Gość Bad_Boy Napisano Lipiec 5, 2015 Witam jestem z Emsdetten szukam Koleżanek do spacerow ,piwko grill, itp Łukasz moje gg 53843847 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jona 20 0 Napisano Październik 28, 2015 Cześć Jagoda mieszkam w Nürnberg i chętnie nawiążę z tobą kontakt:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 14, 2015 Hej dziewczyny, ja również szukam koleżanki a z czasem mam nadzieję serdecznej przyjaciółki, na wspólną kawkę, zakupy i ploteczki, może się polubimy albo nawet spotkamy w większym gronie? Najfajniej gdybyśmy były w podobnym wieku, mam 26 lat i nie mam dzieci. Jestem spokojna, nie chodzę po klubach itp. Najlepiej z okolic Duisburga, Mülheim an der Ruhr, Oberhausen, Essen, Moers, Kamp-Lintfort ewentualnie Krefeld. Piszcie śmiało, fajnie będzie mieć koleżanki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Takie takie tam Napisano Lipiec 4, 2017 Hey ja również szukam koleżanki do pogadania :) w wieku 27-32 lata z Essen lub okolic.. moj mail szyszzka28@gmail.com :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hannover Ryś Napisano Lipiec 16, 2017 Witam mam na imię Ryszard lat 37 190 cm wzrostu piwne oczy atletyczna budowa ciała mój adres mailowy niemcy.ryszard@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach