Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nalewka_babuni

co byscie zrobili z milionem zlotych;

Polecane posty

Gość to jestem ja Perwersja
daj mi

Gość raticus-simian
przepiła bym

Gość a tak a nie a co a czemu?
Oj ja bym zaszalala, a reszte na konto, no moze pozyczyla jak ktos by byl w potrzebie :) ale najpierw jakies ciuszki, kosmetyki, cos w pokoju zmienic, i na jedzenie frykasy i marcepany hehe :D

Gość wzielabym dziekanke
wyjechala na slask, ktory kocham. kupila tam mieszkanie. odbila faceta tej kurwie, ktorej nienawidze. skonczylabym studia tam, splodzilibysmy dziecko. a pozniej bym zaczela prace :D

spłaciłabym hipotekę, dokończyla remont i wymienila samochód na funkielnówkę milion trochę mało....

Gość fdasfsdf
proste. połowe bym dała bratu. za swoja połowe bym kupiła kolejne mieszkanie a to co mam wynajełabym.

Gość kupił bym sobie wódki
dużo wódki, a resztę pewnie bym zgubił... zawsze gubię resztę :O

Gość tuti fruttii
MIESZKANIE, SAMOCHÓD :) reszta na lokatę:P w moim mieście by stykło mi na to:P:D

nalewka_babuni -> to zależy od warunków lokalnych bo 250 tysięcy to dużo i można wiele za to zrobić ;)

Gość kmaklddasd
Pojechałabym na Hawaje lub bora Bora i nie wracała :D:D:D:D

Gość kozibonk.......
pierwsza rzecza jaka bym zrobila byloby zlozenie wymowienia ze skutkiem natychmiastowym w pracy.

Pieprznęłabym wszystko i wszystkich i w świat...... do ostatniej złotówki

Gość WDR - Wujek Dobra Rada
za max 350 tys kupiłbym teren i wybudował sobie dom wg mojego własnego projektu, 50 tys na konto a 600 tys na zainwestowanie w inwestycje małego ryzyka.

a ja znam osobe ktora ma milion nawet ponad milion zlotych i poszla do pracy, zarabia okolo 2tys na miesiac:-( CZY TEZ BYSCIE TAK ZROBILI

Gość septemberON
oddał bym autorce tego postu. za rewelacyjne pomysły trzeba dobrze płacić...

Pierwszą reakcją byłoby oczywiście zaspokojenie własnej próżności - ciuchy, auto, balety, może jakieś last minute. Nie sądzę jednak, że wydałabym na to więcej niż 50 tysięcy. Autko wcale nie musi być jakieś szpanerskie. Byleby nie za duże, żebym nauczyła się w końcu parkowania tyłem i porządne, żeby się nie psuło. No więc - 50 tysięcy - auto i zakupy drugie 50 tysięcy - zostawić na koncie 900 tysięcy - kupić ze 3 mieszkania, może gdyby się udało,to 4 ale wątpliwa sprawa. Wyremontować je ładnie i wynajmować. Wtedy co miesiąc mam dochód z trzech mieszkań plus moje i męża zarobki. Po kilku latach oszczędzania byłabym już na tyle bogata, że wtedy właśnie dopiero wzięłabym się za budowanie domu, czy za jakieś mega dalekie wycieczki :)

Gość sondowanie nie jest złe
700tys bym zainwestowała 200 tysiecy rozwaliła na przyjemnoooości 100tysięcy dla rodziny plus z zysków z inwestycji na biezaco pomagałabym rodzinie ja chce milionnnn!!!!

Gość kurosaww
No Meryland ma glowe do interesow chyba.Milion to sporo pieniedzy. Ale szybko mozna je roztrwonic. Pokzywali kiedys totolotkowego milionera,ktory zainwestowal w jakas budowe dyskoteki ,ktorej nie ukonczyl -wszystko przepadło.

Gość jakrosse343
wyruszyłbym na wczasy i wydał wszystko na ekskluzywne dziwki

Gość jakrosse343
wyruszyłbym na wczasy i wydał wszystko na ekskluzywne dziffki

maryland -> szybciej się zwrócą małe domki na przedmieściach lub wsiach z czynszu ;)

Levviatan: Ale ile takich domków byłabym w stanie kupić / wybudować? To chyba droższy koszt niż kupno mieszkania, prawda? Chociaż to też wszystko zależy jaka lokalizacja dla domku, czy w jakim mieście kupować mieszkanie ;p

Gość Agent CSI
Ja mieszkam w UK wiec po przeliczeniu kursem NBP to 217 tys funtow, wiec, za 14 tys kupuje samochod mini cooper, 60 tys wklad do banku na kredyt na dom w granicach 600 tys. Za taka kwote juz mozna cos fajnego znalesc. Drugie tyle 60 tys na wyposarzenie domu. Zostaje 83 tys, 50 tys na pokrycie kart i rachunki firmowe. 33 tys z tego czesc na przyjemnosci, moze z 20 tys zostanie na rachunku.

Gość gsfn
tak jak wyzej ktos napisalm, kupilabym ze 2-3 male meiszkania na wynajem, jedno dla siebie, reszta na konto i zycie z odsetek :P

Gość wwwwwwwwwwwwwwwww
kupilabym duza dzialke, wybudowalabym duzy dom i porzadny warsztat samochodowy, gdzie bym sobie spokojnie pracowala z mezem:)