Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonaola

poronilam ale znow sie staram

Polecane posty

Gość sonaola

czesc dziewczyny....poronilam 2 razy ale sie spamietalam i znow pragne byc w ciazy...i pragne byc mama...od tego strasznego przezycia minelo juz ponad 2 lata!i staranka sa ale jak narazie nic z tego:(wyniki sa dobre wiec nie wiem w czym tkwi problem?psyhika?ze bardzo sie chce?

Gość sonaola
prinzeska no mialam wszystkie badania porobione dopiero jak zmienilam lekarza z badan wynika ze wszystko jest wporzadku:)

Gość sonaola
hormonalne toxoplazmoza,cytomegalia,teraz czekam na badanie droznosci jajnikoew,mialam badania czy mi pecherzyk peka,czy mam owulacje i takie tam rozne ja praktycznie co tydzien u lekarza bylam teraz akurat mam dopiero wizyte na 27 stycznia bo sie zamartwialam bo zamiast miesiaczki to mialam plamienia zrobilam test i negatywny

Gość sonaola
progesteron,prolaktyna reszte nie znam nazw a nie chce mi sie szukac tych wynikow hehh badania mi dopiero zlecila guin jak zmienialam rzychodnie i lekarza:(

Gość sonaola
na tarczyce tez mialam jest ok

Gość sonaola
Achlamydie, Kariotyp tego nie mialam

Gość sonaola
oleskaoleska juz pisze hehh chcialam zobaczyc czy mi ktos odpisze:):)i czy rzeczywiscie nie trzeba sie logowac by nadac jakis temat:)fajnie z kims pogadac na te tematy:)