Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleksandrona

chłopak jak baba dba o siebie

Polecane posty

Gość Oleksandrona

:O ... jest dobry,świetnie mi się z nim rozmawia,czuły,zna się na modzie taki jest właśnie mój chłopak .. ale,czy on nie przesadza? bierze czasem prysznic nawet 3razy dziennie,dość długo go bierze 30min,albo i więcej , lubi zakupy .. ostatnio kupił 3pary spodni i fakt faktem są super,ale ja nawet tylu nie kupuje za jednym razem...ostatnio oświadczył mi,ze był na oczyszczaniu cery i cieszy się,ze nigdy nie miał z nią problemów...pachnie cały no ja juz tak o siebie nie dbam ,to jest chore przecież:O nie mówcie ,ze ciota bo z charakteru nie jest ciotowaty ,noo moze wrażliwy (nie płacze,ale zamula) ...nie wiem czy nadążam za nim

Gość to w tobie problem nie w nim
Co cię to obchodzi, jak długo bierze prysznic. Jak lubi dbać o siebie, to bardzo dobrze. To w tobie jest problem nie w nim. I przestań pieprzyć tylko ciesz się, że masz kogoś, kto cię kocha i dba o siebie, bo jakby nie dbał, to jeszcze bardziej byś marudziła. ... ech te baby :O

Gość Oleksandrona
on nawet czasem pojdzie na solarium :O i tak jest blady,ale sam fakt,ze pójdzie,ze to dla niego nie jest wstyd ..

Gość to były przeboje ...
Uzytkowniku nie wiem czy wiesz ale właśnie zgłosilam Cie do kasacji. Zablokowania oczywiście.. jesteś jedną i tą samą osobą spamującą 🖐️

Gość Oleksandrona
nie pieprze to po 1. tylko pisze o tym,ze jest to dziwne... zna sie na wszystkim co związane z wyglądem ,ja przy nim czuje się jak facet :O