Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewewwe

elektryczna szczoteczka do zebow - jaka mam sobie kupic?

Polecane posty

Gość gość
Przecież są różne metody, ja słyszałem o aktywnym węglu, podobno skuteczne. Teraz kupuję szczoteczkę z irygatorem na avans.pl i chyba skuszę się na ten węgiel również. Moja znajoma bardzo chwali sobie tą szczoteczkę do zębów, podobno bardzo dokładnie czyści zęby.

Gość gość
O co chodzi z tym węglem?

Gość gość
Ja od roku używam Panasonica i uważam, że ta szczoteczka jest super. Bardzo dokładnie czyści, nie ma porównania z tradycyjną. :) Jestem ze swojej naprawdę zadowolona.

Gość gość
Zdecydowanie najlepsze są szczoteczki soniczne. Ja cały czas używam Panasonica i uważam, że ta szczoteczka jest znakomita. Bardzo dokładnie czyści, zęby i zapewnia świeży oddech.

Gość gość
Ja od dłuższego czasu zamawiam produkty do dbania o higienę jamy ustnej na stronie superusmiech i jestem naprawdę zadowolona :) Szczoteczkę osobiście mam soniczną z philipsa.

Gość gość
rekomenduje każdej osobie szukającej elektrycznej-szczoteczki panasonica, są najlepsze na rynku w mojej opinii.

Gość Klaudia z Otomina
Ja zamawiałam na komputroniku philips sonicare. Bardzo fajna szczoteczka, szybko i z łatwością domywa dokładnie zęby. Są dużo czystsze niż po zwykłej. Już bym nie wróciła do maualnej szczoteczki.

Gość gość
Normalna cena, dobre parametry, pewna marka - http://www.empik.com/szczoteczka-do-zebow-oral-b-aku-d12-3dwhite-expert-braun,p1065136950,elektronika-p I co najlepsze - na Empiku udało się ją znaleźć właśnie zdecydowanie najtaniej. A czy elektryczna najlepsza? Myję od lat, zęby są ok, nie muszę chodzić do higienistki, więc chyba wszystko robię jak należy.

Gość milena354
Prawda jest taka, że zawsze należy stawiać na jakość. W ten sposób można zadbać o swoje zęby. Fajnie się sprawdza soniczna szczoteczka Oxygen O-Sonic . Kojarzycie ją? Tutaj https://www.shop-dent.pl/pl/p/SEYSSO-Oxygen-Biala-szczoteczka-soniczna-O-Sonic/2505 można się o niej dowiedzieć więcej. Jest naprawdę skuteczna w walce z płytką bakteryjną i osadem nazębnym dzięki zwiększonej intensywności drgań sonicznych.