Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bezrobotny robotnik

Czy bezrobotny ma szansę poderwać dziewczynę?

Polecane posty

Gość sfsfsf
ile masz lat?

Gość kozibonk.......
nie

Gość dsgsrgeahegaef
mysle ze nie ma szans , jesli babe odwrocic do gory nogami to bedzie chujem cycatym

Gość pooooslllskaa
to zalezy od tego ile masz lat i jakiej kobiety szukasz.

mój brat w momencie kiedy zaczął się spotykać z swoją żoną był akurat bezrobotny od miesiąca ale dość szybko chyba w ciagu kolejnego miesąca znalazł nową pracę, więc to raczej nie przeszkoda o ile taka sytuacja jest przejsćiowa, bo niestety ale jeśli ktoś jest bez pracy już np pół roku to jednak sytuacja wygląda mniej korzystnie

Gość kozibonk.......
a od kiedy jestes bezrobotny?

Czy bezrobotny ma szansę poderwać dziewczynę?" jesli masz dobrą gadane i bajer to tak poderwiesz :) ale jej nie utrzymasz dla siebie zbyt długu jak wyjdzie na jaw żeś gołodupiec

Gość iiiiip
jak chodzisz w dresie i z łańcuchem na szyi to twoja bezrobotność będzie atutem

Eeee tam,ja tam bez kasy nigdy nie jestem,zawsze jakąś dorywczą fuchę dorwię .A taki naprawdę to nie chce dziewczyny,zbyt dobrze je poznałem i wiem że kochają tylko człowieka jak ma kasę,a jak się mu noga podwinie to kopną go w tyłek. Regres,tak jak mówisz,dobry bajer i dobra ściema jest dobra na wszystko u kobiet.Ten kto jest uczciwy i mówi jej całą prawdę to jest na przegranej pozycji bo kobiety kochają być oszukiwane i kochają cwaniaczków co im mówią to co chcą usłyszeć.Mój kolega był bezrobotny z własnego wyboru,handlował narkotykami i kradł,a kobiety go kochały,miał ich chyba z 5,oszukiwał je,dwóm zrobił dziecko a z jedną się ożenił:D,potem pił i żył tak samo jak za kawalera.Nie były to jakieś blachary,tylko wykształcone kobiety,ale leciały na wygląd i dobry bajer,więc nawet mi takich nie żal.

kozibonk.......-Oficjalnie to jestem od roku bezrobotny,w między czasie miałem kilka fuch na czarno i kasy sporo oszczędziłem bo mam małe potrzeby,nie palę i mało piję.A teraz czekam na wiosnę:D Mam parę tysiaków w skarpecie,więc sobie odpoczywam,bo życie bez kobiet jest piękne.

jak chodzisz w dresie i z łańcuchem na szyi to twoja bezrobotność będzie atutem" hahahahaha :D dobre :D

należałoby obwinić polskich oficerów pomordowanych w Katyniu o to, że (przez to), że spoczywają w tej smoleńskiej ziemi przyczynili się do tego, że udał się tam pan prezydent z delegacją 10 kwietnia." :)

bmblondyn-Śmieszne jest to że przecież się jej nie muszę przyznać że nie mam roboty.Niby jak do tego dojdzie ,jak mam oszczędności?Więc sama widzisz że prawdy kobietą nie należy mówić.A tak to można każdą wyrwać,właśnie śmieszy mnie myślenie kobiet,bo tak łatwo wam stworzyć pozory i zrobić z siebie idealnych.A najśmieszniejsze jest to że mnóstwo kobiet jest bezrobotnych i jakoś nie mają problemu z tym żeby wyjść w związek.Czyli same w związek by z bezrobotnym nie weszli,ale nie przeszkadza im wejść w taki związek ,kiedy to same są bezrobotne.Przecież to jest tak śmieszne że aż płakać się chce:D Ogólnie wydaje mi się że facet który szuka kandydatki na dobrą żonę to powinien specjalnie mówić że nie ma ,mieszkania i samochodu oraz pracy.Jak go takiego zechce znaczy że go kocha na dobre i na złe.A jak nie będzie go chcieć to znaczy że leci na kasę i jak się mu noga podwinie to kopnie go w tyłek.Problem w tym że takiej żony pewnie nigdy by nie znlazł.Mimo że przecież żadna nie leci na kasę i na luksusy,tylko miłość dię dla kobiet liczy,hehehe:D:D

Wiadomo, ze każda kobieta leci na kasę, ale jest tu jeden haczyk. Czasami leci też na predyspozycję do jej zarobienia. Jesli takową posiadasz, to twoja aktualna bezrobotność nie będzie jej przeszkadzać.