Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość emilieee

co wybrać ???

Polecane posty

Gość emilieee

Witam. Pracuje jako opiekunka osób starszych i od 4 lat opiekuję się tą samą osobą.Praca jest fajna nie narzekam ale też od 4 lat jestem w związku z miłością mojego życia. Nie mieszkamy razem dzieli nas jedynie 2km od siebie. Z racji tego że ja mieszkam z moją podopieczną nie zawsze mam czas się z nim spotkać. Ostatnio mój wybranek serca zdecydował się przeprowadzić do innego miasta a mi powiedział, że on już tak dłużej nie może żyć niby razem a jednak osobno !!!! On chce ze mną zamieszkać i ułożyć sobie życie ale nie że ja u mojej podopiecznej a on gdzie indziej. Decydując się na wyjazd będę musiała w przyszłości zrezygnować z obecnej pracy i znalezć sobie tam inną pracę.Zawsze też mogę sobie zrobić miesiąc przerwy w obecnej pracy a gdy tam nie znajdę to wrócę na jakiś czas do obecnej pracy. Boję się, że mogę nie podołać wyzwaniu i nie będę miała się z czego się utrzymać.Do tego rodzice nie podzielają mojej sympatii co do obecnego partnera, wręcz wmawiają mi że mnie wykorzystuje i bajeruje obiecując nie wiadomo co. Zarówno ja jak i on jesteśmy już po przejściach i szczerze powiedziawszy jest on jedyną osobą której ufam bezgranicznie z którą mogę porozmawiać o wszystkich jest moim przyjacielem, moją drugą połówką jabłka. Nie mamy przed sobą tajemnic wiem o nim wszystko a on o mnie. Nie chcę z niego rezygnować bo bardzo go kocham i nie wiem czy pokochałabym kogoś innego tak jak jego.Ponoć do odważnych świat należy ale sama nie wiem ??? proszę poradzcie mi coś rozstać się czy zaryzykować i wyjechać z nim ????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować