Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpisna pod tematem

DUZA roznica wieku miedzy partnerami. Kto jest w takim zwiazku?

Polecane posty

Gość jesicka max.
tylko ja wiem ile wiem zapewniam ale spoko, szanuję Pani opinię

Gość fransis55555555
wszystko zalezy też z jakich środowisk są zainteresowane osoby, jak dzieci bogatych to 40 latek może mieć sieke we łbie

Gość szkoda gadaćcc
jesicka max.akurat sa dziedziny zycia w ktorych doswiadczenie mierzy sie iloscią lat. To tak samo jak z pracą.Wazna jest praktykla w zawodzie.Liczasie lata praktycznego wykonywania zawodu,a nie tylko teoria.

Gość ddddddddddddddddddssssssssssss
szkoda gadaćcc jaka jest roznica miedzy toba a mezem?

Gość może zboczona
Tak. z MŁODYM MENEM. Żeby walił cię po gębie, żebyś skowyczała po kątach. Spróbuj się poskarżyć, to przywali tak że i tydzień się nie podniesiesz, A jak nie możesz to on pokaże jak to się robi. Bo panu obiadek trzeba zaserwować. To jest młody rówieśnik . Mówi do ciebie pieszczotliwie "ty stara kurwo, bo ci przypierdolę" To jego czułe i pieszczotliwe słowa. Dla takiego śmiecia mam żyć z MŁODYM ?

Gość szkoda gadaćcc
ddddddddddddddddddssssssssssss miedzy mną a moim mezem 6 lat róznicy.

Gość jesicka max.
tutaj też się nie zgodzę.... sorka wg. mnie liczy się świeże spojrzenie w pracy polot i otwarte myślenie-oczywiście tylko wtedy gdy są twarde fundamenty w postaci doskonałej wiedzy teoretycznej wystarczy iść na pierwszą lepszą rozmowę kwalifikacyjną by się o tym przekonać

Gość szkoda gadaćcc
może zboczona :-) cos z Toba nei tak,czy jakis rowiesnik cie skrzywdził i wolisz podtatusiowatych facetow,ktorzy sa tacy oopiekunczy;-)

szkoda gadaćcc wiec nie znasz tego na swoim przykladzie tylko z obserwacji nie jestes z tymi ludzmi 24 na dobe , tylko czasem ich widzisz w kazdym zwiazku sa dobre i zle chwile nie mozna generalizowac na podstawie obserwacji obserwowac to mozna rozmnazanie sie zwierzat a nie zwiazkow ludzi

Gość fxfxfdbf
szkoda gadac a ty czemu sobie wzięłaś prawie 10 lat starszego ? mogłaś brać w swoim wieku, przynajmniej miałby twardszego

Gość szkoda gadaćcc
jesicka max.swieżespojrzenie,OK.ale zauwaz,ze nie kazdy pracownikz duzym stazem w parcy jest niereformowalny . Nawet nie moze byc taki jezli chce sie utrzymac na swoim stanowisku pracy.

Gość szkoda gadaćcc
fxfxfdbf nie narzekam na twardosc rozporka u swego meza:-) I w ogole nie pisałam i nie mysle,ze starszy facet jest zły ogolnie,bo gdy byłam mloda miałam do czynienia z duzo starszym. A dlaczego jestemze swoim 6 lat starszym mezem,bo jest mi z nim wygodnie :-)

Gość fxfxfdbf
nie mów że 50 latek ma twardego :O powaga? ale 3 min czy dłużej ? pytam poważnie

Gość szkoda gadaćcc
ddddddddddddddddddssssssssssss nie bęe pisała wszystkeigo,ale uwierz,znam 4 pary barsdzo,a to bardzo dobrze ,wiec wiem jak ich zycie przebiega.

a to masz meza dla wygody a nie z milosci. no to gratuluje zwiazku

Gość podpisana pod tematem
mojemu 50 latkowi stoi idealnie i potrafi byc dlugo twardy:P Bez viagry- uprzedzam glupie komentarze:O

Gość szkoda gadaćcc
ddddddddddddddddddssssssssssss :-) miłosc :-)miłoscia nei nakarmisz,nie opłacisz,nie wyuczysz etc. Na poczatku zanjomosci jakies tamuczucie miłosci było,ale czym dalej w lata,to miłosc zaczyna nazywac sie przywązaniem.

Gość stereotypy mają to do siebie
ze w wielu przypadkach tak właśnie jest. zawsze jest ryzyko zawsze jest niepewność a dzisiejsze czasy absolutnie nie sprzyjają związkom raczej odwrotnie trudniej jakikolwiek zwiazek jest utrzymać tak na dłuższą metę na początku wiadomo sama przyjemność ale życie to nie tylko seks jest tez szara rzeczywistość .......... nie wierzę w miłość i wierność to jest niemożliwe wręcz pomijam osoby aseksualne czy impotentów atrakcyjność partnerów tez ma duże znaczenie bo takie osoby nie zdradzają bo nie ma chętnych ani okazji ......

popchnie dwa razy i sie spuszcza to chyba moj rowiesnik:D Moj jest zajebistym kochankiem i mimo wczesniejszych 6 lat doswiadczen seksualnych to z nim dopiero poznalam co to prawdziwy seks:P

nie lubie gadac o sobie ale miedzy mna a mezem jest 20 lat roznicy i jestesmy 20 lat po slubie i nie wyobrazam sobie zycia bez niego dorabialismy sie wszystkiego wspolnie w naszym zyciu mielismy ciezkie chwile moja choroba, a maz trwal przy mnie bez zastrzezen i to ja w mlodym wieku zachorowalam a on starszy trzyma sie jak niewiem i to on opiekowal sie mna jak pielegniarka jak co poniektorzy sbie pomysla po mojej chorobie maz mial wypadek, i takze ja sie nim zajmowalam z milosci a nie z roznicy wieku NA DOBRE I ZLE W SZCZESCIU I W CHOROBIE; DOPOKI SMIERC NAS NIE ROZLACZY nie mozna stawiac zwiazku na zasadzie teraz jestes mlody to cie kocham jak sie zestazejesz to odejde bo jestes stary i niepotrzebny to nie na tym zycie polega doroslosc i zycie nie sa latwe plataja wiele figli ale ludzie zastanowcie sie to nie wiek decyduje o zyciu jakie mamy tylko my sami modzi gina choruja umieraja ilu jest ludzi starszych a trzymaja sie lepiej niz mlode pokolenia pomyslcie zanim cos napiszecie

Gość szkoda gadaćcc
:-) co do seksu,to nie wiek decyduje o jurnosci .

Gość fxfxfdbf
poważnie? ale chyba do pewnego wieku ?

Gość Kamecha wylogowany
żal mi was szmaciory 🖐️

szkoda gadaćcc twoja wypowiedz jest wrecz nienormalna kiedys jakies tam uczucie bylo nie wydaje mi sie wzielas go zeby sobie polepszyc miloscia sie nie najesz nie oplacisz prawda a od czego jest praca po to zeby oplacac i miec kase po co jest milosc to kazdy wie

Gość szkoda gadaćcc
ddddddddddddddddddssssssssssss OK.przzzyłąs tyle zmezem.Opiekowałs ie Toba,.Ty nim. Ale jakby tych nieszczesc nie było,to nie wiesz jak potoczyło by sie Wasze zycie. Włąsnie w takich ekstremalnych sytuacjach najczesciej ludzie sobie pomagaja,a gdy nic złego sie nei dziej ludzie zyja jakby w monotonii i wtedy szukaja odmian i inaczej spogladaja na partnera.

powaznie:P ja juz przechodzilam zwiazki z chlopakami, seks z rownolatkami i starszymi o te kilka lat tylko. A dopiero z moim odnalazlam to co czego mi zawsze brakowalo, w zyciu i seksie:P

Gość milla....
taa za 5 lat będzie płakac ze z pena został flaczek a dziadek po 5 min dostaje zadyszki

szkoda gadaćcc to nie jest zadna pomoc w sytuacjach ekstremalnych to jest dowod na prawdziwa milosc mlody na jego iejscu by spierdolil i powiedzial na huj mi chora baba w takich sytuacjach wiesz , ze partner cie kocha a nie tak jak napisalas jest z toba dla wygody wiesz chcialabym poznac opinie twojego meza na temat waszego zwiazku, czy jakby on wiedzial ze jestes z nim dla wygody czy dobrze by sie z tym czul

ale wy to jednak glupi jestescie:D wiecie, ze moj dziadek w wieku 65 lat mial calkiem udane zycie seksualne:P wiem, wiem pewnie was to brzydzi, ale w niektorych domach seks nie jestem tematem tabu:P