Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszeczka22

Zakochalam sie w zonatym

Polecane posty

On zonaty,niezaspokojony,glodny wrazen ,ja w zwiazku.Na poczatku myslalam,ze szuka kogos na stale.Zle go zrozumialam,bylam pewna ,ze chce sie rozwiesc.Teraz wiem,ze nie zostawi zony ale rowniez wiem,ze nie kocha jej tak jak mnie.Ona wiecznie zmeczona urzedniczka. Czasem sie ludze,ze ja zostawi i bedziemy razem. Jednak to niemozliwe zbyt wiele by stracil. Dlaczego ludzie przeznaczeni sobie spotykaja sie zapozno?

Gość andrrrr
gdybyście byli sobie przeznaczeni to by ją zostawił :O

Zauroczyliście się tylko. On żony nie zostawi jak wielu przed nim. Naprawdę nieliczni zostawiają żony.

Gość njknj
haha, nie ma to jak ocena tej samej sytuacji przez kobiete i mezczyzne:D Ona - jestesmy sobie przeznaczeni On - fajna cipka do podupczenia na boku, aby urozmaicic sobie zycie

tak to jest z zonatymi, to sa uklady, bez przyslosci w wiekszosci. sama to przerabialam, i wiem, zrozumialam, nie ma przyszlosci. ja nie wiem czy malzenstwa tak juz sa skostruowane, ze mezczyzni dopuszczaja sie zdrady, uciekaja w romans... coraz wicej i wiecej takich przypadow. do cholery! dlatego nie wychodze za maz, boje sie, zdrady, ze to ja bede ta zdadzona zona, a nie to z ktora maz zone zdradza. nie chce juz zonatych nic dobrego, oni, mysla znaczy, wmawiaja ze kochaja a tak na prawde, zauroczenie, fascynacja, pokusa, czuja sie lepsi, dowartosciowani, cos ich spotkalo ciekawego, zadni przygod, sexu,nowosci. szkoda tych zon, kochanek i dzieci jesli sa. moja rada, a mam doswiadczenie, nie ma co w tym tkwic, bo to bez przyszlsoci, chcesz przechodzic przez t? tesknota cierpienie, rozczarowanie. musisz postawic sobie pytanie czy chcesz upokorzen. Zona to zona. kochanka to TYLKO kochanka, nikt znaczacy tak na prawde

Gość coconutt1
kochanka to TYLKO kochanka, nikt znaczacy tak na prawde dokładne, to że facet z tobą sypia nie znaczy od razu że coś dla niego znaczysz

nkjnk.. doskonale to podsumowalas. Nie wiesz autorko co siedzi temu mezczyznie w glowie, a siedzi pewnie to czego sie nie spodziewasz. Mozesz powiedziec ile jest lat zonaty? ile trwa waasz romans?

tak prawda, tak to jest z byciem kochanka. Kochanki z czasem emocjonalnie sie angazuja, zonaci tylko fizycznie ...

nie warto marnowac czasu z zonatym, kiedy w tym czasie moze Ci przejsc kolo nosa, wolny i interesujacy mezczyzna, z ktorym mozesz byc, a nie byc kochanka zonatego, wtedy kiedy uda mu sie cos wymyslic..

Kobieta jak ma dobry seks zawsze się zaangażuje. Kobiety nie odróżniają dobrego rypanka od miłości, wspólnego życia przez lata, wspólnych dzieci itd. itp.

wiec trzeba zaczynac zwiazek nie od rypanka tylko od poznania, milosci, bo jak na odwrot to tak jakby zaczynac liceum od matury od razu, no i nie z zonatym tylko z wolnym.

Gość coconutt1
o dokładnie :D

Kobieta wolna powinna związek zacząć z wolnym. Chyba, że potrafi zrozumieć, że dobry seks nie oznacza tego jedynego. Autorka akurat ma odlot przez faceta jak po dobrych prochach. Co się dziwić jak mało doświadczona laska daje się doświadczonemu żonatemu.

Renatka3000 ale taka jest prawda. Samotna kobita będzie świrować i żona może się dowiedzieć. A mężatka sama będzie uważać żeby nie wpaść. Chciałaś zaironizować ale tak naprawdę napisałaś jak to powinno być.

Gość andrrrr
bezedury zamknij morde idź sobie zdradzać jak tak pochwalasz debilu :O

"bezedury zamknij morde idź sobie zdradzać jak tak pochwalasz debilu" Czy ja gdzieś coś pochwalam ?? Nie bulwersuj się tak, mamusie oszukasz, tatusia oszukasz ale zycia nie oszukasz :P - cytat z filmu

Gość andrrrr
chyba kutasa nie oszukasz chciałeś powiedzieć

"chyba kutasa nie oszukasz chciałeś powiedzieć" Piczki ponoć wredniejsze ;)

Gość sylwia956
jak bys tak sie przylepila do mojego faceta to bym cie chyba zabila;p nie ma szans bylas tylko zabawka niestety takie sa realia