Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpisna pod tematem

DUZA roznica wieku miedzy partnerami. Kto jest w takim zwiazku?

Polecane posty

Gość sluchajcie a wyobrazacie sobie
Nawet nie jest jakaś głupia ogolnie.-----------Hahhahah dobra jestes -nie byla ogolnie glupia a mozna byc nie ogolnie? To tak jak nasza autorka -ogolnie pewnie nie jest glupia ale tu jest glupia hahahahahah

Gość jesicka max.
do szkoda gadać bez przesady, o czym ty do mnie mówisz w ogóle pijący z niskim IQ nierozgarnięty - że niby z takim w związek? :-o nigdy nic takiego nie pisałam facet ma być inteligentny, zadbany, błyskotliwy ABSOLUTNIE ZAWSZE!!!!! i nie ważne czy ma 20 lat czy 50 lat cechy które wymieniłaś są dyskwalifikujące oraz dają absolutny nakaz: omijać szerokim łukiem to wie każda szanująca się dziewczyna ok?

co innego dogadywać się z rodzicami , co innego, gdy tworzy się związek. Oglądałem swego czasu film, gdzi Olbryski gra starszego pana a młoda córka Jandy , partnerkę i jego kochankę, i myślę, że bardzo życiowy film..

Gość jesicka max.
lize dupsko swemu staruchowi

Gość carmen23
nie akceptowalam roznicy wieku miedzy partnerami powyzej 10 lat..az poznalam Jego..czuje ze to wlasnie ejst TO, ale roznica wynosi 16l.. na poczatku mnie to bardzo przerazalo..ale tak bardzo mi na nim zalezy..nie potrafie zyc bez Niego..nigdy nie bylam bardziej szczesliwa..Ja ryzykuje, Tobie Droga autorko radze to samo, to Twoje zycie..lepiej zaryzykowac niz zalowac ze sie tego nie zrobilo..

Gość szkoda gadaćcc
sluchajcie a wyobrazacie sobie oj,czepiasz sie :-) napisałam tak aby wiecej o jej wykształceniu ,pracy nie pisac,bo wiadomo,net jest anonimowy,ale i znajomi czytaja rozne fora,wiec nie chce aby powiązali fakty etc.

Gość szkoda gadaćcc
jesicka max.OK.ale nie zgodze sie z Toba ,ze nie jest wazny wiek,bo niestety jest wazny po jakims czasie. Wybacz,ale jak bedziesz miałą 40 lat,a twoj partner np.63 ,tyo nawet jego zalety w pewnym momencie przestana byc tak wazne.

Gość ddddddddddddddddddssssssssssss
a tam jak sie kocha to do smierci

Gość doriss87
mój facet jest 14 lat starszy, ale bardzo , bardzo boję się przyszłości .. jesteśmy razem 2 lata i bardzo chciałabym to skończyć, ale nie potrafię bo tak świetnie nam się układa..ehh :(

Gość jesicka max.
do szkoda gadać a dlaczego upływ czasu spowoduje że jego zalety przestaną być aż tak ważne czyżby upływ czasu był czynnikiem umniejszającym wartość ludzkich zalet i pozytywnych cech upływ czasu owszem zmienia to co fizyczne-wygląd itp. ale to co kochamy w drugiej osobie i co w niej szanujemy? jestem odmiennego zdania, ale spoko szanuję twoją opinie :) mój facet jest w moim wieku, właściwie to jest 5 miesięcy młodszy... ale gdyby miał 50 tkę i kochałabym go to miałabym w nosie co myślą o tym moje koleżaneczki

Gość szkoda gadaćcc
jesicka max.przepraszam za wścibstwo,ile masz lat?

Gość jesicka max.
spoko 24

Gość może zboczona
Tak czytam i czytam i nadziwić się nie mogę. Ile złości w tych ludziach. Pienią się jakby mydła się najedli :P Nie rozumiem waszego oburzenia. Młody 25 lat Niby nieźle wygląda tak z tylu. Z przodu, MASAKRA. Morda opoja, podbite ślipia, z gęby jak klozetu śmierdzi na kilometr. Brudny, nieoogolony. Wsiada do autobusu z nieodłącznym piwkiem. I TAKIM GÓWNEM MŁODYM MAM SIĘ ZACHWYCAĆ ? To wy jesteście nienormalni. Napakowane młodziki sterydami, po siłowniach, z małym ptaszkiem i jeszcze mniejszym móżdżkiem wielkości takiej jak u wróbelka. Oto obrazek młodego macho. MEN JAK Z OBRAZKA.

Gość szkoda gadaćcc
jesicka max. ja 20 lat starsza od Ciebie. Masz 24 lata,faceta rowisnika,bo m-ce sie nie liczą,wiec masz prawo idealizowac wszelkie uczucia,zachowania.Pożyjesz,przezyjesz,wtedy na pewno spojrzysz w inny sposob na wiele spraw i sama sie zdziwisz,ze kiedys myślałaś o czyms całkiem odmiennie.

Gość może zboczona
jestem jebnięta i biorę leki :O

Gość fransis55555555
doriss87 mój facet jest 14 lat starszy, ale bardzo , bardzo boję się przyszłości .. jesteśmy razem 2 lata i bardzo chciałabym to skończyć, ale nie potrafię bo tak świetnie nam się układa..ehh heh czego ty się boisz doris :D u nich jest 25 lat różnicy i się nie boją :D

Gość jesicka max.
jem kupę bmblondyna :)

Gość szkoda gadaćcc
może zboczona nie przesadzaj,nie generalizuj.

Gość może zboczona
Te młode byczki tylko by chciały pobzykać. Więc dlaczego mam być tylko workiem na spoermę ? Dlaczego nie mogę porozmawiać o swoich problemach, tylko muszę słuchać meczu w telewizji. Dlaczego muszę słuchać co drugie słowo kurwa, albo chuj ci w dupę. A nie mogę porozmawiać ot takl bez wulgaryzmów ? Ludzie módlcie się o zdrowie bo na rozum to dla was już za późno. Razi was coś czego nie potraficie zrozumieć i pojąć. TO SIĘ NIE MIEŚCI W TYCH WASZYCH NIBY MÓŻDZKACH.

Gość szkoda gadaćcc
może zboczona iel ty masz lat,bo cos mi sie zdaje,ze bardzo głupiutka jestes.

Gość fransis55555555
szkoda gadać a ty jesteś stara rozklapicha i uważasz się za mądrzejsza od wszystkich bo niby masz 50 lat ?

a tam gadacie kazdy wie w co sie pakuje wiec o co loto jak se posciela tak sie wyspia

Gość może zboczona
też pożeram stare sraki staruchów i wącham śmierdzące odory :D

Gość może zboczona
szkoda gadać a ile ty masz lat że takie androny piszesz. Zapominacie wszyscy o tolerancji i dlatego 95 % związków rozpadających się nie jest w stanie pojąć gdzie leży błąd. Tu w tym topiku widać jak na dłoni. Ktoś ma odmienne zdanie od waszego to głupi, chory, zboczony, leci na kasę. Poczytajcię te wasze INTELIGENTNE WPISY.

Gość jesicka max.
wątpię swoje o życiu wiem miałam kilku facetów, kilku przyjaciół, mnóstwo koleżanek i kolegów doświadczyłam zdrady, miłości, zazdrości itp. wiem o co w życiu biega stereotypami się w życiu nie kieruję, nie wydaję osądów, nie potępiam ludzi i nie dyktuję jak mają żyć bo nie mam do tego prawa pilnujmy swojego podwórka i nie wpychajmy nosa w nieswoje sprawy liczy się to co w sercu (głowie, duszy jak kto woli) człowieka, a nie to co w metryce, statusie społecznym itp. mam koleżankę 29 letnią jest mądra dobra, wrażliwa i też wie o co w życiu kaman a znam też 45-letniego kola, który myśli że jest pępkiem śiwta, a tak na prawdę szkoda gadać-już sam się gubi w swoich kłamstwaci i to jakiś nawet takich sprawach drobnych-np. mówi że wstało o 6 rano i czytał, a za 10 minut że spał do 12 po imprezie, albo że lubi jazz, a za 5 minut do kogo innego że trawi tylko mocny rock :-o

Gość szkoda gadaćcc
fransis55555555 po 1 do 50 pozostało mi 6 lat. A po 2-tak,w tym wypadku mogę uważac sie,ze mam pewne doswiadczenia w tej dziedziniei znam wiele par w ktorych jest duza roznica wieku i dlatego uwazam,ze młode dziewczynby nie maja jeszcewyrobionego zdania na temat takei roznicy,bo ich partnerzy sa jeszcze dosc młdozi.Niech przezyja ze swoimi partnerami do wieku np.mojego to tez naibira doswiadczenia i innaczej beda mowiły.

Gość jesicka max.
doświadczenia nie mierzy się ilością lat...

Gość jesicka max.
wystarczy spytać osób, które wyszły na ludzi z tzw. trudnych domów

Gość szkoda gadaćcc
jesicka max. swoje wiesz,ale wiesz tyle ile wie 24 latka,bo przezyłas tylko 24 lata,tyle ile ja jestem ze swoim facetem.

szkoda gadaćcc jaka jest roznica miedzy toba a partnerem?