Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjfkkkv

musze sie wygadac

Polecane posty

Gość sjfkkkv

rok szukalam pracy.po urodzeniu dziecka bylo to strasznie trudne. kobieta, male dziecko a do tego studia zaoczne. znalesc prace bylo niemalze cudem/udalo sie pracA produkcyjna za najnizse pieniadze ale miala byc od pon-do piatku i 8 godzin a tu coraz wieksza presje odczuwam ze mam zostawac po 16 godzin przychodzin na nocki i do tego sobota i niedziela. niby mowia ze nie mozna zmuszac do nadgodzin a wczoraj tekst albo przyjdziecie albo koniec z praca. ryczec mi sie chce. Moze dla osob samotnych to nie ejst problem. ale nie dam rady studia dziecko i 16 godzin charowki(naprawde charowki) ryczec mi sie chce bo nie chce stracic pracy. tak dlugo jej szukalam

Gość maturks4
Ale jeżeli tak jest faktycznie, to to nie jest praca, tylko wyzysk. Z takiego czegoś nawet TRZEBA zrezygnować. Aż dziw, że nie robicie tego gremialnie. Wtedy ten pseudo-pracodawca zacząłby myśleć

Gość bez logowania
Nagrać go i do sądu pracy.

Gość sjfkkkv
kazdy sie boi dla mnie miec 1000zl a nie miec to zyc albo nie przeczytalam w kodeksie pracy ze do 4 lat dziecka nie moge bez mojej zgody pracowac nadliczbowo i w nocy . wiec albo walczyc i pewnie stracic prace albo podkulic ogon i zacisnac zeby

Gość kuroslawka
A co to za praca,ze az na 16 godzin.To niech zrobia 2 zmiany..

Gość cartusia
a może poszukaj po prostu wpracy w call center z tego co wiem łatwo tam dostać prace zarobki nie są tragiczne i można sobie dostosować grafik jak sie chce. Pracują nawet studenci dzienni, ja mogłam tam pracować nawet 4 godzinny dziennie od 16-20 bo mam malutkie dziecko, jednak i tak zrezygnowalam bo Maly jest jeszcze za Mały zeby go zostawic

Gość sjfkkkv
nie w piotrkowie ale pewnie ta sama firma bo ma kilka miejsc

Gość sjfkkkv
sa dwie zmiany a i tak kazdy ma chodzic na 2 zmiany zachaczajac o 3 ,ktorej niby niema szukalam wszedzie pracy od roku nawet w call center

Gość bezimienna panna
Zbieraj dowody na gada , apotem napisz wypowiedzenie, powód podaj mobing.Dobrze by był jeszcze pare osób do tego wciągnąć to by ch... dopiero w gacie robił.

Gość bezimienna panna
Masz rację, jeżeli masz dziecko do lat 4 musisz podpisać oświadczenie,że zgadzasz się na nadgodziny ,inaczej nie możesz po godzinach zostawać.