Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evimati

A JAKI LEKARZ NA ENDOMETRIOZĘ!!!!!!!!!!! POMOCY

Polecane posty

Gość Evimati

Witam Doktor Baradyn robił mi ostatnio badanie USG, mam endometrioze potwierdzoną przez dwóch lekarzy właśnie ostatecznie przez ww doktora. Szybko i rzeczowo zrobił moje USG choć na początku miałam wrażenie że już jest myślami obecny gdzieś indziej tyle ma pracy w szpitalu Rydygiera. Napiszcie mi proszę czy miałyście może do czynienia z dr. Alicją Iwanek-Kluz? Ponadto potrzebuje informacji od kogoś kto miał robiony zabieg w CZMP na Ginekologii laparoskopowe usuwanie torbieli z jajnika bo mnie to czeka i od dr. Iwanek dostałam skierowanie do tego szpitala. Informacje czy i kto robi to dobrze są mi niezbędne Z góry dziękuję. Ewa

Gość Evimati
Hej nikt nie pamięta jak to było kiedy się miał to co ja ???????

Gość fffffionka27
to zwykly zabieg, przeprowadzi ci go kazdy chirurg..:)

Gość Evimati
Miło mi że uważasz że to zwykły zabieg tylko że po poczytaniu jak się go przeprowadza itd w necie naturalnie to on nie jest taki zwykły. Mnie chodzi nie o fakt iż wiesz boję się tego zwykłego zabiegu i wolałabym mieć jakieś pojęcie o lekarzach w CZMP, a przyznam że nie mam bo nigdy tam nie witałam i nie miałam styczności z nikim stamtąd. Proszę o wypowiedzi w temacie które mnie interesują bo po to jest to forum jak mniemam... Pozdrawiam

Gość kjkljkjl
jest to zwykly zabieg..sama przez to przeszlam:) w ten sam dzien bylam w domu, po 2 dniach nie czulam zadnego bolu..:) przy tym zabiegu nie ma zadnej filozofii.. to nie operacja..tez sie balam, na prawde to nic strasznego, dostajesz narkoze po godzince jest juz po wszystkim, laparo jest bardzo skuteczna, wlasnie trzymam na reku moj 3 tyg. efekt zabiegu;) powodzenia