Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilieee

co wybrać ??? rozstać się czy wyjechać

Polecane posty

Gość emilieee

Witam. Pracuje jako opiekunka osób starszych i od 4 lat opiekuję się tą samą osobą.Praca jest fajna nie narzekam ale też od 4 lat jestem w związku z miłością mojego życia. Nie mieszkamy razem dzieli nas jedynie 2km od siebie. Z racji tego że ja mieszkam z moją podopieczną nie zawsze mam czas się z nim spotkać. Ostatnio mój wybranek serca zdecydował się przeprowadzić do innego miasta a mi powiedział, że on już tak dłużej nie może żyć niby razem a jednak osobno !!!! On chce ze mną zamieszkać i ułożyć sobie życie ale nie że ja u mojej podopiecznej a on gdzie indziej. Decydując się na wyjazd będę musiała w przyszłości zrezygnować z obecnej pracy i znalezć sobie tam inną pracę.Zawsze też mogę sobie zrobić miesiąc przerwy w obecnej pracy a gdy tam nie znajdę to wrócę na jakiś czas do obecnej pracy. Boję się, że mogę nie podołać wyzwaniu i nie będę miała się z czego się utrzymać.Do tego rodzice nie podzielają mojej sympatii co do obecnego partnera, wręcz wmawiają mi że mnie wykorzystuje i bajeruje obiecując nie wiadomo co. Zarówno ja jak i on jesteśmy już po przejściach i szczerze powiedziawszy jest on jedyną osobą której ufam bezgranicznie z którą mogę porozmawiać o wszystkich jest moim przyjacielem, moją drugą połówką jabłka. Nie mamy przed sobą tajemnic wiem o nim wszystko a on o mnie. Nie chcę z niego rezygnować bo bardzo go kocham i nie wiem czy pokochałabym kogoś innego tak jak jego.Ponoć do odważnych świat należy ale sama nie wiem ??? proszę poradzcie mi coś rozstać się czy zaryzykować i wyjechać z nim ????

Gość cmentarna lala
a to kuwa cholela problem