Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

19pereleczka19

Problem z facetem

Polecane posty

Czesc pisze bo mam problem z moim facetem, kocham go i w ogole ale nie mam pojecia jak rozbudzic jego fantazje, kombinuje juz na tyle sposobow a on nic. Podchodzi do sexu ''sztywno'' 0 pieszczot jakiejs gry wstepnej nic. Sex z nim wyglada tak 2 min calowania pozniej odrazu zabiera sie do akcji w zaleznosci od dnia trwa to dluzej badz krócej, konczy przytula sie i koniec. Zadnego szalenstwa, nie mam juz pomyslu jak go podejsc. Ani przebieranki, ani jakies wiazanie oczu itp na niego nie dziala tylko ja go pieszcze a on nic. A jak chce o tym porozmawiac w ogole o sexie to zmienia temat mowi ze on nie lubi o tym gadac, poradzcie co mam obic by go jakos zmobilizowac

Gość to chore jakies
ja mam to samo dosyc ze raz dwa razy, w miesiacu to tez lezy jak kloda troche popiesci calusy tez chwile.Ja wchodze na niego poocieram sie, pomrucze, pojecze.Potem zawsze schodze do loda bo lubie go zaspokajac.Tylko ze On lezy jak kloda,ostatnio z nim zaczelam gadac dlaczego tak jest, dlaczego mi nie zrobi minety dlaczego nie chce inaczej tylko zebym ja byla na nim i...doszlam do wniosku ze jest leniwy.On sie oburzyl ze jak smiem mu mowic ze nie jest mi dobrze w lozku z nim,ze nie powinnam tak mowic,a jak mam mowic skoro tak jest.:O kupilam fajna ksiazke o seksie ale nie... powiedzial ze nie bedzie czytal glupot a czyta tylko gazete z programem :O

moj moze nie lezy jak kloda no ale delikatnie zecz biorac jest nudny zadnych nowosci nie dopuszcza nic wszystko robi wedlug jakiegos swojego planu, kocham go i nie zamierzam byc z innym. Ale to juz taki rutynowy sex jest ;/

Gość musisz zaczac sie sexi ubierac
na co dzien np. obcisle skórzane spodnie a do łózka skórzane stringi... niektorzy faceci wola latex i podobne rzeczy ale skora jest bardziej uniwersalna!

mam pelno sexi bielizny co z tego jak on odrazu do rzeczy sie zabiera dluzej ja ubieram niz mam na sobie ;/ jezeli chodzi o to czy go rajcuje to z tym nie mam problemow tylko z brakiem pieszczot i wprowadzaniem nowosci z jego strony