Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepszainwestycja2011

Łatwy sposób na zarobienie sporej sumy w bardzo krótkim czasie

Polecane posty

Gość najlepszainwestycja2011

Witam Cię. Piszę do Ciebie, żeby podzielić się z Tobą sposobem na łatwe zarobienie pieniędzy. Polecam, żebyś przeczytał(a) tę wiadomość zanim ją skasujesz, gdyż wówczas możesz tylko na tym stracić. Zainwestuj tylko 5zł, a zyskaj dużo więcej. Zamień 5zł w całkiem pokaźna sumkę. Usiądź wygodnie i dokładnie przeczytaj... To bardzo ważne żebyś zrozumiał(a) wszystko dokładnie... To jest prostsze niż myślisz... Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5zł, po drugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo. Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział nawet do 15 000 zł w okrągły miesiąc! Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Opowiem Ci jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz tą wiadomość i wróć kiedy będziesz mieć czas. KROK 1 Niezaprzeczalne prawo natury jest takie: żeby zarobić musisz coś od siebie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki - "jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi! Tak więc, przelej 5zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z tytułem przelewu: "Inwestuję 5zł." CHCĘ, ŻEBYŚ WIEDZIAŁ(A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM! To jest bardzo ważne, aby w tytule przelewu znalazło się zdanie "Inwestuję 5zł". Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Oto obecna lista: 1. Nr konta: 82 1140 2004 0000 3302 7169 1084 2. Nr konta: 88 1020 2964 0000 6002 0039 6952 3. Nr konta: 37 1140 2017 0000 4402 0931 4990 4. Nr konta: 70 1140 2004 0000 3002 3527 8908 5. Nr konta: 02 1240 2744 1111 0010 2549 2982 PAMIĘTAJ!!! Wpłać 5zł na konto nr 1 i jako nazwę odbiorcy i dane wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych osobowych (nie wpisuj kodu pocztowego w ogóle), a jeżeli dobrze przepiszesz (skopiujesz) numer konta to pieniądze i tak dojdą!!! KROK 2 Gdy już przelałeś/aś 5zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy (wraz z tą dodatkową notką - TO BARDZO WAŻNE!!!), następną rzeczą, którą musisz zrobić to zrobić kopie tej wiadomości, później numer konta 1. skasuj i przesuń numery kont o oczko w górę czyli nr 2 na 1, 3 na 2, 4 na 3, 5 na 4, a pod numerem 5 dopisz swoje konto. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE BĄDŹ ZACHŁANNY!!! Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie WWW lub w inny sposób) do np. 40 osób ale oczywiście im więcej tym lepiej.

Gość spokodsdfd
podbijam

Gość kiiiiiiiiiiiiiii
to nie działa, sama juz to dawno próbowąłam

Jesli brak produktu to wg polskiego prawa taka piramida jest nielegalna. Nie polecam sie w to bawić. Od lat chodzą sieci takie ogony dla leniwych. Poczytać lepiej by nie miec problemów bo jak ktos po nr konta dojdzie to moze byc nieprzyjemnie. Na nic zdadzą sie głupoty w stylu to byla darowizna...