Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpisna pod tematem

DUZA roznica wieku miedzy partnerami. Kto jest w takim zwiazku?

Polecane posty

Gość jesicka max.
miłość to miłość a przywiązanie i wygoda to przywiązanie i wygoda pojęć nie mylmy miłość istnieje bez dwóch zdań zdarza się niezwykle rzadko i mało komu-bo do miłości trzeba być zdolnym a nie każdy jest jak ludzie nie mają tego co lubią to lubią co mają proste miłość nie patrzy na te 25 lat różnicy, ale żeby to wiedzieć to trzeba jej doświadczyć a niestety full lludzików na tym świecie tego uczucia nie zaznała i zadowoliła się czymś na pozór miłości będącym i różnie nazywanym...tworząc różnego rodzaju związki od nieformalnych po formalne ale z Miłością przez duże M i tak tęsknią.. taka prawda. I to właśnie to drugie - tj. wygoda przyzwyczajenie (czyli to co bierze się gdy miłość nie nadchodzi) kieruje się twardymi regułami logiki, stereotypami, kalkulacjami itp.

Gość szkoda gadaćcc
ddddddddddddddddddssssssssssss masz na pewno tyle lat co ja lub wiecej i nie wiesz,ze najwiekszymsparwdzianem dla miłosci sa włąsnie takie zyciowe niepowodzenia. Ty w tej chwili mozesz powiedziec,ze wierzysz w miłosc 100 %,bo opiekowaliscie sei z mezem soba.Ja nie moge na szczescie jeszcze powiedziec,ze kocham na 100 % i jestem kochana na 100 %,bo nei znaleźlismy sie na szczescie w trudnej sytuacjio zrowotnej. Ty tez nie byłąbys pewna czy kochasz i jestes kochana gdyby nie te Wasze nieszczesne zycie.

Gość podpisana pod tematem
blondyn, wystarczy ze ty sie osmieszasz. Nie martw sie nie przebije ciebie;)

Gość Kamecha wylogowany
autorka -kurwiszon przez duze K 🖐️

Gość milla....
ale wy to jednak glupi jestescie wiecie, ze moj dziadek w wieku 65 lat mial calkiem udane zycie seksualne :O :O

Gość szkoda gadaćcc
ddddddddddddddddddssssssssssss :-) moj maz wie,ze jestem z nim dla wygody i On tez jest ze mna dla wygody :-) widzisz,uzupełniamy sie :-)

Gość milla....
przecież to okropne jeśli w ogóle realne :O

Gość jesicka max.
do szkoda gadać.. szczerze-przykre

a co wedlug ciebie starsi ludzie nie maja prawa uprawiac seksu? Jesli tak to wspolczuje ograniczenia:O

Gość milla....
mają ale już sobie wyobrażam jak kulawo to wygląda :O

Gość szkoda gadaćcc
jesicka max. :-) masz parwo myslec,ze to przykre,bo jestes jeszcze młoda,pełna ideałow.

a po co sobie wyobrazasz? Ja jakos nie wyobrazam sobie tego jak inni wspolzyja:D Nie czuje takiej potrzeby:P

Gość jesicka max.
mam ideały i nigdy ich nie zatracę-bedę ich pełna nawet po 50-tce :) nie pozwolę sobie na to by zgorzknieć-nigdy!

Gość milla....
nie musisz sobie wyobrażać bo masz to na co dzień..

Gość ddddddddddddddddddssssssssssss
szkoda gadaćcc wiec nie rozumiem was ale wasza sprawa co do nas ze zycie nie bylo dla nas jakis czas laskawe to nie zaden sprawdzian milosc sie czuje, wie jak to jest przezylam z mezem i przezywam wiele lat i bylismy i na dole i na gorze i uczucie wciaz to same i uwierz jetem pewna ze gdyby nie bylo ciezko w naszym zyciu takze bylabym pewna ze jestem kochana i kocham nie trzeba wypadkow zeby o tym wiedziec a najlepsze i najwazniejsze milosci nie wystawia sie na probe , nie robi jej sie sprawdzianow ona robi to sama za siebie

Gość jesicka max.
do ddddddddddddddddddssssssssssss mądre czująca z ciebie osóbka :)

Gość Kamecha wylogowany
milla -dobra jestes -szacun 👄

Mam 23 lata i o ponad 20 lat starszego męża...jest moim 2 partnerem ...Pierwszy był starszy o 5 lat a seks z nim był porażką. Kochaliśmy sie 2 gora 3 razy w tyg i to bardzo krotko ...Moj maz ma temperament niczym młody bog...kochamy sie 2 razy dziennie a nie w tygodniu i nie zdażyło sie jeszcze zeby skonczył nim ja odczuje przyjemnosc wiek i mozliwosci seksualne nie zawsze ida w parze do tego z całą pewnoscia jest madrzejszy i bardziej doswiadczony umie o mnie zadbać i mile zaskoczyć a przy tym wcale nie wyglada na swoj wiek to kwestia poczucia sie młodym i dbania o siebie i swoje zdrowie kocham go bardzo i nie zamieniłabym na zadnego gówniarza moze to trudny zwiazek i trzeba sie liczyc ze ktos jednak pierwszy sie zestarzeje ale wazne ze jest ktos kto mnie kocha rozumie wspiera i szanuje ...to wartosci z najwyzszej półki

Gość jesicka max.
zmykam dobranoc wszystkim towarzyszom rozmowy :)

dziekuje

nie mam na co dzien, a moj partner nie ma 65 lat a 49:P

Gość milla....
ale niedługo będzie miał :O

Gość szkoda gadaćcc
ddddddddddddddddddssssssssssss I tutaj sie mylisz,własnie trudne sytuacje w zyciu albo scalaja albo rozwalaja zwiazek.W Waszym wypadku scaliło i sie ciesz.To wąłsnie był sprawdzian Waszych uczuc. Smieszna jesteś z tą pewności,ze gdyby nie te trudne sytuacje to i tak byscie ze soba byli i tworzyli super zwiazek. tego nie wiesz i nie dowiesz sie juz.

no wiesz 16 lat to nie tak niedlugo:D rozumiem jakby rok mu brakowalo,2,3 do tych 65 lat ale 16? bez przesady:D

Gość Kamecha wylogowany
co moze 23 latka wiedziec o zyciu ?Ile Ty jestes po slubie ? Pewnie chwile , to i masz zapal i grzejesz druta facetowi i klekasz do miecza hahahah. A jak jeszcze sypnie ci pare groszy na fatalaszki to umie o ciebie zadbac -no piekna wypowiedz , pani materialistko.

Gość szkoda gadaćcc
ddddddddddddddddddssssssssssss i jeszce jdeno.Sama napsiałas,ze Ty peirwszałas i maz sie Toba opiekował.A potem Ty nim,bo miał wypadek. A skad mozesz wiedziec jak potoczyło by sie Wasze zycie gdybys Ty nie zachorowała,była zdrowa do dzisja jak ryba ,a On uległ wypadkowi.,Czy Ty dąłabys rade i miałą bys checi i tyle miłosci opiekowac sie nim...

szkoda gadaćcc widzisz jak cie to meczy. teraz zazdroscisz , bo nie wierzysz, nie odczulas tej milosci dla ciebie wygoda wazniejsza ale kazdy ma zycie jakie chce miec ja sie nie czepiam bo nie mam prawa , ale zrozum wiele juz przezylam wiele widzialam i.... jak sie czlowiek kocha i ma do siebie szacunek i zaufanie to zwiazek przetrwa wszystko a jesli nie ma uczucia to wiadomo pierwsza lepsza klotnia i ludzie mowia sobie dowidzenia wiesz jesli ja bym sie czula niekochana odeszlabym i dlatego nie rozumiem waszego zwiazku.... dla mnie bycie z kims z wygody jest nienormalne a wrecz przykre, dziwie sie ze potrafisz z tym zyc:)

Gość szkoda gadaćcc
Nie dosc,ze robie literowki,to zjada mi litery. Ty pierwsza zachorowałaś.

Gość cbiagidgia
między mną a R jest 7 lat różnicy.

szkoda gadaćcc uwierz mi ze tak jesli do konca zycia mialby lezec i nieruszac sie nie mowic zostalabym z nim do konca to maz czlowiek ktorego kocham a nie zabawka co jak sie zepsuje to mozna ja wyzucic dla twojej informacji to jest wlasnie prawdziwa milosc na dobre i zle czlowiek to nie rzecz co mozna w kat wyzucic jak sie popsuje