Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkfbwhjbgfhjBFHJbfwjhbvw

300 zł.....????????????????????

Polecane posty

Gość maliboo.
a te wszystkie, ktore sie smieja z kapic za 40 zl.. to snobki moze niektorzy nie slyszeli o ebayu, amazonie albo aleegro? :O

Gość maliboo.
allegro

Gość nie bądz frajerka:)
autorko,skoro masz pewnosc,ze z braku tych pieniędzy nie umrą z głodu(co najwyzej alkoholowego:P ) to nie oddawaj znalezione Nie kradzione wiec zapomnij o wyrzutach sumienia Nie przejmuj sie tez komentarzami dot. ceny butów tu wszystkie dupne paniusie,mają buty ekskluzywnych marek buhahaha. Ja kiedys znalazłam torebke,a w niej portfel a w nim ponad 2.000 zł oraz wyciąg z banku. Jak zobaczyłam ile ta osoba ma kasy na koncie to od razu wyrzuty sumienia poszły w odstawke tym bardziej,ze byłam w naprawde cięzkiej sytuacji.

Albo ja ja wypierdole za ta kase i gicior bedzie

plama na honorze, no proszę Cię, wyda i zapomni! 10zł za buty - nie, ludzie nie żartujcie bo to juz nie jest śmieszne :( kurwa a nie lepiej kupić takie porządniejsze za dwie stówy i mieć je parę lat, niż jakieś gówno za 50zł które nie przetrwa do następnego sezonu? myślcie trochę, to nie boli, mogę Wam nawet dać swoje słowo!

Gość Pewnie, że nie...
nie oddawaj. Ja bym nie oddała, choć miałam raz przykrą przygodę z tym związaną. Jechałam w autobusie z bratem takiej dziewczyny, z którą pracowałam, a przez którą moja siostra nie dostała pracy (bo ona załatwiła tę posadę swojej kuzynce, a moją siostrę wygryzła). ten chłopak wysiadł, a jego portfel znalazła moja znajoma i dała mi go, żebym mu oddała, bo ja powiedziałam, że go znam i że mu oddam. I tak miałam zrobić. Ale potem przyszło mi do głowy, by choć w ten sposób ukarać siostrę tego chłopaka (analogicznie: ona załatwiła moją siostrę, to ja udupię jej brata). Tak postanowiłam. Nazajutrz ten chłopak znalazł mnie w pracy i pytał czy nie znalazłam zguby. Zaprzeczyłam. Myślałam przez jakiś czas, co zrobić. Kasy było tam niewiele, ok. 30zł, ale że akurat mi przybrakło to wzięłam i o portfelu nie myślałam. Niestety, po jakimś miesiącu zapukał do moich drzwi ten chłopak z prośbą o oddanie portfela. Ponoć był u kierowcy autobusu, a ten wskazał tę dziewczynę, która dała mi portfel do oddania. Chłopak poszedł do niej, a ta powiedziała, że mi oddała ;/ I takim to sposobem mój plan dokuczenia tej rodzinie się nie powiódł, bo nie dość, że się nie zemściłam, to jeszcze wyszłam na złodziejkę.

Odjebajcie sie juz od tych butow,mialam narade z bratem i on idzie stukac ta suke jednak ,a niech chlopak ma :P

Gość nie chce mi sie logowac dzis
Masakraa.. buty za 40 zl? Ja jak kupie za 200 to tak krzywo na nie patrze ze takie tanie to pewnie dziadoskie.. nie oddawaj pieniedzy skoro oni i tak je przepija :) Gdyby to byla normalna rodzina to powinnas oddac te 250 (50 zl pewnie by Ci i tak odpalili ) ale tak to nie.

jeśli sumienie cie gryzie, to zrób tak: powiedz, że znalazłas pieniadze, nie wiedzac do kogo naleza zbyt pochopnie podjelas decyzje o przywłaszczeniu och i kupiłac co kupiała, ale jak sie dowiedziałas do kogo naleza postawnowilas oddac z tym ze pieniedzy wydanych nie zwrócisz

kto sie umuwi ze mna na walenie?

Tak bardzo chciałabym zatrzymac te pieniadze.. bo nosze głupie ulotki 5 zł za godzine ale z jednej strony szkoda mi tej sasiadki.. bo wiem,ze im tez sie nie przelewa.. Kurde wydałam ta kase bo byłam strasznie ucieszona.. akurat teraz gdy nie było gdzie zarobic i byłam bez grosza cos takiego no..

Gość maliboo.
szokujace jacy ludzie tu pisza, bez zadnych wartosci ale to pewnie wynika z biedy wrocilam wlasnie z takiego biednego arabskiego kraju i mentalnosc podobna, oszukac turyste na ile sie da.. prawo dzungli

jak ma na wódke to na żarcie też ma,mówie ci to ja twój podszyw

Gość maliboo.
a ta zemsta na bracie jest w ogole zalosna i komus zabraknelo inteligencji, przeciez od poczatku bylo wiadome, ze sie wyda ze mialas ten portfel!!

chciałabym miec wyrąbane ale nie umiem taak; /

Gość ja nie mogę_
prawie sami złodzieje tutaj; a jakie piękne macie dla siebie usprawiedliwienia: "ktoś ma dużo na koncie to mogę sobie przywłaszczyć". brzydzę się takimi jak wy.

Gość maliboo.
poza tym to widac jak ludzie probuja tlumaczyc swoj postepek i sie usprawiedliwoac ..bo rodzina pijacka ...bo brat dostal posade zamiast iotry ...bo wyciag z banku pokazywal, ze to bogata osoba byla

Gość maliboo.
* zamiast siostry

maliboo nie piepsz,wez sie lepiej za jakies ruchanie a nie bedziesz tutaj madrowac ,ty tez bys nie oddala ,a jestes żalosna sucza ,nic nie znaczaca ktora probuje rzadzic innymi.Pogospodaruj sobie lepiej susiakiem od taty

Gość maliboo.
moja znajoma miala najlepsze wytlumaczenie: bo jakby ktos znalazl to by na pewno nie oddal ehhh, gdyby kazdy mial taki tok myslenia to na pewno

Gość njknj
Powiem ci tak, NIE ODDAWAJ. Wirtualnie wszyscy tacy uczciwy, a w realnym swiecie jest od chuja nieuczciwych ludzi, ktorzy nie maja zadnych skrupolow, aby cie oszukac. Jak ci ludzie pija, to na pewno nie docenia faktu, ze im je zwrocilas, a na dodatek obgadaja cie, ze zwrocilas tylko 250zl. Wydaj te pieniadze na co potrzebujesz i przestan sie juz zadreczac.

Gość maliboo.
nie denerwuj sie tak :D nie wiem dlaczego, budze takie kontrowersje :D wyrazilam tylko swoja opinie

maliboo zamknij jape bo smierdzi juz na calym forum

Gość pogadaj to koniowi
prawie sami złodzieje tutaj; a jakie piękne macie dla siebie usprawiedliwienia: "ktoś ma dużo na koncie to mogę sobie przywłaszczyć". brzydzę się takimi jak wy. Ta co pewno nigdy w życiu niczego nie ukradła/ukradł kimkolwiek jestes. Chodzący ideał,chluba narodu. Brzydzic to sie powinnas/powinienes tymi,co sie kurwią za pieniądze,dziewczyna znalazła a nie UKRADŁA.

maliboo - ty to powinnaś zostać misjonarką, marnujesz się na tej kafeterii! z każdego twojego postu bije taka chęć naprawy świata że jestem pod wrażeniem! mówię ci, jedź do Kambodży i nawracaj głodnych murzynków, w podzięce postawią ci pomnik i będą modlić do ciebie o deszcz!