Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpisna pod tematem

DUZA roznica wieku miedzy partnerami. Kto jest w takim zwiazku?

Polecane posty

Gość nudzi mi sie
Lubie rozwalac tematy :-) i lubie ludzi ktorzy nabieraja sie na to :-) Jestescie za nerwoi,nie potraficie przejsc koło mnie obojetnie :-)

Gość SamantaHAHAH
no wlasnie autorko a my sie tylko denerwujemy :D hahahah spadam na chwile mojemu STAREMU MEZU ;) zmienic pampersa i kroplowe zmienic bo mi sie biedak dusi :D dobrze ze mnie z nendzy wyciagna :D i niedlugo umrze to mi chate zostawi i te milionyy hahahhahhahaah

Gość nie ma to jak smiech
przez lzy .Tragiczne jak nie stac na partnera w podobnym wieku , a trzeba truchla o 30 lat zbierac jak mlody nawet splunac nie chce na bezmyslne pustaki.

Gość podpisana pod tematem
Samanta- dobre:D

Gość nie ma to jak smiech
Ania -zamknij ta paszcze , bo jestes zwykla chamka, ktora nie ma nawet porzadnego argumentu, zachowujesz sie jak prostaczka. I jak jeszcze wierzysz we wrozki ,to jestes pustak do entej potegi. Lepiej zamilcz i nie osmieszaj sie prostaczko.

nie stac na partnera w swoim wieku? nie rozsmieszaj mnie:D Bylam w 5 zwiazkach z facetami w podobnym wieku do mojego i to ich nie bylo na mnie jak juz stac:P Bo ja chcialam na wakacje jechac i placic za siebie a takiego studenta nie bylo np. stac na swoja czesc:P

Gość SamantaHAHAH
juz jestem :D kurde stary pryk na przescieradlo popuscil ja jeeeebie zawsze cos!!!! ale juz zmienilam i jestem :D no wiec wracajac do tematu posiadanie starszego meza ma swoje wady i zalety moj np na poczatku byl calkiem do rzeczy a teraz no co tu sciemiac warzywko :((( ale i tak go kocham :) bo chce pomagac innym

z wakacjami to byl oczywiscie tylko przyklad

Gość proponuje wizyte u psychiatry
nie dosc , ze glupie to i chamidla z was. Spierdalajcie z tymi madrosciami .Zalosne kurwy.

Gość nudzi mi sie
Anja_Norge smiac mis ie chce z ciebie Anjiu :-) akurat nie ja pisałam .A tak juz na serio,to naprawdę dziwie sie Wam kobietki ,ze dajecie sie wciągnac w taką grę.Mnie by sie nei chciało odpisywac na takei głupie posty.

Gość nudzi mi sie
Anja_Norge spojrz na moj ostatni wpis i wpis kogos tam,pokrywaja sie w minutach.

Gość SamantaHAHAH
a nam sie chce :D bo nie musimy robic nic innego ;D pijemy drinki z palemka i sie smiejemy z ciebie a co nie wolno??? net twoj drugi swiat??? ty tu jestes bo to twoja naturalna rzeczywistosc?

Gość SamantaHAHAH
i chuuuj IGNORE wszystkich co sie sadza :D AUTORKO!!!!!!!!!!!! ---> Bo ja nie jestem od poczatku :) powiedz nam jakie mialas problemy ze swoim lubym ale takie co cie na prawde wkurzalo no ja juz o tych kupach napisalam :) twoja kolej

Gość tak was czytam i az
zygac mi sie chce z tego co pieprzycie.Osiagnelyscie szczyt braku elementarnego wychowania.Dno soba reprezentujecie . Szkoda was czytac 🖐️

wszystko mnie wkurza:P ale czego sie nie robi dla kasy:D To nic, ze ja jestem juz ustawiona, ale ciagle mi malo i dybie na jego miliony:D Dlatego potulnie wyprowadzam go na spacerki:(

Gość SamantaHAHAH
ojjeeeeeej to nie czytaj :D to nasza prywatna wojna

Gość SamantaHAHAH
23:10 [zgłoś do usunięcia]podpisana pod tematem wszystko mnie wkurza ale czego sie nie robi dla kasy To nic, ze ja jestem juz ustawiona, ale ciagle mi malo i dybie na jego miliony Dlatego potulnie wyprowadzam go na spacerki PODSZYWIE PIERRRRDOLONY pewnie nudzi mi sie rzadzi znowu

ej dziewczyny dajcie juz spokoj z niektorymi. Niech sobie pisza, to z nimi cos nie tak skoro musza sie w necie wyzywac na innych:O

Gość samanto -przeczytaj siebie
sama jaka jestes wulgarna.To jest straszne miec taka zone ,czy partnerke. Nie tknalbym cie kijem za taki poziom, ktory tu reprezentujesz, Swoje zdanie mozna wyrazic w fajny sposob i zachowac klase.Niestety ,zadna z was pan , ktore tak wielbicie swoich sarszych panow, tej klasy tu nie reprezentuje.Mniemam , ze zostalyscie wyrwane z jakis dziur, wiosek i sadzicie, ze przy starszych zrobicie kariere.Tu wam sie nie udalo. Dno .

Gość SamantaHAHAH
samoanto przeczytaj siebie ....>>> jesli nie potrafisz odróżnić ironii od normalniej wypowiedzi to przeczytaj jeszcze raz ze zrooooozumieniem :D ja mam 23 latka nie tak dawno zdawalam mature i tam czytanie ze zrozumieniem bylo polowa sukcesu :) a to czy jestem z malej czy dużej wioski to nie ma znaczenia :) na prawdę przecztaj mnie prosze ze zrozumieniem jeszcze raz :) i wtedy mnie obrażaj ok?

Gość SamantaHAHAH
a i jeszcze jedno :D jakim musiala bym byc czlowiekiem zeby takie rzeczy pisac na serio o swoim mezu :D czy wy naprawde jestescie az tak ograniczeni????? czy dla was liczy sie tylko kasa sex dragi i nedzna praca????????????????????/

Gość xxxxxxyyyyyzzzzz
naprawdę to nie na pewno

Gość SamantaHAHAH
temat byl o czym innym a oni go popsuli przykro mi ze nawet tak powazne kwestie potreaficie sprowadzic do tekiego poziomu

Gość lolusia1505
ja jestem w takim zwiazku i jestem bardzo szczesliwa miedzy nami jest 18 lat roznicy a mimo to planujemy dzidziusia

Gość SamantaHAHAH
ja ziola nie mam bo moj dealer ma wolne :D ale mam cukierki i mozna powiedziec ze jestem na weglowodanowym haju hahahha trzeba sie z malych rzeczy cieszyc :):):) lolusia a ile macie lat?

Gość SamantaHAHAH
ja ziola nie mam bo moj dealer ma wolne :D ale mam cukierki i mozna powiedziec ze jestem na weglowodanowym haju hahahha trzeba sie z malych rzeczy cieszyc :):):) lolusia a ile macie lat?

Gość lolusia1505
40 ja i 57 on

Gość lolusia1505
dokladnie...madrze gadasz....mlodzi to na nauki powinni do starszych uderzac

Gość alez u mnie
moj facet byl o 12 lat starszy,byl dojrzaly byl moim idealem na samym poczatku poznalam go majac 17 lat pozniej bylo coraz gorzej,wiecej wymagan bo nie przezylas tego i owego i ze jestem mloda,ze zycia nie znam,nie pracuje,nie wiem co to praca itd.szybko sie zakonczylo.nie mowiac ze moi rodzice byli tak przeciwni i chwala im za to

Gość lolusia1505
samantahhh ja 26 on 44