mu w oko. A jak wpadłas to cos wymysli zby cie poznac niesmiały...znałam duzo facetów..i jak są zabujani to niesmiałosci nie ma..beda chodzic kolo dziewczyny usmiechac sie az sie odezwa.

Gość WiecznyPrawiczek27lat
chm szkoda że ja takiej adoratorki nie mam, w szkole dziewczyny ze mnie drwiły i przyklejały karteczki na plecy:(

kakaowe to pierwsze co mi do głowy przyszło, wiem, głupie ;) boję się, że może chodzić np o to, że zauważył, że na niego zerkam i po prostu po cichu się ze mnie nabija... no ale ja tam nie wiem :P

a jak faceci patrzą na dziewczyny które same zagadują? jak wywrzeć dobre wrażenie?

Gość co podjadac124
najlepiej rozebrac sie i facet jest juz twój :P

Gość może ja może nie ja
tez tak moze byc...ma kolegów ..jest w wieku szczeniecym.. wiec nic nie rób sam zrobi

Gość dsfgf
może masz gówno na twarzy