Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trufla.is.trufla

Kto nie lubi Dody...?

Polecane posty

Gość Trufla.is.trufla

Jest pusta, chamska, dziecinna. Do tego agresywna.

I dody i anny owada 🖐️ No kurwa ile moze byc wiadomosci o tych debilkach, co nie wlacze wp czy onet, wiecznie jakies newsy o polskich pseudogwiazdeczkach dla ubogich :o

Gość e-lukas
i do tego nie ma własnego stylu , szuka wzorując się na tym co już ktoś to wymyślił, głosu nie ma , czyli nie powinna dawać głosu dla dobra odbiorców , działa pod publiczkę i mnie podpadła nazywając się ,że królowa jest tylko jedna' a jest bardzo dużo naprawdę pięknych kobiet , nadchodzi schyłek pani Dody

Gość asdfsdafasdf
Ja jej nie lubię :P

Gość ostatnio lala sie z jarosinska
:D

Gość Trufla.is.trufla
Jest bezczelna. Ale jak powiedział Piotr Tymochowicz, ten od PR, zaprasza się ją na salony jak damę chociaż jest prostaczką po zawodówce... I jest zafascynowana swoim chłopakiem (daj mu Boże zdrowie, źle nikomu nie życzę). Jest cudowny i wspaniały, dopóki coś się nie popsuje jak z Radziem...i już nie będzie jej love...żałosne

Gość e-lukas
nie mam bladego pojęcia kto zaprasza panią Rabczewską na salony ale ktoś komu się wydaje, że dzięki pani Rabczewskiej oglądalność będzie większa to powinien się wybrać do dobrego psychiatry

Gość Trufla.is.trufla
Zachowuje się jak... Tu trzy kropki bo jeszcze szanowna pani mnie pozwie do sądu. Nie dość że wygra odszkodowanie to jeszcze jej sprzedaż płyt skoczy. Bad girls bad girls, miłość którą kochać chcę, la la la, itp

Tak to jest kiedy ktoś na siłę chce śpiewać lecz nie umie i nie ma nic kompletnie do zaoferowania jeśli o muzykę chodzi.Musi robić "szoł",żeby jakoś się utrzymać na językach.Więc wymyśla różne cyrkowe pokazy i stroje.To samo się tyczy aktorstwa 🖐️